Απόδραση σε παράλληλο Σύμπαν (Τύφλα να 'χει το πικάπ)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.186
Δεν βλέπω ακόμη φωτό στο σάιτ, οπότε πλάκα κάνω, εξάλλου δεν ξέρω που έχεις Supra (μάλλον καλώδια ρεύματος ε ?) Δεν ξέρω να σου προτείνω, ξέρω μόνο ότι τα Supra είναι πολύ θολά. Τα VDH καλή επιλογή (για τανσίστορ 😀 ).
Συμβουλές για μηχανήματα , όπως ξέρεις δεν δίνω σχεδόν ποτέ.
Εξάλλου ο Kanakiani είναι ο ειδικός σε καλώδια και phono.
😀😍
Supra είναι τα ρεύματος προς τα sub και δορυφόρους καθώς και τα interconnect από τον προενισχυτή στα sub. Χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το setup επειδή τα είχα από πριν και το μήκος τους ήταν κατάλληλο για τη χωροταξία. Στα υπόλοιπα setup δεν εμπλέκονται καθόλου Supra , οπότε μπορείς να παρηγορηθείς αφού δεν δείχνεις προθυμία να με συμβουλεύσεις σε κάτι πιο χειροπιαστό από την ηθική υπόσταση στη Μουσική. :sneaky:

Reaction score
18.770
σε κάτι πιο χειροπιαστό από την ηθική υπόσταση στη Μουσική
Πιο χειροπιαστό απο αυτό δεν υπάρχει βρε συ.

Εσύ μάλλον έλεγες για ethics και εγώ για morality. 😀 Εμείς έχουμε μόνο μια λέξη και για τα δύο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.186
Πιο χειροπιαστό απο αυτό δεν υπάρχει βρε συ.

Εσύ μάλλον έλεγες για ethics και εγώ για morality. 😀 Εμείς έχουμε μόνο μια λέξη και για τα δύο.

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι φορέας που μπορεί ν'απεχθανόμουν ... και εκτός μουσικής δημιουργίας. Ήδη υπάρχουν κι εφαρμόζονται με ευρεία πρόσβαση κοινών χρηστών του διαδικτύου λογισμικά βασισμένα σε αλγορίθμους ΤΝ , η κύρια διαφοροποίηση με τον περιβόητο κινηματογραφικό ΄΄Skynet΄΄ είναι ότι ακόμα δεν φαίνεται να έχουν αποκτήσει αυτά συνείδηση της ίδιας τους της ύπαρξης.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.098
Θα προτιμούσα κλασσικά χώρο με σχήμα τέλειου ορθογώνιου παραλληλεπιπέδου
Εδώ ακριβώς είναι η ερώτηση. Θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα αν έβαζες τα ηχεία γωνιακά? Είναι άραγε αμελητέα η ανισορροπία όπισθεν της περιοχής ακρόασης οφειλόμενη στη διαφορά μήκους των πλευρών? Κι ΑΝ ισχύουν αυτά, υπάρχει όριο στη διαφορά αυτή?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.312
Θα προτιμούσα κλασσικά χώρο με σχήμα τέλειου ορθογώνιου παραλληλεπιπέδου που θα έδινε ακριβέστερες προβλέψεις και θα ταλαιπωρούσε λιγότερο στην εκάστοτε διερεύνηση.
:hi:

Reaction score
18.770
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι φορέας που μπορεί ν'απεχθανόμουν ... και εκτός μουσικής δημιουργίας. Ήδη υπάρχουν κι εφαρμόζονται με ευρεία πρόσβαση κοινών χρηστών του διαδικτύου λογισμικά βασισμένα σε αλγορίθμους ΤΝ , η μόνη διαφορά με τον κινηματογραφικό ΄΄Skynet΄΄ είναι ότι ακόμα δεν φαίνεται να έχουν αποκτήσει αυτά συνείδηση της ίδιας τους της ύπαρξης.
Όπως είπα και σε xfader σε άλλο νήμα πρίν λίγο, αυτό που λένε τεχνητή νοημοσύνη είναι παλιά τεχνολογία. Η πραγματική Α.Ι. θα έρθει με τους κβαντικούς υπολογιστές (που δεν είναι κομπιούτερ). Ο έλεγχος του σχήματος -διαγράμματος του πλάσματος πάντως που σου είχα γράψει, έγινε εφικτή με ρομπότ να μαθαίνει σε ρομπότ (αυτό γίνεται). Χρησιμοποίησαν νομίζω κβαντικό υπολογιστή (δεν θυμάμαι).
Συνείδηση ακόμη όχι χα χα (σύμφωνα με Penrose).

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.186
E
Όπως είπα και σε xfader σε άλλο νήμα πρίν λίγο, αυτό που λένε τεχνητή νοημοσύνη είναι παλιά τεχνολογία. Η πραγματική Α.Ι. θα έρθει με τους κβαντικούς υπολογιστές (που δεν είναι κομπιούτερ). Ο έλεγχος του σχήματος -διαγράμματος του πλάσματος πάντως που σου είχα γράψει, έγινε εφικτή με ρομπότ να μαθαίνει σε ρομπότ (αυτό γίνεται). Χρησιμοποίησαν νομίζω κβαντικό υπολογιστή (δεν θυμάμαι).
Συνείδηση ακόμη όχι χα χα (σύμφωνα με Penrose).
Εδώ δεν φαίνεται να έχει αποκτήσει συνείδηση ιδίας ύπαρξης ούτε η ΄΄τεχνητή νοημοσύνη΄΄ που χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι άνθρωποι σε αρκετές αλληλεπιδράσεις της καθημερινότητας.
Κύρια ένσταση ότι η βάση δεδομένων του bot είναι ενημερωμένη μέχρι το τέλος του 2020... Μπορεί εν τω μεταξύ να έχουν προκύψει και διαφανέστερα. :wink:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Chat gpt.
Κόλλυβα για τους προτείνοντες καβλώδια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.186
Chat gpt.
Κόλλυβα για τους προτείνοντες καβλώδια.

Μλάμε για ΄΄πολύ΄΄ νοήμον bot... Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα RCA interconnect από τα καλώδια τροφοδοσίας...Αν του θέσει κιόλας ερώτηση για τα ΄΄μαύρα΄΄ καλώδια είναι επίφοβο τι απάντηση θα δινόταν.
Εννοείται πως όταν κυκλοφορήσουν τα πραγματικά νοήμονα bot θα είναι επί πληρωμή από τον χρήστη...

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.289
Μεγαλύτερες ελπίδες μπορεί να είχαμε άμα του έθετε την ερώτηση στα αγγλικά...
θα φτιαχτούν οι καλωδιολάγνοι τώρα!!!!!! :p :p

1676204112494.png

μάλλον θέλει δικό του νήμα αυτό να μη χαλάμε τις "αποδράσεις"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof