VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Για να πεισω τα παιδια στο γραφειο οτι πρεπει να αλλαξουμε προγραμματα και να φυγουμε απο το ντος περασαν 5 χρονια και βαλε.
Ό,τι και να 'ναι, αν μπορεί να τα δικαιολογήσει, με γειά του με χαρά του.Απορία αφελούς, εφοπλιστής; πολιτικός με μαύρα; μεγαλογιατρός με δεκάδες φακελάκια; είναι πολλά τα λεφτά Αρη.
Έχω μηχανικό στην οικογένεια με μεσαίο 4ψηφιο μισθό σε εταιρεία και ταυτόχρονα δική του εταιρία σε παρεμφερές αντικείμενο.Στη δουλειά μου, ένας συνάδελφος με Μακάν, σημερινής αξίας 130.000 (το είχε ψωνίσει στα 90 από τεστ ντραιβ αντιπροσωπείας), τριετίας τσιλικο, το έδωσε 75 χιλιάρικα και ψώνισε ταϊκαν στα 130.
Ακόμα ζαλιζμένος είναι από τη συνολική εμπειρία του ταϊκαν, έχει πάθει πολιτισμικό κοκομπλόκο.
Σήμερα παρήγγειλε κι ένα μοντελ Υ LR. Δε παίζεται σε αυτά τα λεφτά, φερτο.
Απορία αφελούς, εφοπλιστής; πολιτικός με μαύρα; μεγαλογιατρός με δεκάδες φακελάκια; είναι πολλά τα λεφτά Αρη.
Τα έχει.είναι πολλά τα λεφτά Αρη.
Εγραψα μια απορία ούτε εφοριακός είμαι, απλά σε αυτό το θέμα τα 130.000 ευρώ για αυτοκίνητο φαίνονται σε κάποιους φυσιολογικό ποσό, ο άνθρωπος να το χαίρεται με υγεία.Κι εσείς τι επαγγέλεστε αγαπητέ; εφοριακός;![]()
Τελείως off topic τώρα, αλλά από περιέργεια μιας και το ανέφερες. Ελληνική εταιρεία λέμε;Έχω μηχανικό στην οικογένεια με μεσαίο 4ψηφιο μισθό σε εταιρεία και ταυτόχρονα δική του εταιρία σε παρεμφερές αντικείμενο.
Έχεις δίκιο, το μυαλό μου διάβασε άλλα. Προφανώς επειδή το "μεσαίο τετραψήφιο" δεν μου έκανε κάποια εντύπωση ως άξιο αναφοράς, οπότε αμέσως κατάλαβα παραπάνω.4 ψηφιο = 4 ψηφία , προφανώς μηνιάτικο
μεσαίο 4ψήφιο προφανώς στην περιοχή 4-6000 το μήνα.
αυτά που λές είναι 5ψήφια και ναι μεσαίο 5ψήφιο μηνιάτικο σε μισθωτό είναι εξαιρετικά απίθανο
Πετρέλαιο, αέριο, ενέργεια. Δεν ξέρω αν έχει και μετοχές όπως δίνουν στο εξωτερικό.Τελείως off topic τώρα, αλλά από περιέργεια μιας και το ανέφερες. Ελληνική εταιρεία λέμε;
Γιατί 50 χιλιάρικα μισθό από ελληνική εταιρεία σε υπάλληλο (όχι C level) πρώτη φορά ακούω.
Εκτός αν με το "μεσαίο τετραψήφιο" εννοείς 15 χιλιάρικα και όχι 50. Οπότε πιο λογικό.