Ndis
Titika
- Reaction score
- 4.774
Μίλα με sony center μήπως πάρεις τσάμπα την επέκταση εγγύησης.
Αν έπεφτες στις 65, κελεπούρι η Samsung 65s95. Στα 1800 με 1900 ευρώ.Για το σαλόνι είναι, με απόσταση θέασης 5 μετρα..
Έχω χώρο διαθέσιμο έως 1,82cm, άρα μια χαρά θα μπει.
Η Β2 βλέπω έχει υψηλότερη φωτεινότητα και καλύτερη γωνία θέασης, άρα μάλλον κερδαει για σαλόνι, που έχει μεγάλα και πολλά κουφώματα με άφθονο φως..
Κάποια άλλη πρόταση υπάρχει;
Είδα κι αυτή τη σονι
Public #1 για είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές!
Το Public είναι ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με χιλιάδες προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειαςwww.public.gr
Αλλά είναι ακριβότερη χωρίς να βλέπω κάτι σοβαρό για κέρδος
Τώρα δεν πρέπει να σε περιλάβουμε για απόσταση θέασης και μέγεθος;Για το σαλόνι είναι, με απόσταση θέασης 5 μετρα..
Έχω χώρο διαθέσιμο έως 1,82cm, άρα μια χαρά θα μπει.
Ρε συ, έχω τον προβολέα κάτω για σοβαρά.Τώρα δεν πρέπει να σε περιλάβουμε για απόσταση θέασης και μέγεθος;
-Οκ, sony it is.
ΘΕνκς ε λοτ έβριμπάντι.
έχετε βρει κάνα μαγαζί με καλύτερη τιμή από τα παμπλικ;
Public: #1 για online αγορές για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας
Το Public είναι ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με χιλιάδες προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειαςwww.public.gr
Τώρα δεν πρέπει να σε περιλάβουμε για απόσταση θέασης και μέγεθος;
Δυστυχώς ούτε αυτό. Εδώ και πολλά χρόνια έχω ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας σε αυτά που "θέλω" σε τεχνολογία - απλά είτε δεν υπάρχουν εδώ ανεξαρτήτως κόστους, είτε οι τιμές είναι εξωπραγματικές (προς τα πάνω) και δεν πέφτουν ούτε μαύρη Παρασκευή ούτε άσπρη.Και κυρίως, η Black Friday και η κάθε εκπτωτική προσπάθεια γίνεται για να φύγουν πράγματα που θέλουμε και όχι πράγματα που χρειαζόμαστε.
Για μένα όχι γιατί είναι ''μικρή'' και θα την βαρεθείς πιο γρήγορα από μια 85άρα για παράδειγμα.Να τη χτυπήσω;
Αυτή δεν έχει το τηλεχειριστήριο χωρίς μπαταρίες (που επαναφορτίζεται με ηλιακό φως ) ή το έχουν όλες ; (νέας τεχνολογίας)... Samsung 65s95. ..
Δε νομίζω να είναι γι' αυτήν. Στα qled μοντέλα μάλλον...Αυτή δεν έχει το τηλεχειριστήριο χωρίς μπαταρίες (που επαναφορτίζεται με ηλιακό φως ) ή το έχουν όλες ; (νέας τεχνολογίας)
Πώς είναι η γωνία θέασης?
στη διάταξη του χώρου μου δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς είμαι 0-10 ° (από το κέντρο της tv), αλλά μεχρι τις 30° δε βλέπω πρόβλημα με όριο τις 45°.(περίπου κατ´εκτιμηση)Πώς είναι η γωνία θέασης?
Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου, κανένα πικαπάκι δεν παίζει? και αν παίξει και δείτε τίποτες ενημερώστε! plz...Κάνα πικαπ έχετε δει να παιζει μπλακ φραντεϊ;
χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου, απλά λέω τι κατάλαβα μετά από κάποια χρόνια εμπειρίας.Go BIG or go home.
για μένα όχι, γιατι μετά θα βλέπω tennis , παρά tv..Πάρε τη μεγαλύτερη που μπορείς να πληρώσεις, και χωράει.