Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
4.095
πιστοποιω οτι.. το μεγεθος της καρδιας του ειναι αντιστοιχου μεγεθους των γουφερ του ... 8-)
..αλλοι πιστοποιουν συστηματα, αλλοι πσυχες ιδιοκτητων.. 8-)
Πιστοποιώ τα ανωτέρω.

Reaction score
4.095
Θέλουμε και συγκρίσεις με γνωστά reference συστήματα, ήδη πιστοποιημένα, όπως του Κου Χρήστου. 😍
Περιεκτικά γιατί έχω στραβώσει με κάποιους..
Ο Γιάννης έχει δίκιο περί της αξίας των sansui, Ψωράλ.κλπ. Εγώ γνώριζα τα πάντα εκτός των Ψωράλ που τα ηξερα όμως σαν μάρκα. Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Σύστημα σαλονιού Nr 2. Sansui G 22000, πικάπ SR 838,.κεφαλή Benz Ace, ηχεία Ψωράλ original.
Ομοιογένεια, ανάλυση και δυνατότητα ακρόασης ακόμα και σε χαμηλή στάθμη χωρίς να χάνεται κάτι. Σε flat mode αυτά. Με loudness γεμίζει ο ήχος και ανάλογα με την ηχογράφηση κρίνεται επιθύμητα ή όχι. Εντάξει τα ηχεία δεν είναι full range που σημαίνει οτι σε σχέση με τα άλλα τα μεγάλα έχουν περιορισμούς. Κάποιός μπορεί να σημειώσει μικρή λάμπρότητα αλλά αυτή δεν εισπράτεται σαν προβολικότητα αλλά σαν διαύγεια λόγω των πολύ καλών μεγαφώνων. Πότε όμως ο ήχος δεν ενοχλεί. Παρατηρήθηκε επίσης και αυτό που χαρακτηρίζουμε σαν μουσικότητα. Δυστυχώς αυτήν την φορά δεν άκουσα ψηφιακό σήμα. Όλα τα λεφτά πάντως είναι ο ραδιοενισχυτής. Γιγαντιαίος και πανέμορφος.
Θα επανέλθω με το μεγαλύτερο σύστημα..

Reaction score
19.536
Περιεκτικά γιατί έχω στραβώσει με κάποιους..
Ο Γιάννης έχει δίκιο περί της αξίας των sansui, Ψωράλ.κλπ. Εγώ γνώριζα τα πάντα εκτός των Ψωράλ που τα ηξερα όμως σαν μάρκα. Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Σύστημα σαλονιού Nr 2. Sansui G 22000, πικάπ SR 838,.κεφαλή Benz Ace, ηχεία Ψωράλ original.
Ομοιογένεια, ανάλυση και δυνατότητα ακρόασης ακόμα και σε χαμηλή στάθμη χωρίς να χάνεται κάτι. Σε flat mode αυτά. Με loudness γεμίζει ο ήχος και ανάλογα με την ηχογράφηση κρίνεται επιθύμητα ή όχι. Εντάξει τα ηχεία δεν είναι full range που σημαίνει οτι σε σχέση με τα άλλα τα μεγάλα έχουν περιορισμούς. Κάποιός μπορεί να σημειώσει μικρή λάμπρότητα αλλά αυτή δεν εισπράτεται σαν προβολικότητα αλλά σαν διαύγεια λόγω των πολύ καλών μεγαφώνων. Πότε όμως ο ήχος δεν ενοχλεί. Παρατηρήθηκε επίσης και αυτό που χαρακτηρίζουμε σαν μουσικότητα. Δυστυχώς αυτήν την φορά δεν άκουσα ψηφιακό σήμα. Όλα τα λεφτά πάντως είναι ο ραδιοενισχυτής. Γιγαντιαίος και πανέμορφος.
Θα επανέλθω με το μεγαλύτερο σύστημα..
Το θαψες το σύστημα. :D

Reaction score
4.095
John Markou Main System :party:
Μιλάμε για ένα σύστημα με αρκετές μεγάλες (κυριολεκτικά και μεταφορικά συσκευές). Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο προφίλ του. Εντύπωσιακό. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στα ηχεία τα οποία κλέβουν την παράσταση.
2 στοιχεία παρατηρήθηκαν αρχικά. Η ικανότητα του συστήματος να καλύπτει ηχητικά όλον τον τεράστιο χώρο του σαλονιού ομοιόμορφα και η επίτευξη υψηλής στάθμης απαραμόρφωτα. Το σωστό ενεργό κροσάρισμα φυσικά και οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.
συνεχίζεται..

Reaction score
4.095
John Markou Main System :party:
Μιλάμε για ένα σύστημα με αρκετές μεγάλες (κυριολεκτικά και μεταφορικά συσκευές). Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο προφίλ του. Εντύπωσιακό. Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στα ηχεία τα οποία κλέβουν την παράσταση.
2 στοιχεία παρατηρήθηκαν αρχικά. Η ικανότητα του συστήματος να καλύπτει ηχητικά όλον τον τεράστιο χώρο του σαλονιού ομοιόμορφα και η επίτευξη υψηλής στάθμης απαραμόρφωτα. Το σωστό ενεργό κροσάρισμα φυσικά και οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.
συνεχίζεται..
....
Κάτι που θεωρείται απαιτητό σε ένα σύστημα είναι να "ακούει" στις αλλαγές των πηγών και των ηχογραφήσεων. Να μην χρωματίζει. Αυτό άντως συμβαίνει στο συγκεκριμένο.
Το πικάπ ακούστηκε με το σχετικό αναλογικό ηχόχρωμα και χωρίς να παρουσιάζεται υποβάθμιση τόσο σε ολο το συχνοτικό φάσμα όσο και στα (μικρο)δυναμικά.
Στο ψηφιακό μέρος υπήρξε διαφορά ανάλογα με το player(ή dac) που έπαίζε. Αυτό από ότι μου είπε ο Γιάννης δεν επισυμάνθηκε από άλλους που άκουσαν το σύστημα. :rolleyes:
Η στερεοφωνική εικόνα, ο εστιασμός και το βάθος κινήθηκαν σε ικανόποιητικά επίπεδα αν και πιστεύω ότι με περαιτέρω διερεύνηση μπορούν να γίνουν καλύτερα. Ο εξοπλισμός που υπάρχει το επιτρέπει.
Το cdr που πήγα με εγγραφές αναφοράς αναπαράχθηκε πολύ καλά τονικά απλά την επομενη φορά θα το ακούσω και από άλλη ψηφιακή πηγή για να μπορέσω να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Καποια live που μου έβαλε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και με την συνοδεία εικόνας σε έβαζαν στο μουσικό γεγονός σαν να ήσουν εκεί. Όλα τα όργανα ακούστηκαν με το απαραίτητο σώμα και καθαρά.
θα ακολουθήσει το 3ο (τελευταίο) μέρος του review :rolleyes:..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284