Black Friday 2022

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.165
Για το σαλόνι είναι, με απόσταση θέασης 5 μετρα..

Έχω χώρο διαθέσιμο έως 1,82cm, άρα μια χαρά θα μπει.

Η Β2 βλέπω έχει υψηλότερη φωτεινότητα και καλύτερη γωνία θέασης, άρα μάλλον κερδαει για σαλόνι, που έχει μεγάλα και πολλά κουφώματα με άφθονο φως..

Κάποια άλλη πρόταση υπάρχει;

Είδα κι αυτή τη σονι

Αλλά είναι ακριβότερη χωρίς να βλέπω κάτι σοβαρό για κέρδος
Αν έπεφτες στις 65, κελεπούρι η Samsung 65s95. Στα 1800 με 1900 ευρώ.
Τιμή χώμα. Μάλλον θα την χτυπήσω.
Qd Oled. Απλά άλλο επίπεδο σε σχέση με τις κλασικές Oled.
Υπάρχει κι η Sony 65Α95Κ. Απλά η καλύτερη τηλεόραση στον κόσμο. Απ' τα 4k έχει πέσει στα 2,5.
Lg μόνο την C2 για value for money. H g2 έχει heatsink, αλλά είναι μάλλον ακριβή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.273
Τώρα δεν πρέπει να σε περιλάβουμε για απόσταση θέασης και μέγεθος; :roflmao: :roflmao: :roflmao: :gotcha:
Ρε συ, έχω τον προβολέα κάτω για σοβαρά.

Στο σαλόνι έχω μια 55-αρα που τη βαρέθηκα, 5-ετιας.
Απ' τις 55 στις 77 θα είναι μια δόση καλύτερα, τίποτα σπουδαίο. Μια ανάσα.
Είναι όμως ~50% μεγαλύτερη διαγώνιος..

Πλέον όμως, είναι σχετικά προσιτές.
Σκέψου προ 5-ετιας πόσο είχε μια 77-αρα..
Τότε, η τιμή ήταν απαγορευτική.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Οκ, sony it is.

ΘΕνκς ε λοτ έβριμπάντι. 👍👍👍

έχετε βρει κάνα μαγαζί με καλύτερη τιμή από τα παμπλικ;

-
.......για δες αυτό εδώ , αν δεν εχεις εσύ , κάποιος δικός σου ,
-

-
-

-
παμπλικ

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.319
Αντε δωσε μια καλη τιμη να σου παρω την 55αρα, αν ταιριαζει πιστευω το vesa πισω

Reaction score
1.057
Tv oled LG G2 σε 83 πολυ χαμηλη ......ακυρο γιατι βλεπω αλλαζουν οι τιμες δεν ξερω τι γινεται
Μεχρι να γραψω το μυνημα ειχε αλλαξει ! :idk:

Reaction score
21
Και κυρίως, η Black Friday και η κάθε εκπτωτική προσπάθεια γίνεται για να φύγουν πράγματα που θέλουμε και όχι πράγματα που χρειαζόμαστε.
Δυστυχώς ούτε αυτό. Εδώ και πολλά χρόνια έχω ξεπεράσει τα όρια της Ελλάδας σε αυτά που "θέλω" σε τεχνολογία - απλά είτε δεν υπάρχουν εδώ ανεξαρτήτως κόστους, είτε οι τιμές είναι εξωπραγματικές (προς τα πάνω) και δεν πέφτουν ούτε μαύρη Παρασκευή ούτε άσπρη.

Last edited:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.165
Αυτή δεν έχει το τηλεχειριστήριο χωρίς μπαταρίες (που επαναφορτίζεται με ηλιακό φως ) ή το έχουν όλες ; (νέας τεχνολογίας):)
Δε νομίζω να είναι γι' αυτήν. Στα qled μοντέλα μάλλον...

D

Deleted member 50795

Guest
Πώς είναι η γωνία θέασης?
στη διάταξη του χώρου μου δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς είμαι 0-10 ° (από το κέντρο της tv), αλλά μεχρι τις 30° δε βλέπω πρόβλημα με όριο τις 45°.(περίπου κατ´εκτιμηση)
Μετα από κει και πέρα αρχίζεις να χάνεις. (δε με αφορά ομως:geek:)
Για την απόσταση θέασης μου (3,1-3,25m), δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα καθώς ποτέ δε «βγαίνω» εκτός κάδρου της tv , εκατερωθεν σε L,R , όταν βλέπω.

παρακάτω είναι ένας πολύ χρήσιμος συνδεσμος για την εύρεση των βέλτιστων αποστάσεων θέασης , ανάλογα με το μέγεθος οθόνης , πρόγραμμα θέασης και ανάλυση κ.ο.κ .

δειτε πως το κοντέρ σταματά στα 4,2 m και 100´´ για γενική χρήση .

Last edited by a moderator:

Reaction score
494
Κάνα πικαπ έχετε δει να παιζει μπλακ φραντεϊ;
Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου, κανένα πικαπάκι δεν παίζει? και αν παίξει και δείτε τίποτες ενημερώστε! plz...

D

Deleted member 50795

Guest
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τον παραπάνω σύνδεσμο για τον υπολογισμό αποστασης - μεγέθους οθόνης , τον εμπιστεύομαι απόλυτα και τον έχω επιβεβαιώσει στην πράξη.

το λέω αυτο γιατι σε διάστημα 10-12 ετών έχω βάλει στον ίδιο χώρο με την ίδια απόσταση θέασης διάφορες tv, όπως ..42´´, 55´´, 65´´ και πέρυσι 75´´. (stop εδω)

Μετά από αυτα αντιλήφθηκα ότι η βέλτιστη διάσταση είναι αυτή των 75´´, η οποία επιβεβαιωνεται και από τους πίνακες. (πριν την πάρω ήμουνα πολύ επιφυλακτικός , γιατι τη θεωρούσα υπερβολή, νομίζοντας ότι η 65αρα με καλύπτει.)

αν μου έλεγες πριν μερικά χρόνια να πάρω 75αρα, δε θα σε έπαιρνα στα σοβαρά γιατι δεν είχα ανάλογη γνώση και εμπειρία θέασης. (too much)

αυτά τα λέω γιατι πολύ κόσμος ψάχνεται τι διάσταση tv να πάρει και μπερδεύεται λίγο με τα μεγέθη.

οι πιο πολλοί θεωρούν την 55αρα μεγάλη και ικανή διάσταση για σαλόνι π.χ., αλλά αν δείτε η 55αρα δε κάνει ούτε για κρεβατοκάμαρα.:biggrin:
δυστυχως έτσι είναι και τα νούμερα λένε την αληθεια (science).

το αυτί μπορεί να το μπερδέψεις με αλχημείες και μετρητικες «παρατυπίες», το μάτι όμως μάλλον όχι ..(είναι μεγάλος ρουφιάνος)🙃

Last edited by a moderator:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.183
Go BIG or go home. :)

Καλοί οι πίνακες αλλά ο κανόνας είναι σχετικά απλός, νομίζω.

Πάρε τη μεγαλύτερη που μπορείς να πληρώσεις, και χωράει.

D

Deleted member 50795

Guest
Go BIG or go home. :)
χωρίς να θέλω να πάρω κανένα στο λαιμό μου, απλά λέω τι κατάλαβα μετά από κάποια χρόνια εμπειρίας.
για μένα πλέον είναι μονόδρομος .🙃
(το τι θα κάνει ο καθένας …ας αποφασίσει μόνος του, ανάλογα με τις ανάγκες του):geek:
Πάρε τη μεγαλύτερη που μπορείς να πληρώσεις, και χωράει.
για μένα όχι, γιατι μετά θα βλέπω tennis , παρά tv.. :biggrin:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος