Neumann KH150

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675
Για την απόσταση που είναι φτιαγμένο δηλαδή, μια χαρά.

Το δίδρομο KH150 με το 6,5αράκι πιστεύεις είναι για μεγαλύτερη απόσταση;
για στέρεο είναι οριακά προς τα κάτω...για πολυκάναλο είναι μια χαρά

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.743
PXL_20221212_203528455.jpg

Στις γλάστρες έχω κολλήσει τώρα, τι σχέδια θα συνδυάσω, άσε με ήσυχο.😂🤣

Στο μελιδη θα πάω τώρα για αλλαγή χρώματος (ηλεκτροστατική) στα πιατακια της κάθε βάσης από τις γλάστρες, άσπρα δε τα θέλω.

Μετά βερνίκι στα ξύλα. Μασιφια είναι, θα έρθουν.

Σιγά σιγά θα τα φέρω εκεί που γουστάρω.
Έχω δουλειά σε λέω, άσε με ήσυχο.😂🤣😂🤣

Reaction score
5.395
Το sonos έχει 3 τουιτερ που ακτινοβολουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις αν δεν κάνω λάθος. Για κάνα εστιατόριο καλά είναι :tongue:
Μπορούμε να συζητήσουμε σε τυπικο σαλόνι πως θα ακούγεται όλο αυτό
Ναι, μωρέ, 1 tweeter πρέπει να έχει το ηχείο, τι χαζά είναι αυτά. ;)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.458
Αλλά και τα λεφτά τους είναι διαστημικά περισσότερα
Γιατί αυτό πληρώνεις και το design. Γιατί παίζει τεράστιο ρόλο σε ένα προϊόν. Και ας μην θέλουν να το καταλάβουν αρκετοί. Τεράστιο όμως. Καταστρέφει πωλήσεις το design. Και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το design καταστρέφει περισσότερες πωλήσεις από το bad performance. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για το design είναι απείρως περισσότεροι από αυτούς για το performance.

Για αυτό δίνουν τόση σημασία στα προϊόντα που μπαινουν στα σπίτια. Για τα studios κλάιν, κυριολεκτικά.

Προσωπικά είναι ο No1 παράγοντας. Αν δεν περάσει αυτό το τσέκ πάει κάδο, ας είναι ότι θέλει. Το καλύτερο στον κόσμο και τσάμπα για όσα κάνει. Το design το πληρώνω, άνετα. Πολύ άνετα.

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Το sonos έχει 3 τουιτερ που ακτινοβολουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις αν δεν κάνω λάθος. Για κάνα εστιατόριο καλά είναι :tongue:
Μπορούμε να συζητήσουμε σε τυπικο σαλόνι πως θα ακούγεται όλο αυτό
Τουλάχιστον μεταξύ καρπάτσιο και wagyu τα sonos παρέχουν και ενα trueplay για να μη παιζουν στο γάμο του καραγκιόζη.

-Μηδεν καλώδια
-ενα application, Hub για τα πάντα
-Υψηλότατο waf

Για τυπικό σαλόνι και τυπική χρήση είναι μια χαρά.

Προφανώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
View attachment 273546

Στις γλάστρες έχω κολλήσει τώρα, τι σχέδια θα συνδυάσω, άσε με ήσυχο.😂🤣

Στο μελιδη θα πάω τώρα για αλλαγή χρώματος (ηλεκτροστατική) στα πιατακια της κάθε βάσης από τις γλάστρες, άσπρα δε τα θέλω.

Μετά βερνίκι στα ξύλα. Μασιφια είναι, θα έρθουν.

Σιγά σιγά θα τα φέρω εκεί που γουστάρω.
Έχω δουλειά σε λέω, άσε με ήσυχο.😂🤣😂🤣
44 νουμερο με τακουνακι παντοφλα φοραει το γκυναικα?σε εχει βγαλλει απεξω τωρα? :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :lol: :lol: :lol:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.604
Προσωπικά είναι ο No1 παράγοντας. Αν δεν περάσει αυτό το τσέκ πάει κάδο, ας είναι ότι θέλει. Το καλύτερο στον κόσμο και τσάμπα για όσα κάνει. Το design το πληρώνω, άνετα. Πολύ άνετα.
Υπάρχει κοινός τόπος λόξας - τρέλας εδώ.. :whistling:
Πιθανόν έχουμε πολύ διαφορετικά γούστα αλλά την ίδια ασθένεια.. :roflmao:
Μια φορά διαφωνούσα με ένα φίλο (μηχανικό) για ένα αυτοκίνητο (super car).
Του έλεγα δεν μ'αρεσ΄ ρε παιδίμ' δεν πα' να τρεχ' :roflmao::roflmao::roflmao:
Με κοίταζε καλά καλά..
Δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός (πως δεν εστίαζα στον κινητήρα ή στα υπόλοιπα καλούδια) με τίποτα.. :tongue:

:drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Εμνενα παντως και τα PRESONUS SCEPTRE S8 με ομοκεντρικο 8ιντζο μου αρεσουν μια χαρα και εχουν και super τιμη.....με 650 ευρακια εχεις ενα αρκετα τιμιο ηχειο νομιζω ............
4673_presonus_sceptre_s8_3_athens_pro_audio.jpg

Οκ μπορει να μην κατεβαινει στους 39 Hz οπως το 150 αλλα τα σαμπακια μας θα τα βαλλουμε στο σεταπιον ουτως η αλλεως....

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.743
44 νουμερο με τακουνακι παντοφλα φοραει το γκυναικα?σε εχει βγαλλει απεξω τωρα? :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :lol: :lol: :lol:
Ευτυχώς, έχω μηδενική παντόφλα, δεν υπάρχει.

Καθόλου λέμε, τίποτα, μηδέν. 😎

Από τα στέρεα μέχρι τις γλάστρες, κάνω (κάνουμε) το γούστο μου (μας).

Τις παντοφλούσες και πάσης φύσεως παντοφλοκρατούσες, τις στέλνω σούμπιτες στη μάνα τους, ανά πάσα στιγμή, δίχως δεύτερη σκέψη, να ξέρετε. 😎

Όσοι από σας τις φοράτε στο κεφάλι, περαστικά σας, φιλάκια. 💋

ΥΓ. Το PRESONUS SCEPTRE S8 και μένα μαρεσει. 👍

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Ευτυχώς, έχω μηδενική παντόφλα, δεν υπάρχει.

Καθόλου λέμε, τίποτα, μηδέν. 😎

Από τα στέρεα μέχρι τις γλάστρες, κάνω (κάνουμε) το γούστο μου (μας).

Τις παντοφλούσες και πάσης φύσεως παντοφλοκρατούσες, τις στέλνω σούμπιτες στη μάνα τους, ανά πάσα στιγμή, δίχως δεύτερη σκέψη, να ξέρετε. 😎

Όσοι από σας τις φοράτε στο κεφάλι, περαστικά σας, φιλάκια. 💋

ΥΓ. Το PRESONUS SCEPTRE S8 και μένα μαρεσει. 👍
Ελα μωρη καυλα αντρα........με πεθαινεις να ξες......:party::party::party::party::party:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.223

Για την ακρίβεια δεν θα μας πείραζε ανώτερο πλήθος ειδικά σε μεγάφωνα υψηλών , αρκεί ο αριθμός τους να ήταν μονός. Εδώ όμως έχουμε και προς διαφορετικές διευθύνσεις αφού πρόκειται για ένα εκ των σπάνιων ηχείων που παρέχουν μεταβλητή πολική απόκριση με επιλογή του χρήστη...
1670944965192.png

Reaction score
5.395
Και η Sonos κάνει μαγικά, αμ πως!

Στήνεις τα Five όρθια, και μειώνεται αυτόματα το σήμα στα εξωτερικά tweeter.

Εγώ προτιμώ οριζόντια για ευρεία διασπορά.

Ισοστάθμιση με το κινητό με Trueplay.

Και ταυτόχρονα, με το που βάζω ταινία, εξυπηρετούν και ως surround στο home cinema.

Beat that, Neumann KH150!
Που τάχα κάνουν ως surround τρομάρα τους.
Προσοχή στις τρικλοποδιές με τα XLR!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.478
Σε ποιες τρικλοποδιές με XLR αναφέρεστε; Εγώ τα έχω περάσει κάτω από το πάτωμα, μέσα σε σωλήνες. :p

Reaction score
5.395
Ε καλά, αν είναι να κάνεις (δηλ. να πληρώσεις) custom εγκατάσταση, τα κάνεις κι εντοιχισμένα. Όχι τα KH150 βέβαια.

Να γίνει πιο περίπλοκο και δαπανηρό το project. Γιατί όχι; Αντέχουμε αφού.

Last edited:

Reaction score
8.790

το οτι υπαρχουν ηχεια με περισσοτερατου ενος τουιτερ ειναι γνωστο. Αλλωστε στην τελευταια εκθεση του Μοναχου το ειδα με τα ματακια μου και το ακουσα στο δωματιο με τα M&K οπως βλεπεις και απο την φωτο.
IMG_20220521_131703.jpg

Η αρχιτεκτονικη ειναι κατανοητη ενος array . Περισσοτερα τους ενος τουιτερ εχουν επισης και οι ηχομπαρες. Το θεμα δεν ηταν εαν υπαρχουν ηχεια με περισσοτερα του ενος τουιτερ αλλα ο τροπος που ακτινοβολουν αυτα στον χωρο. Επισης εχω δει ηχεια <<σινεματζιδικα>> που το τουιτερ βρικεται εσκεμμενα off axis οπως τα Mag theatron για λόγους που είναι κστανοητοι επισης
1670962159408.png

1670962180055.png

Αυτο που παρατηρω ειναι την ηχομπαρα της σονος. Σου θυμιζει κατι ?
1670962238069.png

Αυτο που σ αρεσει τοσο ειναι μια ψευδαισθηση πολυκαναλου οπου πετυχαινεται με χρηση περισσοτερων πηγων ηχων που ακτινοβολουν σε διαφορετικη κατευθυνση και δίνουν με την βοήθεια των ανακλασεων από τα τοιχωματα αυτη την αίσθηση.
Αυτη ειναι βεβαιως η αποψη μου, αλλα αφου τα εχεις ηδη λογικα το εχεις ψαξει περισσότερο. Ποια είναι η άποψη σου?

Reaction score
5.395
Δεν έχει σημασία τι μου αρέσει, αλλά τι δεν μου αρέσει.

Δεν μου αρέσει στη σαλοτραπεζαρία μου να μην ακούω ευχάριστα μουσική σε όποιο σημείο κι αν βρίσκομαι κάθε στιγμή, είτε χαζεύοντας τη βροχή μπροστά στην μπαλκονόπορτα είτε τρώγοντας στην τραπεζαρία ή χορεύοντας με τη μικρή μου κόρη.
Εξ ου και η αγάπη μου για τα παντοκατευθυντικά, κι έχω από Visaton Fontana μέχρι Duevel Bella Luna και Duevel Jupiter σε διαφορετικούς χώρους.

Εκτιμώ βέβαια και τα studio monitor. Έχω τα KH80+KH750 στο γραφείο στη δουλειά και στον dedicated χώρο στο σπίτι Adam S3H + 2x KH805 σαμπ. Αλλά δεν θα μιλήσουν ποτέ στην καρδιά μου τα μόνιτορ, ούτε θα μπουν στο σαλόνι μου.

Sonos Five μπαίνουν παντού, και στο σαλόνι, και στο γραφείο ως μόνιτορ και ως surround σε home cinema, ακόμα και στο μπάνιο, αφού είναι ανθυγρά.
Μπορείς να κοροιδέψεις όσο θέλεις, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, θα μπορούσα να έχω Sonos Five παντού και να μην είχα τίποτε άλλο. Όχι επειδή είναι τα τέλεια, αλλά επειδή είναι ικανά με τον γλυκό και ζωηρό τους ήχο σε συνδυασμό με την ευελιξία τους σε διάφορες χρήσεις να ομορφαίνουν τη ζωή μου, χωρίς να μου προσθέτουν ψυχαναγκασμούς. KH150 στο σαλόνι; Ξύνομαι παντού και μόνο στη σκέψη.

Reaction score
8.790
Για να ακούς ευχάριστα μουσική σε όποιο σημείο και εάν βρίσκεσαι χρειάζεσαι DBA.
Βασικα μας χωρίζει άβυσσος οπότε άστο δεν θα συνεννοηθούμε.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM