Προβληματισμός για 2 sub

Reaction score
19.386
Έφτασε η πολυπόθητη ώρα να ξεφορτωθείς μονοτελικές λυχνίες με βινύλια και να πάρεις... Sonos. :roflmao:
Μα εγώ δεν έχω και δεν είχα ποτε πρόβλημα. Ούτε με τις λάμπες, ούτε με τα 400 βατ που έχω, ούτε με το βινύλιο, ούτε με το cd, ούτε με το dac, ούτε με τίποτε. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος και απολαμβάνω την μουσική.

Ακριβώς για αυτό δεν καταλαβαίνω τι ασχολείστε τόσο πολύ.

Κάποια προβλήματα που έιχα με το χώρο, τα αντιμετώπισα και αυτό για καλυτέρευση, όχι ότι δεν ευχαριστιόμουν και πρίν.

Το σάιτ και την ενασχόληση μου σε συζητήσεις πρέπει να ξεφορτωθώ.
χα χα σόρρυ νόμιζα ότι ήσουν ο Δημήτρης που το πόσταρε αυτό. Για αυτό απάντησα έτσι.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Μα εγώ δεν έχω και δεν είχα ποτε πρόβλημα. Ούτε με τις λάμπες, ούτε με τα 400 βατ που έχω, ούτε με το βινύλιο, ούτε με το cd, ούτε με το dac, ούτε με τίποτε. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος και απολαμβάνω την μουσική.

Κάποια προβλήματα που έιχα με το χώρο, τα αντιμετώπισα και αυτό για καλυτέρευση, όχι ότι δεν ευχαριστιόμουν και πρίν.

χα χα σόρρυ νόμιζα ότι ήσουν ο Δημήτρης που το πόσταρε αυτό. Για αυτό απάντησα έτσι.
1674161344290.png

Reaction score
8.864

:p 😀
1674164423787.png

Reaction score
19.386
Κορόιδευε, κορόιδευε εσυ. :D

Θα μείνετε εδω 2-3 νοματαίοι να τα λέτε.

ΚΑι τα ηχεία που βλέπετε να πωλούνται είναι επειδή έχουν κάνει όλους τους μουσικούς και τους γιουτιούμπερς στουντιάδες για να βγάλουν την μουσική τους ή τα πρός το ζήν με διαφημίσεις και μικρές παραγωγές, σε στούντιο υπνοδωμάτια. Αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα πωλήσεων.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.804
Αυτό με τα δύο sub που έγιναν 8 το ξέρετε..? :roflmao: :roflmao:

:lolsign:

Βαρειά in ear ακουστικά θέλετε για την ηλικία σας μερικοί μερικοί.

Βαρυκοΐας.

View attachment 278135
Έλα μαρή ανάφτρα..
Πήραμε ενεργά, πήραμε sub, τώρα promoτάρεις το ultimate in ear.. 😍
Δεν θα μείνει λέπι στο φινάλε για τα γεράματα.. :whistling:
Αυτό για να μπει στ' αυτί θα θέλει λίγο ''ζέσταμα'' πριν ή.. λιπαντικό μια χτούπατσ' και μπήκε? (φλόπ..) :biggrin:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Ας εξετάσουμε μια σειρά παραδειγμάτων χαρακτηριστικών πάνω στον προβληματισμό για τις χαμηλές οκτάβες... Στα παρακάτω βίντεο με setup ονομαστά το ηχητικό περιεχόμενο έχει προκύψει από αμφιωτική ηχογράφηση , δηλαδή ομοίωμα κεφαλής με καλιμπραρισμένα μικρόφωνα λήψης στις θέσεις των αυτιών. Ακούγονται τα ίδια κομμάτια και χρειάζονται ακουστικά για την ακρόαση δεδομένης της τεχνικής καταγραφής.Πατώντας το εκάστοτε λινκ παίζει το βίντεο ακριβώς από το σημείο ενδιαφέροντος...

Ο καταγεγραμμένος ήχος περισσότερο ή λιγότερο απαράδεκτος δεν είναι το πρωτεύον θέμα, ας προσέξουμε λοιπόν πώς έχουν συλληφθεί οι χαμηλές από το ομοίωμα κεφαλής σε καθεμία περίπτωση.

Reaction score
1.954
Ας εξετάσουμε μια σειρά παραδειγμάτων χαρακτηριστικών πάνω στον προβληματισμό για τις χαμηλές οκτάβες... Στα παρακάτω βίντεο με setup ονομαστά το ηχητικό περιεχόμενο έχει προκύψει από αμφιωτική ηχογράφηση , δηλαδή ομοίωμα κεφαλής με καλιμπραρισμένα μικρόφωνα λήψης στις θέσεις των αυτιών. Ακούγονται τα ίδια κομμάτια και χρειάζονται ακουστικά για την ακρόαση δεδομένης της τεχνικής καταγραφής.Πατώντας το εκάστοτε λινκ παίζει το βίντεο ακριβώς από το σημείο ενδιαφέροντος...

Ο καταγεγραμμένος ήχος περισσότερο ή λιγότερο απαράδεκτος δεν είναι το πρωτεύον θέμα, ας προσέξουμε λοιπόν πώς έχουν συλληφθεί οι χαμηλές από το ομοίωμα κεφαλής σε καθεμία περίπτωση.
Τωρα καταλαβα απο που βγηκε το "τσαμπα καιει η λαμπα".
Τα Kii παιζανε αλλο τραγουδι με τον ιδιο τιτλο.

Reaction score
19.386
Τα καταλάβες όλα και εσύ και κατέληξες ότι φταίει η (κάποια) λάμπα.

Ναι όλα ίδια παίζουν .... και το Kii παίζει διαφορετικά. Τόσο κουκουρούκου είναι, θα έλεγε η (κάποια) λογική.

Συμπεράσματα γκουρού στο ίντερνετ.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Τωρα καταλαβα απο που βγηκε το "τσαμπα καιει η λαμπα".
Τα Kii παιζανε αλλο τραγουδι με τον ιδιο τιτλο.

Ναι όλα ίδια παίζουν .... και το Kii παίζει διαφορετικά. Τόσο κουκουρούκου είναι, θα έλεγε η (κάποια) λογική.

Στο πρώτο setup δεν γίνεται να φταίει απλοϊκά μια λάμπα... Το Avantgarde Duo Primo έχει ενσωματωμένο αυτόνομο κλάδο χαμηλών με οδήγηση από δικό του ενισχυτή και DSP λογισμικό.

Reaction score
19.386
Στο πρώτο setup δεν γίνεται να φταίει απλοϊκά μια λάμπα... Το Avantgarde Duo Primo έχει ενσωματωμένο αυτόνομο κλάδο χαμηλών με οδήγηση από δικό του ενισχυτή και DSP λογισμικό.
Εγώ ξέρω καλά τι είναι το Avantgarde και το ρόσι και το γκεράτ και κατά πόσο είναι λάμπες και τι λάμπες. Και εάν ακούγονται όλα ίδια, είτε είναι λάμπες, είτε όχι, είτε ότι θές. Εσείς που είσαστε γκουρού όλοι, εκκολαπτόμενοι ή εδραιωμένοι να κοιτάξετε τι συμπεράσματα και απόψεις προωθείτε με τα σχόλια σας και το όλα τα ξέρω, όλα τα σφάζω και τα μαχαιρώνω. Η απλοποίηση, γενικοποίηση ή απο την άλλη ειδίκευση κατά το δοκούν και επιλεκτικά εξετάζοντας έν μέρει μόνο θέματα και μάλιστα χωρίς γνώση πάνω σε όλα, για να δημιουργήσουμε "κανόνες" έχει όρια και απευθύνεται σε ειδικής περίπτωσης μουσικόφιλους.

Reaction score
1.954

Το ποστ μου ηταν χιουμοριστικο. Καποιοι το καταλαβαν και γελασαν.
Απο τα τεσσερα σεταπ μονο το Kii επαιζε. Τα αλλα πεταγαν χαρταετο.
Δεν κοιταξα καν ποια απο τα σεταπ ειχαν λαμπες. Η αναφορα στις λαμπες ηρθε συνειρμικα επειδη το πρωτο πραγμα που μου ηρθε σαν σκεψη ηταν το thumbnail του πρωτου βιντεο με τις λαμπες και ποσο χαλια επαιζε.
Το μεγαλυτερο σοκ ηρθε με το δευτερο σεταπ του ενος εκατομυριου που ηταν εντελως τραγικο και ηρθε και το τελευταιο που πηγα πισω στα μισα να σιγουρευτω οτι ηταν το ιδιο κομματι με τα υπολοιπα και στιγμιαια αναρωτηθηκα μηπως αυτη ηταν αλλη βερσιον χωρις μπασο.
Γκουρου δεν ειμαι.

Reaction score
19.386
Το ποστ μου ηταν χιουμοριστικο. Καποιοι το καταλαβαν και γελασαν.
Απο τα τεσσερα σεταπ μονο το Kii επαιζε. Τα αλλα πεταγαν χαρταετο.
Δεν κοιταξα καν ποια απο τα σεταπ ειχαν λαμπες. Η αναφορα στις λαμπες ηρθε συνειρμικα επειδη το πρωτο πραγμα που μου ηρθε σαν σκεψη ηταν το thumbnail του πρωτου βιντεο με τις λαμπες και ποσο χαλια επαιζε.
Το μεγαλυτερο σοκ ηρθε με το δευτερο σεταπ του ενος εκατομυριου που ηταν εντελως τραγικο και ηρθε και το τελευταιο που πηγα πισω στα μισα να σιγουρευτω οτι ηταν το ιδιο κομματι με τα υπολοιπα και στιγμιαια αναρωτηθηκα μηπως αυτη ηταν αλλη βερσιον χωρις μπασο.
Γκουρου δεν ειμαι.
Σε παρακολουθώ, μια χαρά γκουρού είσαι, απο εμένα 10.000 πιο πολύ. Έχω δεί τις συμβουλές που δίνεις σε διάφορους με σιγουριά που δείχνει γνώστη.

Και όλα αυτά τα κατάλαβες απο τα βιντεάκια του γιουτιουμπ με τα ακουστικά σου ;

Reaction score
1.954
Σε παρακολουθώ, μια χαρά γκουρού είσαι, απο εμένα 10.000 πιο πολύ. Έχω δεί τις συμβουλές που δίνεις σε διάφορους με σιγουριά που δείχνει γνώστη.

Και όλα αυτά τα κατάλαβες απο τα βιντεάκια του γιουτιουμπ με τα ακουστικά σου ;
Αν η απορια σου αφορα το συμπερασμα μου για το ποιο συστημα παιζει και ποιο οχι στην εκαστοτε θεση ακροασης με βαση τις binaural ηχογραφησεις που εγιναν στην συγκεκριμενη θεση ακροασης ναι, ειναι σαφες.

Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σαφες και τι φταιει που τα αλλα συστηματα δεν παιζουν και σιγουρα δεν μπορει να φταιει ενα μονο πραγμα.

Reaction score
19.386
απλοϊκά μια λάμπα
Και εκεί εάν και δεν ξέρω με τι λάμπα είναι (breaking news, δεν είναι όλες οι λάμπες ίδιες όπως και τίποτε δεν είναι ίδιο όπως πιστεύετε / αι ).... δεν φταίει η λάμπα ... έαν έχεις ακούσει Avantguard. ;)

Reaction score
146

Προφανώς είσαι ιδιοκτήτης λάμπας παρ όλα αυτά δεν θα επρεπε να συγχύζεσαι μιας κι εδω έχουμε 4 προβοκατόρικα βιντεος όπου στο 1ο, 2ο & κυριως στο 4ο έχει γίνει αλλοίωση με σκοπό την προβολή του σεταπ στο 3ο. Το ότι προσπαθει κάποιος μέσα απ το yt να βγάλει συμπεράσματα δεν το σχολιάζω.
Για να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο (εάν το επιθυμεις) μπορώ να σου πω την γνώμη μου (μιας και τα έχω ζήσει) για τα Kii.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon