- Reaction score
- 4.095
Δω χάμουΑποφάσισες που θα κάνεις τελικά την αποκλειστική πρώτη αναφορά και εντυπώσεις, εδώ πρώτα ή στο ελεύθερο νήμα ;
Ε, θα μας βγάλεις την ψυχή μέχρι να πεις δυο λόγια. Σε ξέρω εγώ. Πιο πιθανό είναι να γράψω εγώ νωρίτερα για το σύστημα του Κου Μαρκου χωρίς να το έχω ακούσει κιόλας.Δω χάμου
πιστοποιω οτι.. το μεγεθος της καρδιας του ειναι αντιστοιχου μεγεθους των γουφερ του ...
Πιστοποιώ τα ανωτέρω...αλλοι πιστοποιουν συστηματα, αλλοι πσυχες ιδιοκτητων..
Θέλουμε και συγκρίσεις με γνωστά reference συστήματα, ήδη πιστοποιημένα, όπως του Κου Χρήστου.Πιστοποιώ τα ανωτέρω.
Του μαέστρου είναι αλλιώς λόγω χώρου. Τρύπες, rt, γειώσεις κλπ.Θέλουμε και συγκρίσεις με γνωστά reference συστήματα, ήδη πιστοποιημένα, όπως του Κου Χρήστου.
Περιεκτικά γιατί έχω στραβώσει με κάποιους..Θέλουμε και συγκρίσεις με γνωστά reference συστήματα, ήδη πιστοποιημένα, όπως του Κου Χρήστου.
Το θαψες το σύστημα.Περιεκτικά γιατί έχω στραβώσει με κάποιους..
Ο Γιάννης έχει δίκιο περί της αξίας των sansui, Ψωράλ.κλπ. Εγώ γνώριζα τα πάντα εκτός των Ψωράλ που τα ηξερα όμως σαν μάρκα. Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Σύστημα σαλονιού Nr 2. Sansui G 22000, πικάπ SR 838,.κεφαλή Benz Ace, ηχεία Ψωράλ original.
Ομοιογένεια, ανάλυση και δυνατότητα ακρόασης ακόμα και σε χαμηλή στάθμη χωρίς να χάνεται κάτι. Σε flat mode αυτά. Με loudness γεμίζει ο ήχος και ανάλογα με την ηχογράφηση κρίνεται επιθύμητα ή όχι. Εντάξει τα ηχεία δεν είναι full range που σημαίνει οτι σε σχέση με τα άλλα τα μεγάλα έχουν περιορισμούς. Κάποιός μπορεί να σημειώσει μικρή λάμπρότητα αλλά αυτή δεν εισπράτεται σαν προβολικότητα αλλά σαν διαύγεια λόγω των πολύ καλών μεγαφώνων. Πότε όμως ο ήχος δεν ενοχλεί. Παρατηρήθηκε επίσης και αυτό που χαρακτηρίζουμε σαν μουσικότητα. Δυστυχώς αυτήν την φορά δεν άκουσα ψηφιακό σήμα. Όλα τα λεφτά πάντως είναι ο ραδιοενισχυτής. Γιγαντιαίος και πανέμορφος.
Θα επανέλθω με το μεγαλύτερο σύστημα..
NoΤο θαψες το σύστημα.
Βάσει ηλικίας όφειλε να έχει ήδη γίνει πετρέλαιο, όχι απλά να έχει θαφτεί.Το θαψες το σύστημα.
....John Markou Main System
Μιλάμε για ένα σύστημα με αρκετές μεγάλες (κυριολεκτικά και μεταφορικά συσκευές). Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο προφίλ του. Εντύπωσιακό. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στα ηχεία τα οποία κλέβουν την παράσταση.
2 στοιχεία παρατηρήθηκαν αρχικά. Η ικανότητα του συστήματος να καλύπτει ηχητικά όλον τον τεράστιο χώρο του σαλονιού ομοιόμορφα και η επίτευξη υψηλής στάθμης απαραμόρφωτα. Το σωστό ενεργό κροσάρισμα φυσικά και οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.
συνεχίζεται..