Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Έκαψα και αυτό που έφαγα μετά τη προπόνηση. Το σώμα μετά από ένταση συνεχίζει να καίει.
Σήμερα εντωμεταξύ (και εψές) είχε πολύ ομίχλη εδώ σαπάν, σε κάποια σημεία δεν έβλεπες ούτε στα 10 μέτρα. Είπα όμως να μη χάσω τη ευκαιρία και βγήκα, δεν απομακρυνθηκα όμως. Το Perfetto έκανε τη δύσκολη δλειά, κράτησε όλη τη υγρασία στο εξωτερικό ύφασμα, σχεδόν έσταζε, μέσα δεν πέρασε τίποτα, παρόλο τη παλαιότητα που φέρει.

Reaction score
24.152
Είναι τρομερό ρούχο
Επίσης τίμιο ήταν ένα polartec ζέρσεϊ της dhb , aeron lab σειρά, το οποίο για εκεί που το περφετο είναι ζεστό κάνει άριστη δουλειά προστατεύοντας κορμό στήθος πλάτη και ήπιο αερισμό από μανίκια που εσωτερικά έχουν αεροπερατο ύφασμα.
Γράφει 10 με 18 βαθμούς και είναι όντως έτσι

Reaction score
4.587
Άσχετο. Υπάρχει κάποιος λόγος που η ασύρματη sram σειρά είναι στη μισή σχεδόν τιμή από την αντίστοιχη shimano? Βασικά στις τιμές που βλέπω η rival etap είναι φθηνότερη από 105 απλή. Υπάρχει κάποια πονηριά που μου διαφεύγει?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Εδώ σαπάν Παναγιώτ η θερμοκρασία δεν έχει ξεπεράσει τους 6-7 βαθμούς το μεσημέρι, εδώ και μέρες. 2 μέρες σερί έχει επίσης 100% υγρασία. Το μακρύ περφέτο είναι το τέλειο ρούχο κατασαρκα αν δεν θες να είσαι σαν το κρεμμύδι ντυμένος.
Άσχετο. Υπάρχει κάποιος λόγος που η ασύρματη sram σειρά είναι στη μισή σχεδόν τιμή από την αντίστοιχη shimano? Βασικά στις τιμές που βλέπω η rival etap είναι φθηνότερη από 105 απλή. Υπάρχει κάποια πονηριά που μου διαφεύγει?
Οχι, καμία πονηριά, απλά η shimano έχει τσιμπήσει του παπά το @ρχιδι και ζητά παράλογα λεφτά.
Πρέπει όμως να ξέρεις ότι το σύστημα της shimano έχει άμεση ανταπόκριση, η sram λόγο ασύρματης επικοινωνίας έχει ένα μικρό lag. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά επιλογή.

Reaction score
4.587
Μα με 750€ παίρνεις rival 2x12, είνα αστεία τιμή σε σχέση με shimano, ούτε 105 disk 2x11 δεν παίρνεις σε αυτά τα λεφτά. Τι να πω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Αυτό θα το δεις άμα το ψάξεις και ο ίδιος, η shimano έχει σβήσει με τη di2 στα mtb, κανένας δεν αγοράζει και η ίδια σταμάτησε να παράγει. Όλοι βάζουν τη ασύρματη sram, ένα ντεραγιέ 1/12 μαζί με το χειριστήριο και τέλος

Reaction score
4.587
Η μάουντεν σειρά όπως βλέπω "δαγκώνει" λίγο σε σχέση με τη δρόμου, μόνο ντεραγιέ, χειριστήριο και φορτιστής κοστίζουν πάνω από 400€.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Ότι πουλάει, έτσι πάει στη ποδηλασία.
Αντίστοιχα ότι έχει περισσέψει από di2 στα mtb τα δίνει πλέον μισό τιμής.
Θες να μας πεις τι θες να κάνεις?

Reaction score
4.587
Δε θέλω να κάνω κάτι, απλά χάζευα τιμές και προϊόντα για να περάσει η ώρα και έπεσε στα etap το μάτι μου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Σώτο, η σύνοψη φετο στο στράβα είναι μόνο για αυτούς που πληρώνουν?
Αυτό κατάλαβα...

Reaction score
17.335
Ίσως, προσωπικά ούτε την κοιταξα...

Edit. Το λέει κι σ' αυτό το άρθρο τώρα.

Effective this year, Year In Sport is exclusive to Strava subscribers.

Και τη βλέπεις στην έκδοση mobile, δεν γμντ... :rolleyes:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Όπως το πάει, σιγά σιγά και μεθοδικά, σε λίγο καιρό δεν θα επιτρέπει στους free users να ανεβάζουν προπονήσεις.

Reaction score
17.335
Και θα μείνει με 1/100 των χρηστών του...

Σκεψου τώρα, μου στέλνει email για να δω λέει τα στατιστικά του 2022, το ανοίγω στο pc και με παραπέμπει στην εφαρμογή στο κινητό! Δηλαδή πόσο μλκς έχουν γίνει... νομίζουν ότι όλοι θέλουν να βλέπουν τα πάντα και πάντοτε στο κινητό;

Clipboard01.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.409
Όπως το πάει, σιγά σιγά και μεθοδικά, σε λίγο καιρό δεν θα επιτρέπει στους free users να ανεβάζουν προπονήσεις.
Οι free υπηρεσίες εταιρειών είναι στο 99% των περιπτώσεων έμμεση μέθοδος διαφήμισης και βοηθάει στο χτίσιμο θαμώνων. Το Strava έχει ωριμάσει αρκετά μέσα στα 14 χρόνια της ύπαρξής του και μπορεί πλέον να βγάλει αξιόπιστα στατιστικά για τους χρήστες και την οικονομική του εξέλιξη.

Από νούμερα που θυμάμαι, έχει περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες και κοντά στα 3 εκατομμύρια από αυτούς πληρώνουν συνδρομή. Υπολογίζουν ότι κόβοντας free δυνατότητες ένα ποσοστό free users θα περάσει σε συνδρομή. Η λεπτή γραμμή είναι το κατά πόσο ένας χρήστης καλύπτεται από τις free λειτουργίες και από το αν είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να έχει αυτές που χρειάζεται.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να συντηρεί μία υπηρεσία με τόσα εκατομμύρια χρήστες και συνδρομητές μόνο το 2,5%.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Αυτό που βλέπω, ξέρω και καταλαβαίνω, από τα 3 εκατομμύρια που έχουν συνδρομή, οι μισοί (ίσως και πολύ λιγότεροι) ξέρουν, καταλαβαίνουν, χρειάζονται και κατανοούν τις τιμές του στράβα με συνδρομή. Το υπόλοιπο 1,5 εκατομμύριο έχει συνδρομή γιατί τη έχουν δει pro...
Τους έχω δει με τα μάτια μου, τους έχω ζήσει, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου λένε, χρησιμοποιούν κάτι περίεργες ποδηλατικές ορολογίες που τις ακούω πρώτη φορά και εντελώς βερεσέ.
Θα με πεις τώρα και τι έγινε? Ο παράς να πέφτει και η ζωή συνεχίζεται στη πλατφόρμα. Συνεχίζεται με φανταχτερες selfie, χαμόγελα και δεν συμμαζεύεται...
Καλά κάνουν τα παιδιά και μπράβο, αυτό που σιγά σιγά όμως αφαιρεί τις οποίες ευκολίες-δυνατότητες από τους free users μπορεί να με τρελάνει. Κάντο μια και έξω να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.193
Όπου 5.6 βαθμούς, πυκνή ομίχλη. Μετά εντόπισα που ήταν ανοιχτός ο καιρός και πήγα σε ηλιόλουστα λιβάδια, πολύ κρύο όμως...
IMG_20230102_165228.jpg

Στη Αθήνα είναι με το κοντομάνικο και εμείς εδώ σαπάν με τζάκια

Reaction score
24.152

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι εντός του αστικού ιστού στις μεγάλες λεωφόρους της πρωτεύουσας, όπως είναι για παράδειγμα η Αθηνών, η Αλεξάνδρας, η Κηφισίας, η Μεσογείων, η Κατεχάκη, η Πειραιώς και η Θηβών, τα ποδήλατα επιτρέπεται να κινούνται.
Όπως τα λέγαμε δηλαδή

Reaction score
2.324
Είναι τρομερό ρούχο
Επίσης τίμιο ήταν ένα polartec ζέρσεϊ της dhb , aeron lab σειρά, το οποίο για εκεί που το περφετο είναι ζεστό κάνει άριστη δουλειά προστατεύοντας κορμό στήθος πλάτη και ήπιο αερισμό από μανίκια που εσωτερικά έχουν αεροπερατο ύφασμα.
Γράφει 10 με 18 βαθμούς και είναι όντως έτσι
Το είχαμε συζητήσει νομίζω: 2 τέτοια και 2 περφέττο και έκλεισες για Αθήνα εσύ...
Τελικά η Λάρσα έχει περισσότερο κρύο από Λαμία. Θυμάμαι και στους αγώνες τέκε την είχαμε ακούσει Απρίλη μήνα...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.