- Reaction score
- 17.025
Τις διαδρομές τις ανεβάζεις στο strava; Γιατί έχω να δω δικιά σου πολύ καιρό.
Are you talking to me?Τις διαδρομές τις ανεβάζεις στο strava; Γιατί έχω να δω δικιά σου πολύ καιρό.
Είμαι στο group αλλά αν θυμάμαι καλά δεν λαμβάνει υπόψιν τις διαδρομές μου εκτός κι αν έχω το προφίλ μου τελείως ανοιχτό.@symos Δεν είσαι μέλος του group του AVsite στο Strava, σωστά;
Ναι εγώ είμαι. Ο Symos Symos εννοώ.
Ε αφού ήθελε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο, εγώ φταίω;Πώς λέμε, vulpes vulpes και bubo bubo;
Δεν είναι μόνο αυτό, έχουν μεγάλες διαφορές.ρε πάνε αλλά άμα ξεκουμπώσεις στο χώμα και πατήσεις κάτω μπορεί να μην ξανακουμπώσεις ποτέ
Ξερό....Θα προηγηθεί δραστηριότητα ή απλά ξερά φαΐ;
Καλημέρα!!(άκυρο, καλημέρα σας)
Και μια και ανέφερες το strava, νέο 'χουνέρι' ετοιμάζει (ή το εφαρμόζει ήδη), αυτή τη φορά στους συνδρομητές με αυξήσεις που φτάνουν και διπλασιασμό, αλλά το πόσο είναι, δεν το λέει (τρελή πολιτική)! . Καλά, δεν βλέπω να μένω για πολύ εκεί, ως συνδρομητής (έχω ετήσια συνδρομή, μέχρι τον Αύγουστο), δεν έχει και κάτι πλέον που να μου χρειάζεται...Όχι, με κάνει follow ο Σώτος και γι'αυτό έβλεπε και τις διαδρομές μου για ένα διάστημα που τις είχα να τις βλέπουν μόνο οι followers (εντελώς ανοιχτό δεν το είχα ποτέ).
Αλλά τώρα το έκλεισα τελείως, δεν τις βλέπει κανείς. Το προφίλ μου μπορούν να το δουν οι followers (όπως λέει και το μήνυμα) γιατί δεν έχει επιλογή να μην το βλέπει κανείς. Αλλά τα activities είναι "only you".