Ενεργα ηχεια

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Swissonic δεν θα έπαιρνα. Οι Κινέζοι βγάζουν και καλά ηχεία αλλά αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα (και τα άλλα κινέζικα είναι αλλά θεωρητικά τουλάχιστον έχουν και κάποιο έστω basic, engineering από πίσω και δεν είναι φασον με διαφορετικό badge)

Ώπα, ώπα.. :p
Λίγα με τα Swissonic (NT 10A) που μου τα έκαμαν δωράκι και έχω δεθεί συναισθηματικά.. :lolsign:

Έχουν φύσημα (φφφφφφφφφφφφ αν τολμήσεις να πλησιάσεις αρκετά :roflmao:) και ''δαγκώνουν'' λιγουλάκι σε κάποιες συχνότητες αλλά τα αγαπώ (μου θυμίζουν.. εποχές ανεμελιάς :rolleyes:).

Άσε που έχουν στην πλατούλα ρυθμίσεις για όλα τα γούστα.. ;)
Ξέρουν οι Κινέζοι.. :biggrin:

Last edited:

Reaction score
2.288
Ώπα, ώπα.. :p
Λίγα με τα Swissonic (NT 10A) που μου τα έκαμαν δωράκι και έχω δεθεί συναισθηματικά.. :lolsign:

Έχουν φύσημα (φφφφφφφφφφφφ αν τολμήσεις να πλησιάσεις αρκετά :roflmao:) και ''δαγκώνουν'' λιγουλάκι σε κάποιες συχνότητες αλλά τα αγαπώ (μου θυμίζουν.. εποχές ανεμελιάς :rolleyes:).
Εντάξει άμα είναι και δωράκι όλα καλά.
Κι εγώ έχω ένα ζευγάρι edifier που τα έχω κληρονομήσει και ομολογώ ότι για τα λεφτά που έδωσα (0€) είναι το καλύτερο vfm που έχει υπάρξει ποτέ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.411
Υπαρχει παντα και το ενδεχομενο να παρει μια γκραν κασα και να κανει και γυμναστικη στο ποδι οσο ακουει για πολυ βαθυ χαμηλο .
Τέλεια ιδέα! Στο επόμενο "επίπεδο" να πάρει ένα διπλοπέταλο
1673263564089.png

και σιγά σιγά θα γίνει ο νέος Lombardo! :biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Αυτά είναι..
Όταν λέγεται η φράση ''πάρτε ενεργά'' εννοούμε να ενεργοποιηθείτε.. :party:

Όχι JBL :tongue:

Last edited:

Reaction score
25
Μια που ήδη είσαι κάτοχος Adam και μάλλον σου αρέσει ο χαρακτήρας τους, πιστεύω ότι τα T5V θα είναι η καλύτερη λύση για αυτό που ψάχνεις μαζί με ένα Temblor T10 η το KRK που πρότεινα και πιο πάνω.
Swissonic δεν θα έπαιρνα. Οι Κινέζοι βγάζουν και καλά ηχεία αλλά αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στη λίστα (και τα άλλα κινέζικα είναι αλλά θεωρητικά τουλάχιστον έχουν και κάποιο έστω basic, engineering από πίσω και δεν είναι φασον με διαφορετικό badge)
Θα συμφωνήσω ετσι το σκεφτομαι και μαλλον εκει εκλεισα. Θα σας πω εντυπωσεις οταν τα παρω. Adam και ενα απο τα 2 sub

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648
Τι 8ιντσο βρε doctor ;
50 με 70cm θα ακούει ο άνθρωπος
Ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες.

Εγώ ας πούμε δεν πολυενδιαφέρομαι για το όποιο φύσημα. Άμα παίζει Μόμπι γερά, ποιο φύσημα είπατε; 😁

Ωστόσο θέλω μπότα καλή, όχι ψέματα, και δεν βγαίνει από 6-αράκι με κανένα τρόπο. Δεν γίνεται.

Η 3η οκτάβα, 80-160 κύκλους, έχει όλο το μπιτάδικο μπάσο.

Και σε ηλεκτρονική μουσική, να σε βάλω ένα κραφτγουερκ να βαράει να ψοφήσει το 6-αρι σε ντετέ.😂🤪😁

Εκεί θέλω 8-αρι, είτε ακούω στους 70 πόντους είτε στα 2 μέτρα, γιατί για παραπάνω θα παραδώσει πνεύμα το 8-αρι.

Τώρα ο καθένας θα πει το δικό του, παραμορφώσεις, πρίμα, οκ, ο καθένας ότι θέλει.
Αλλά για να βαράει καλά σε μια ρημαδα μποτιά, εκεί που χρειάζεται στην 3η οκτάβα να γουστάρω, εγώ αδερφέ, με 6-αρι δεν.

Κι όποιος ανάμεσά σας έχει 6-αρακι, και νομίζει ότι βγάζει μπότα, φωνάξτε με να χώσω λίγο γκάζι να δείτε πως τερματιζει η κλανιά.

Δατς λάιφ

Ndis

Titika
Reaction score
4.816
Το 8αρη γιατρέ μου θέλει μεγάλο γραφείο. Αυτό ειναι σημαντικό πρόβλημα. Δεν έχουν ολοι γραφείο 3μ μήκος και 1.5μ πλάτος. Σε ολα τα αλλα συμφωνω, ασε και που το φτηνό 8αρη χωρις σαμπ επίσης θα κλασει στα πολλά γκάζια.

wizzy

Reaction score
22.411
Εκεί θέλω 8-αρι, είτε ακούω στους 70 πόντους είτε στα 2 μέτρα, γιατί για παραπάνω θα παραδώσει πνεύμα το 8-αρι.
Όταν τα 8" woofers είναι δύο σε κάθε ηχείο, πόσο μεταβάλλεται η απόσταση;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648
Όταν τα 8" woofers είναι δύο σε κάθε ηχείο, πόσο μεταβάλλεται η απόσταση;
Δε ξέρω απ'αυτά, αλλά ξέρω πως αν έχεις δορυφόρο με 2 οχτάρια, δε τη βγάζεις καθαρή με μικρά σαμπάκια, έχεις δρόμο να ανέβεις, λεφτά να δώσεις.

FB_IMG_1673273785492.jpg

Μεγάλο δρόμο θα δγιαβείς, λεφτά θα πάρεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δε ξέρω απ'αυτά, αλλά ξέρω πως αν έχεις δορυφόρο με 2 οχτάρια, δε τη βγάζεις καθαρή με μικρά σαμπάκια, έχεις δρόμο να ανέβεις, λεφτά να δώσεις.

View attachment 276849

Μεγάλο δρόμο θα δγιαβείς, λεφτά θα πάρεις.
Ανταλλασω δεξι νεφρο με το κατω δεξια .Δωρο μια σκωληκοειδιτιδα σε αριστη κατασταση

wizzy

Reaction score
22.411
Έδωσα λεφτά, πήρα μεγάλα subwoofers.:p

Υπάρχει κάποιος τύπος, κάτι να διαβάσω, κάτι τέλος πάντων, που να λέει ότι "1 * 8" παίζει την τρίτη οκτάβα μέχρι τα 2μ, 2 * 8" παίζουν την τρίτη οκτάβα μέχρι τα 2.2μ", για παράδειγμα; Έχει να κάνει, φαντάζομαι, με το εμβαδόν των δύο μεγαφώνων συγκριτικά με το ένα, αλλά γνωρίζω ότι τα 2 * 8" δεν σπρώχνουν διπλάσιο αέρα από το 1 * 8" - εκτός κι αν κάνω λάθος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469
Τα δύο 8ιντσα είναι περίπου αντίστοιχα με ένα 11ιντσο αν το θυμάμαι καλά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.648
Το 8αρη γιατρέ μου θέλει μεγάλο γραφείο. Αυτό ειναι σημαντικό πρόβλημα. Δεν έχουν ολοι γραφείο 3μ μήκος και 1.5μ πλάτος.
Τα 310 τα άκουσα στους 50-60 πόντους στο γραφείο του φλας.

Ζωγράφιζαν.

8.25" γουφερ, με το μεγάλο σαμπ της Νιούμαν (2*10") δίπλα στα πόδια μου να βαράει.

Άσε με παιδάκι μου ήσυχο.

Και για μισό μέτρο, θέλω 8-αρι.

Τιδεγκαταλαβαίνεις.

Τέλεια! Οπότε, με διάμετρο 11.3", ποιο είναι το περιθώριο απόστασης ακρόασης;:) (Σταύρο, δεν ρωτάω εσένα συγκεκριμένα, ας απαντήσει οποίος ξέρει!)
4 μέτρα τα έχει.
Οριακά, αλλά τα έχει.

Εγώ θα ήθελα 12-αρι στα 4 μέτρα.

Last edited:

Ndis

Titika
Reaction score
4.816
Έδωσα λεφτά, πήρα μεγάλα subwoofers.:p

Υπάρχει κάποιος τύπος, κάτι να διαβάσω, κάτι τέλος πάντων, που να λέει ότι "1 * 8" παίζει την τρίτη οκτάβα μέχρι τα 2μ, 2 * 8" παίζουν την τρίτη οκτάβα μέχρι τα 2.2μ", για παράδειγμα; Έχει να κάνει, φαντάζομαι, με το εμβαδόν των δύο μεγαφώνων συγκριτικά με το ένα, αλλά γνωρίζω ότι τα 2 * 8" δεν σπρώχνουν διπλάσιο αέρα από το 1 * 8" - εκτός κι αν κάνω λάθος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.971
Μια που ήδη είσαι κάτοχος Adam και μάλλον σου αρέσει ο χαρακτήρας τους, πιστεύω ότι τα T5V θα είναι η καλύτερη λύση για αυτό που ψάχνεις μαζί με ένα Temblor T10 η το KRK που πρότεινα και πιο πάνω.
Γενικώς να μην πάρει sub που θα φαινόταν να έρχεται σε ΄΄τιμή χώμα΄΄.... Έχω κάνει εκτεταμένη διαδικτυακή έρευνα σε τέτοια με εντοπισμένα διάφορα παράπονα ως προς την αξιοπιστία από αγοραστές. Μοντέλα όπως τα JBL και τα Presonus Temblor έχουν χάρη στην παρατεταμένη τους σταδιοδρομία και πολλές αναφορές χρηστών για την απόδοση και την ποιότητα...Για νέο monitor - εφόσον θα συνοδευόταν από sub και δεν θα έφτανε σε υψηλότερες στάθμες στο γραφείο - προτεινόμενο το Focal Alpha 65 Evo το οποίο κιόλας δεν λειτουργεί μέσω λογισμικού DSP...
Αλλά για να βαράει καλά σε μια ρημαδα μποτιά, εκεί που χρειάζεται στην 3η οκτάβα να γουστάρω, εγώ αδερφέ, με 6-αρι δεν.

Κι όποιος ανάμεσά σας έχει 6-αρακι, και νομίζει ότι βγάζει μπότα, φωνάξτε με να χώσω λίγο γκάζι να δείτε πως τερματιζει η κλανιά.

Δατς λάιφ
Άμα τα main είναι υψιπερατά κροσαρισμένα ως προς τις δύο πρώτες οκτάβες με sub , τότε ένα ποιοτικό εξαμισάρι mid-woofer θα άντεχε να βγάλει απαραμόρφωτα την τρίτη οκτάβα σε τυπική στάθμη αναφοράς.Γενικώς είναι πολύ σημαντικό σε μικρά monitor οι δύο πρώτες οκτάβες να μην αναλαμβάνονταν από το ίδιο μεγάφωνο που θα έπαιζε μεσοχαμηλές και μεσαίες...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag