- Reaction score
- 79.675
για στέρεο είναι οριακά προς τα κάτω...για πολυκάναλο είναι μια χαράΓια την απόσταση που είναι φτιαγμένο δηλαδή, μια χαρά.
Το δίδρομο KH150 με το 6,5αράκι πιστεύεις είναι για μεγαλύτερη απόσταση;
για στέρεο είναι οριακά προς τα κάτω...για πολυκάναλο είναι μια χαράΓια την απόσταση που είναι φτιαγμένο δηλαδή, μια χαρά.
Το δίδρομο KH150 με το 6,5αράκι πιστεύεις είναι για μεγαλύτερη απόσταση;
Γιαααα ξεκίνα με το χρωματάκι επιλογής σου να γουστάρουμε..Αχ εκείνα τα 801 τα γκετχαρντ σε δικιάς μου επιλογής χρωματισμό, τα γουστάρω κολαζμένα.
Ναι, μωρέ, 1 tweeter πρέπει να έχει το ηχείο, τι χαζά είναι αυτά.Το sonos έχει 3 τουιτερ που ακτινοβολουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις αν δεν κάνω λάθος. Για κάνα εστιατόριο καλά είναι
Μπορούμε να συζητήσουμε σε τυπικο σαλόνι πως θα ακούγεται όλο αυτό
Γιατί αυτό πληρώνεις και το design. Γιατί παίζει τεράστιο ρόλο σε ένα προϊόν. Και ας μην θέλουν να το καταλάβουν αρκετοί. Τεράστιο όμως. Καταστρέφει πωλήσεις το design. Και μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το design καταστρέφει περισσότερες πωλήσεις από το bad performance. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για το design είναι απείρως περισσότεροι από αυτούς για το performance.Αλλά και τα λεφτά τους είναι διαστημικά περισσότερα
Τουλάχιστον μεταξύ καρπάτσιο και wagyu τα sonos παρέχουν και ενα trueplay για να μη παιζουν στο γάμο του καραγκιόζη.Το sonos έχει 3 τουιτερ που ακτινοβολουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις αν δεν κάνω λάθος. Για κάνα εστιατόριο καλά είναι
Μπορούμε να συζητήσουμε σε τυπικο σαλόνι πως θα ακούγεται όλο αυτό
44 νουμερο με τακουνακι παντοφλα φοραει το γκυναικα?σε εχει βγαλλει απεξω τωρα?View attachment 273546
Στις γλάστρες έχω κολλήσει τώρα, τι σχέδια θα συνδυάσω, άσε με ήσυχο.
Στο μελιδη θα πάω τώρα για αλλαγή χρώματος (ηλεκτροστατική) στα πιατακια της κάθε βάσης από τις γλάστρες, άσπρα δε τα θέλω.
Μετά βερνίκι στα ξύλα. Μασιφια είναι, θα έρθουν.
Σιγά σιγά θα τα φέρω εκεί που γουστάρω.
Έχω δουλειά σε λέω, άσε με ήσυχο.
Υπάρχει κοινός τόπος λόξας - τρέλας εδώ..Προσωπικά είναι ο No1 παράγοντας. Αν δεν περάσει αυτό το τσέκ πάει κάδο, ας είναι ότι θέλει. Το καλύτερο στον κόσμο και τσάμπα για όσα κάνει. Το design το πληρώνω, άνετα. Πολύ άνετα.
Ευτυχώς, έχω μηδενική παντόφλα, δεν υπάρχει.44 νουμερο με τακουνακι παντοφλα φοραει το γκυναικα?σε εχει βγαλλει απεξω τωρα?
Ελα μωρη καυλα αντρα........με πεθαινεις να ξες......Ευτυχώς, έχω μηδενική παντόφλα, δεν υπάρχει.
Καθόλου λέμε, τίποτα, μηδέν.
Από τα στέρεα μέχρι τις γλάστρες, κάνω (κάνουμε) το γούστο μου (μας).
Τις παντοφλούσες και πάσης φύσεως παντοφλοκρατούσες, τις στέλνω σούμπιτες στη μάνα τους, ανά πάσα στιγμή, δίχως δεύτερη σκέψη, να ξέρετε.
Όσοι από σας τις φοράτε στο κεφάλι, περαστικά σας, φιλάκια.
ΥΓ. Το PRESONUS SCEPTRE S8 και μένα μαρεσει.
Για την ακρίβεια δεν θα μας πείραζε ανώτερο πλήθος ειδικά σε μεγάφωνα υψηλών , αρκεί ο αριθμός τους να ήταν μονός. Εδώ όμως έχουμε και προς διαφορετικές διευθύνσεις αφού πρόκειται για ένα εκ των σπάνιων ηχείων που παρέχουν μεταβλητή πολική απόκριση με επιλογή του χρήστη...Ναι, μωρέ, 1 tweeter πρέπει να έχει το ηχείο, τι χαζά είναι αυτά.
Beolab 90 - Ultimate High-End 8,200W Speakers | B&O
Perhaps the world's most advanced digital loudspeaker. Bang & Olufsen's flagship stereo speakers adapting seamlessly to your living space.www.bang-olufsen.com
το οτι υπαρχουν ηχεια με περισσοτερατου ενος τουιτερ ειναι γνωστο. Αλλωστε στην τελευταια εκθεση του Μοναχου το ειδα με τα ματακια μου και το ακουσα στο δωματιο με τα M&K οπως βλεπεις και απο την φωτο.Ναι, μωρέ, 1 tweeter πρέπει να έχει το ηχείο, τι χαζά είναι αυτά.
Beolab 90 - Ultimate High-End 8,200W Speakers | B&O
Perhaps the world's most advanced digital loudspeaker. Bang & Olufsen's flagship stereo speakers adapting seamlessly to your living space.www.bang-olufsen.com