Neumann KH150

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.765
Εγω λεβεντες μου εδω και λιγο καιρο ακουω σε εναν φιλο ενα γαματο ζευγαρι τριδρομο της Eve και εχω παθει πλακα...μου αρεσουν πολυ τα πουστικα....ζωντανο ακουσμα με μια απιστευτη σκηνη ....δεν τα χορταινω σας λεω.....για ριξτε μια ματια σε αυτα..... EVE audio SC3070 right – Thomann Elláda
Μια χαρά δορυφόρος είναι, τριδρομος αλλά με 7-αρι.

Παίζει στο ίδιο γήπεδο με το Άνταμ το 3-δρομο με το 8-αρι, και το Νιούμαν το 3-δρομο με το 8,25-αρι.

Α, και το Χεντ, σε άσπρο είναι κουκλάκι.

Όλα ωραία αυτά, μια χαρά για σπίτι.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.226
Εγω λεβεντες μου εδω και λιγο καιρο ακουω σε εναν φιλο ενα γαματο ζευγαρι τριδρομο της Eve και εχω παθει πλακα...μου αρεσουν πολυ τα πουστικα....ζωντανο ακουσμα με μια απιστευτη σκηνη ....δεν τα χορταινω σας λεω.....για ριξτε μια ματια σε αυτα..... EVE audio SC3070 right – Thomann Elláda
Κύριο πλεονέκτημα στην προμήθεια τρίδρομου δεν είναι τόσο το μέγεθος του woofer όσο το γεγονός ότι οι χαμηλές οκτάβες θ'αναλαμβάνονται από ξεχωριστό μεγάφωνο σε σχέση με τις μεσαίες.

Money for value ησυχία τα KH150...
Με τη δε εγκατάσταση σε immersive setup δεν θα μας απασχολεί τόσο η συμπεριφορά στο listening window όσο η η επικείμενη listening...widow ΄΄παντόφλα΄΄ :roflmao: .

Reaction score
5.395
Από που προκύπτει ότι δεν είναι value for money?
Να από που:
Παίζει στο ίδιο γήπεδο με το Άνταμ το 3-δρομο με το 8-αρι, και το Νιούμαν το 3-δρομο με το 8,25-αρι.

Α, και το Χεντ, σε άσπρο είναι κουκλάκι.

Last edited:

Reaction score
3.464
Το hedd το ακούσαμε στην έκθεση.
Καλό, χρυσό ,αλλά από στάθμες γιοκ.
Καλό για χρήση στούντιο ή γραφείου σε αποστάσεις μέχρι ενάμιση μέτρο.

Reaction score
5.395
Για την απόσταση που είναι φτιαγμένο δηλαδή, μια χαρά.

Το δίδρομο KH150 με το 6,5αράκι πιστεύεις είναι για μεγαλύτερη απόσταση;

Reaction score
3.464
Για την απόσταση που είναι φτιαγμένο δηλαδή, μια χαρά.

Το δίδρομο KH150 με το 6,5αράκι πιστεύεις είναι για μεγαλύτερη απόσταση;
Πολλά λεφτά για 1.5 μέτρο

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.607
Πωλείται καμπύλη κύριοι..
Αν δεν θε'τε Γερμανικές καμπύλες, (περίεργο ακούστηκε και σ' εμένα που το'πα.. Γερμανοί και καμπύλες :tongue:), Κλιψ-Κλαψ με γούφα τούμπανο και τιμές λογικές..8-)

Last edited:

Reaction score
5.395
Πολλά λεφτά για 1.5 μέτρο
Εμ, αυτό λέω κι εγώ.
Αν είναι πολλά λεφτά για ένα τρίδρομο, φαντάσου πόσο πολλά λεφτά είναι για το δίδρομο KH150.

Κι αν μιλάμε με αποστάσεις, για 1,5 μέτρο όπως λες, για το γραφείο δηλαδή, δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν να έχει παράπονο ακόμα και με τα βενιαμίν ΚΗ80, για να ακούει τη μουσικούλα του.
Δίπλα-δίπλα τα είχα, KH310 και KH80, στο γραφείο. Το συμπέρασμα ήταν ότι άνετα ζούσα με τα KH80. Φτάνουν για γραφείο. Κι έτσι κι έγινε, έδωσα στον Ear τα 310, να πιάσουν και τόπο, και κράτησα τα ΚΗ80.

Με το ΚΗ150 μεγάλωσε πολύ η ψαλίδα τιμών στην γκάμα της εταιρίας από το προσιτό KH120, που το έχει πάρει και η κουτσή Μαρία, και ο μπαμπάς της, προφανώς λόγω της προσιτής του τιμής.

Μπορεί να είναι εξαιρετικό το ΚΗ150, μπορεί μέχρι και ισάξιο με το ΚΗ310 να κατάφεραν να το κάνουν με τα DSP, αλλά εντάξει, και τα λεφτά είναι πολλά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.765
Το hedd το ακούσαμε στην έκθεση.
Καλό, χρυσό ,αλλά από στάθμες γιοκ.
Καλό για χρήση στούντιο ή γραφείου σε αποστάσεις μέχρι ενάμιση μέτρο.
Τα συμπεράσματα αυτά είναι να φανταστώ από ακρόαση χωρίς σαμπ;

Χωρίς bass management στα Χεντ;

Reaction score
5.395
Α, καλά. Αν είναι έτσι, και τα ΚΗ310 είναι να τα πετάξεις από το παράθυρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.765
Ναι ναι .Όπως τα είχαν εκεί.
Τα όποια συμπεράσματά σου, είναι άχρηστα και παραπλανητικά.

Χωρίς σαμπ, να μην τα ακούτε καν.
Μόνο να τα βλέπετε, αν σας αρέσουν στο μάτι.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.464
Αν είναι έτσι τα "κουκλάκια" τι να πουν τα άσχημα.
Άσε που το συγκεκριμένο άσπρο είναι πιο χάλια και από το μαύρο.

Edit: By the way, πήγα εχθές ΙΚΕΑ. Tι μαμάτα είναι αυτά τα ηχεία της τα ΙΚΕΑ - Sonos. Πολύ μαρέσνε 🙂, και 99 ευρά.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.765
Αν είναι έτσι τα "κουκλάκια" τι να πουν τα άσχημα.
Η διχρωμία με το άσπρο μαύρο, σε συνδυασμό με το βιομηχανικό στυλ, πολύ μ'αρεσει προσωπικά.

Αντιθέτως, τα βλαχοκομοδίνα τα σε τριανταφυλλιά και δεξερωγωτι λούστρο, τα βλέπω σα τα ντουλάπια της γιαγιάς μου, έλεος δηλαδή, δε τα θέλω ούτε σε φωτογραφίες.

Οπότε για μένα κουκλάκια τα Χεντ, και σε ένα σύγχρονης αισθητικής σπίτι ταιριάζουν ωραιότατα.

Reaction score
5.395
Διχρωμία συνήθως δεν μου αρέσει, αλλά στα Hedd θα συμφωνήσω ότι πέτυχε αισθητικά.

Τώρα όσον αφορά το σύγχρονης αισθητικής σπίτι, σόρι, αλλά τα Sonos Five κερδίζουν και τα Hedd και όλα.

Πρώτα απ' όλα ένα ρεύμα και τέλος. Wifi streaming. Ούτε XLR, ούτε dac, ούτε χαζά. Και το σαμπ το ίδιο.
Γιατί να πρέπει ντε και καλά να προσπαθούμε να κρύψουμε XLR καλώδια στο σαλόνι, λες και είμαστε στούντιο, δεν μπορώ να το καταλάβω. Οπισθοδρομικά πράγματα, ή άλλο πράγμα για άλλη δουλειά.

Studio monitor, το λέει και η λέξη, θέλουν στούντιο. Άντε το πολύ, dedicated. Άντε και γραφείο με ένα καλό cable management. Αλλά και σαλόνι; Για να κάθεσαι στο 1,5μ. και να ακούς στο σαλόνι; Το ζορίζουμε πολύ το θέμα.

alexis

Reaction score
30.464
Η διχρωμία με το άσπρο μαύρο, σε συνδυασμό με το βιομηχανικό στυλ, πολύ μ'αρεσει προσωπικά.
Και σε μένα αρέσει, αρκεί να "λέει" και κάτι. Αυτό όχι απλά είναι χάλια, είναι ΓΤΠΚ χάλια, άθλια, και να με πληρώνουν θα το σκεφτώ πολύ να τα πάρω, πρέπει να είναι πάρα πολλά τα λεφτά και για μικρό χρονικό διάστημα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.607

Αντιθέτως, τα βλαχοκομοδίνα τα σε τριανταφυλλιά και δεξερωγωτι λούστρο, τα βλέπω σα τα ντουλάπια της γιαγιάς μου, έλεος δηλαδή, δε τα θέλω ούτε σε φωτογραφίες.

Οπότε για μένα κουκλάκια τα Χεντ, και σε ένα σύγχρονης αισθητικής σπίτι ταιριάζουν ωραιότατα.
Άσε βρε Doc..
Πες πως τα συγκεκριμένα βλέπονται..
Πες κάτι άλλο..
Μην μου τα συγκρίνεις με το ξύλο..
Με το home industrial τώρα, έχουμε βάλει τα μυαλά στο μίξερ δεν ξέρουμε πότε (ή αν) σχολάμε απ' τη δουλειά.. :tongue:

alexis

Reaction score
30.464
Με το home industrial τώρα, έχουμε βάλει τα μυαλά στο μίξερ δεν ξέρουμε πότε (ή αν) σχολάμε απ' τη δουλειά.
😍

Το ποσό σιχαίνομαι και αυτό το ξενοδοχειακό design στο σπίτι δεν μπορώ να το περιγράψω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.558
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM