Ποδήλατο

Reaction score
23.993
ρε πάνε αλλά άμα ξεκουμπώσεις στο χώμα και πατήσεις κάτω μπορεί να μην ξανακουμπώσεις ποτέ

Reaction score
17.025
Αν με το gravel πας μόνο στο δρόμο, κάνουν, γιατί είναι όπως τα road. Τώρα να πας στο βουνό, χωματόδρομους με spd-sl.... μάλλον ψάχνεσαι για μπελάδες! :roflmao:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.246
Ναι εγώ είμαι. Ο Symos Symos εννοώ.

Το έχω κλείσει όμως το Strava εδώ και αρκετό καιρό. Εννοώ δεν βλέπουν οι άλλοι τις διαδρομές μου.
Τους λόγους τους έχω εξηγήσει σε προηγούμενο ποστ, βαριέμαι τώρα να το βρω :)

Ας πούμε (συνοπτικά) ότι δεν είμαι του "social sharing".

@symos Δεν είσαι μέλος του group του AVsite στο Strava, σωστά;
Είμαι στο group αλλά αν θυμάμαι καλά δεν λαμβάνει υπόψιν τις διαδρομές μου εκτός κι αν έχω το προφίλ μου τελείως ανοιχτό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
ρε πάνε αλλά άμα ξεκουμπώσεις στο χώμα και πατήσεις κάτω μπορεί να μην ξανακουμπώσεις ποτέ
Δεν είναι μόνο αυτό, έχουν μεγάλες διαφορές.
Ένα από τα βασικά είναι το ελαστικό πέλμα, αντέχει στα κοτρόνια και μπορείς όταν ξεκουμπώσεις να ακουμπήσεις με τη μύτη του παπουτσιού κάτ, το δεύτερο βασικό είναι πως στη ανηφόρα βρίσκεις λίγο πχιο εύκολα το κούμπωμα και άμα δεν το βρεις μπορείς να πατήσεις στο ελαστικό μέρος της καμαρας του ποδιού (που γράφει michhelin) όταν αρχίζεις να τσουλάς μετά κουμπώνεις. Έχει προστασίες για γδαρσιματα και χτυπήματα σε πέτρες, στο πλάι και στη μύτη.
Τα πετάλια είναι πάντα μεταλλικά ώστε να αντέχουν, έχουν κούμπωμα και στις 2 πλευρές ώστε να βρίσκεις γρήγορα στόχο.
Γενικώς άλλη φάση
IMG_20230113_190653.jpg

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.246
Όχι, με κάνει follow ο Σώτος και γι'αυτό έβλεπε και τις διαδρομές μου για ένα διάστημα που τις είχα να τις βλέπουν μόνο οι followers (εντελώς ανοιχτό δεν το είχα ποτέ).

Αλλά τώρα το έκλεισα τελείως, δεν τις βλέπει κανείς. Το προφίλ μου μπορούν να το δουν οι followers (όπως λέει και το μήνυμα) γιατί δεν έχει επιλογή να μην το βλέπει κανείς. Αλλά τα activities είναι "only you".

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
(άκυρο, καλημέρα σας)
Καλημέρα!!
Τι καιρό έχτε σακάτ? :biggrin:

Ξεκίνησα για τσάρκα και μόλις πήγα να κουμπώσω με διαλύθηκε το πεντάλ.
Έφυγαν ελατήρια, έσπασαν όλα, έχω ανταλλακτικά από ένα ζευγάρι παλιά spd, μέχρι όμως να καταλάβω με τη σειρά πάνε όλα ώστε να κουμπώνουν χωρίς κόπο, εφτυσα αίμα.
IMG_20230114_105341.jpg

Last edited:

Reaction score
17.025
Όχι, με κάνει follow ο Σώτος και γι'αυτό έβλεπε και τις διαδρομές μου για ένα διάστημα που τις είχα να τις βλέπουν μόνο οι followers (εντελώς ανοιχτό δεν το είχα ποτέ).

Αλλά τώρα το έκλεισα τελείως, δεν τις βλέπει κανείς. Το προφίλ μου μπορούν να το δουν οι followers (όπως λέει και το μήνυμα) γιατί δεν έχει επιλογή να μην το βλέπει κανείς. Αλλά τα activities είναι "only you".
Και μια και ανέφερες το strava, νέο 'χουνέρι' ετοιμάζει (ή το εφαρμόζει ήδη), αυτή τη φορά στους συνδρομητές με αυξήσεις που φτάνουν και διπλασιασμό, αλλά το πόσο είναι, δεν το λέει (τρελή πολιτική)! . Καλά, δεν βλέπω να μένω για πολύ εκεί, ως συνδρομητής (έχω ετήσια συνδρομή, μέχρι τον Αύγουστο), δεν έχει και κάτι πλέον που να μου χρειάζεται...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Εδώ σε λέω είχαν 4€ και έφτασαν 8€ οι my precious.
Θα τη κάνει πολύς κόσμος, όχι κυρίως για τα λεφτά, για το γαμ@το

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar