Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.394
Σε άσπρο ή γκρι; Ο πάγκος είναι μαύρος γρανίτης και σε μαύρο θα χάνεται.
Εγώ θα έπαιρνα τον άσπρο ασχέτως χώρου.Σε άσπρο ή γκρι; Ο πάγκος είναι μαύρος γρανίτης και σε μαύρο θα χάνεται.
Εγώ δεν ψώνισα τίποτα γιατί τίποτα από αυτά που "θέλω" δεν είχε σοβαρή έκπτωση (άνω του 15%). Ούτως ή άλλως, ψωνίζω όλο τον χρόνο οπότε δεν περιμένω τη BF.Τελικά για BF αντί για τα Fives που τα ήθελα αλλά που φυσικά δεν τα χρειαζόμουν, καταλήγω με καινούργιο μύλο που όπως φαίνεται χρειάζομαι
Καλώς ή κακώς, ο ΣτΚ έχει διαμεσολαβητικό ρόλο, και η γνωμοδότησή του δεν είναι δεσμευτική. Παρ' όλα αυτά, έχουν γνώση της νομοθεσίας και κάνουν αναφορά στους σχετικούς νόμους για την κάθε περίπτωση.Εγώ δεν ψώνισα τίποτα γιατί τίποτα από αυτά που "θέλω" δεν είχε σοβαρή έκπτωση (άνω του 15%). Ούτως ή άλλως, ψωνίζω όλο τον χρόνο οπότε δεν περιμένω τη BF.
Όσο για τα Fives, επειδή έκανα καταγγελία... Κάπου διάβασα ότι ο Συνήγορος του Καταναλωτή τη στέλνει στον καταγγελλόμενο και περιμένει απάντηση. Αν δεν υπάρξει η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.
Όπως έγραψα κι αλλού, ο μόνος λόγος που έκανα την καταγγελία ήταν επειδή δεν ήμουν μόνος.Καλώς ή κακώς, ο ΣτΚ έχει διαμεσολαβητικό ρόλο, και η γνωμοδότησή του δεν είναι δεσμευτική. Παρ' όλα αυτά, έχουν γνώση της νομοθεσίας και κάνουν αναφορά στους σχετικούς νόμους για την κάθε περίπτωση.
Εάν αυτά δεν πείσουν την αντίπαλη πλευρά και έχεις διάθεση να το κυνηγήσεις, τα παίρνεις έτοιμα και πας σε δικηγόρο για την αγωγή. Ειδικά στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, φοβάμαι ότι θα θεωρήσουν ότι έχει επιλυθεί ευνοϊκά για τον καταναλωτή (όπως έχει συμβεί σε εμένα).
Gaggia Classic PRO Mod Parts OPV Mod 9 Bar OPV Spring | eBay
Gaggia new Classic (Gaggia Classic Pro / Gaggia Classic 2019 /2020/21). The 9 bar OPV spring mod kit fit the Gaggia Classic espresso machine model One of the most important mods for Gaggia Classic s emi automatic espresso machine.www.ebay.com
Ίσως κάποια από αυτά κάνουν, κάνε αναζήτηση στο ίντερνετ "9 bar spring gaggia" για περισσότερες επιλ'ογές.
Όπως έγραψα κι αλλού, ο μόνος λόγος που έκανα την καταγγελία ήταν επειδή δεν ήμουν μόνος.
Αυτό δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα στη μηδενική αισιοδοξία μου για την εξέλιξη. Γιατί ξέρω ότι αποκλείεται να προχωρήσω την οποιαδήποτε απαίτηση μου μέσω της νομικής οδού ακόμα κι αν υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να "δικαιωθώ". Εδώ βλέπω ως έγνοια να πάω στον Κίτσουλα που θα δω φίλους και θα ανοίξω παρτίδες με μια απρόσωπη ΑΕ;
Παρομοιάζω το γεγονός με μία έξοδο για φαγητό που απογοητεύτηκα από το εστιατόριο. Το ξεχνάμε και πάμε γι' άλλα.
Πάρε ένα τηλέφωνο στην Eurogat μήπως και έχουν λύση.Τα μεταφορικα ειναι περισσοτερα απο το ελατηριο στο ebay.
Σκεφτομουν, τοσα μαγαζια υπαρχουν στην Ελλαδα και δεν το εχει κανεις
Υπάρχει και η λύση να μικρύνεις το υπάρχον ελατήριο με ένα κόφτη, μάλλον δύο στροφές, αλλά σ' αυτή την περίπτωση μόνο με κλείστρο μέτρησης της πίεσης, θα μπορέσεις να είσαι ακριβής.Τα μεταφορικα ειναι περισσοτερα απο το ελατηριο στο ebay.
Παραθέτω και ένα άλλο link, με βίντεο για το κόψιμο του ελατηρίου με κόφτη.Τα μεταφορικα ειναι περισσοτερα απο το ελατηριο στο ebay.
Γκαζμας ειναι φοραει και σκουφο μεσα στο σπιτι!!!!!1) γαλλικό κλειδί (και μάλιστα λάθος νούμερο) για να λύσει και να σφίξει το ρακόρ - Χ
2) κόφτη καλωδίων (=ΧΑΛΚΟΣ) για να κόψει ελατήριο (=ΧΑΛΥΒΑΣ) - ΧΧ
στα λιοντάρια τώρα...
Οι πιτσιλιές ειναι ένδειξη channeling. Πολλά μπορούν να φταίνε, πχ έχει μπει μικρότερη ποσότητα καφέ στο portafilter, θελει πιο fine κοψιμο, καλυτερη διαχυση μεσα στο portafilter κλπΕπανερχομαι. Τι μπορει να φταιει και απο το naked portafilter βγαινουν πιτσιλιές κατα την εκχυλιση και γεμιζουν γυρω γυρω το φλυτζανι;
Γενικα το naked λερωνει σε διαφορες φασεις και ωσπου να σταθεροποιηθει η ροη και να γινει ο κωνος μπορει να πιτσιλαει λιγο αλλα κοψε ποιο λεπτα για αρχη,και πατα λιγοτερο ,επίσης τι διαμετρου ειναι το portafilter σου και τι διάμετρο εχει το tamper σου;Επανερχομαι. Τι μπορει να φταιει και απο το naked portafilter βγαινουν πιτσιλιές κατα την εκχυλιση και γεμιζουν γυρω γυρω το φλυτζανι;