- Reaction score
- 562
Στην προσωπική μου εμπειρία, επιστράφηκε το προϊόν με δικά μου έξοδα και επιστράφηκαν και τα χρήματα που είχα ξοδέψει από την wiggle.Θα ξαναπληρώσεις και για την εκ νέου αποστολή, ή απλά το επιστρέφεις;
Δεν κάνουν κάποια αντικατάσταση, πρέπει να κάνεις εκ νέου παραγγελία με τις οποιεσδήποτε νέες τιμές.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τις λύσεις της quadlock, αλλά δεν έχω δοκιμάσει και κάτι άλλο. Βρίσκεις από καταστήματα με μηχανές έυκολα στην Ελλάδα.Άμα μου προτείνετε και μια βάση στήριξης τηλεφώνου που να δένει πάνω στο stem (για να μην έχει πολλές ταλαντώσεις το τηλέφωνο)...
Εγώ έχω το mount για μηχανή το πλαστικό με 42€ από Πάτρα το ψώνισα. Το δένω στο τιμόνι και με την γωνία που κάνει το κέντρο του smartphone έρχεται στο κέντρο του stem.
Δεν επέλεξα το ποδηλατικό stem mount γιατί δεν πάει στο stem που έχω (προσοχή πρέπει να έχεις stem με οβάλ σχήμα, το δικό μου είναι κάπως τετραγωνισμένο - Canyon V13/pankrok_sponsored).
Αν πας στις παραπάνω λύσεις χρειάζεται να έχεις και θήκη απο την πλευρά του κινητού ή ένα universal adapter που πουλάνε με αυτοκόλλητο. Εγώ έφτιαξα ένα, αλλά δεν είναι πολύ ακριβό. Αν θες μπορώ να σου δώσω και να το κολλήσεις με 3Μ VHB διπλής όψεως.