- Reaction score
- 5.402
Και συνεχίζει ο φίλος ταξιτζής:
"Ύστερα δεν υπάρχουν υποδομές, δηλαδή στις πιάτσες να έχει φορτιστές.
Ώστε να εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο αναμονής
Γι' αυτό σου λέω, άλλο Ελλάδα και άλλο Αμερική, Ολλανδία κτλ"
"Είχα συζήτησει τότε με τον πρόεδρο που με έπρηζε για τα ηλεκτρικά και τού λέω ωραία, να πάρω, πού και πώς θα το φορτίζω και μου έλεγε αοριστίες ότι ΘΑ βάλουν φορτιστές εδώ και εκεί και του λέω επειδή ζω στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αυτά σε ένα χρόνο και δεν έχω την πολυτέλεια να ταλαιπωρουμαι όταν με αυτό ζω!"
"Και πέρασαν 3 χρόνια από τότε οπότε έχω δικαιωθεί"
"Όπως με τον παπά με την απελευθέρωση των κυβικών επί Καραμανλή που όταν πήρα 1.8 μου λέγανε γιατί δεν παίρνω 2λιτρο κτλ"
"Πάντως, ναι συμφωνώ. Κάποτε θα κάνουν υποδομές αλλά μέχρι τότε...θα έχει παλιώσει το υπάρχον ταξί...
Το επόμενο μπορεί να είναι ηλεκτρικό ή κάτι άλλο"
"Ύστερα δεν υπάρχουν υποδομές, δηλαδή στις πιάτσες να έχει φορτιστές.
Ώστε να εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο αναμονής
Γι' αυτό σου λέω, άλλο Ελλάδα και άλλο Αμερική, Ολλανδία κτλ"
"Είχα συζήτησει τότε με τον πρόεδρο που με έπρηζε για τα ηλεκτρικά και τού λέω ωραία, να πάρω, πού και πώς θα το φορτίζω και μου έλεγε αοριστίες ότι ΘΑ βάλουν φορτιστές εδώ και εκεί και του λέω επειδή ζω στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αυτά σε ένα χρόνο και δεν έχω την πολυτέλεια να ταλαιπωρουμαι όταν με αυτό ζω!"
"Και πέρασαν 3 χρόνια από τότε οπότε έχω δικαιωθεί"
"Όπως με τον παπά με την απελευθέρωση των κυβικών επί Καραμανλή που όταν πήρα 1.8 μου λέγανε γιατί δεν παίρνω 2λιτρο κτλ"
"Πάντως, ναι συμφωνώ. Κάποτε θα κάνουν υποδομές αλλά μέχρι τότε...θα έχει παλιώσει το υπάρχον ταξί...
Το επόμενο μπορεί να είναι ηλεκτρικό ή κάτι άλλο"