Απόδραση σε παράλληλο Σύμπαν (Τύφλα να 'χει το πικάπ)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
Πως να τα προσέξω αφού είπα τόσες φορές δεν βλέπω φωτό, διαγράμματα, ούτε καν ιμότζι πλέον σε αυτό μόνο το σάιτ. ¨Αρα είμαι ευάλωτος και σε κακοήθεις επιθέσεις, κανονικά δεν έπρεπε καν να γράφω απολύτως τίποτε καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα και για το τίποτε αυτές ξεκινούν αλλά και "άσχετες" και άστοχες τοποθετήσεις απο μέρους μου ακόμη πιο πολύ απο τις συνήθεις μου χα χα, που και αυτές ξέρουμε πόσο δύσκολα συγχωρούνται. 😀
Τα σχόλια μου είναι γενικά, δεν αφορούν εσένα (ώς συνήθως εκτός της ανηθικότητας σου 😍 θεματοφύλακας της οποίας κάτι compeles me to διαφυλάξω 😀 ή να ενισχύσω ακόμη παραπέρα) και αποσκοπούν κυρίως σε δύο τομείς, τους εξής τρείς : α) τον αστεισμό πρωτίστως β) την ενδυνάμωση και αναθέρμανση της σχέσης μέσω ερωτοαπαντήσεων μεταξύ Kanakiani και Bhutia η οποία τελευταία παρατήρησα ότι πέρναγε μια κάμψη σε επίπεδα μη βιώσιμα για εμένα χα χα γ) την διαμόρφωση ενός λιγότερου πολωμένου κλίματος, με το να προκαλώ μερικές φορές αύξησή του (αντίστροφη ψυχολογία) και χρεώνοντας στο ευατό μου έναν χαρακτήρα που πιθανώς να μην έχω στην πραγματική ζωή. 😀

Πάντως τα Supra επειδή τα είχα και εγώ (ακόμα τα έχω, δεν πουλάω τίποτε εγώ), δεν συμφωνώ με εσένα και με τον Editor ότι δεν είναι shielded και μάλιστα αρκετά - υπερβολικά, ιδίως για τα χρήματα τους. Μπορεί να θυμάμαι λάθος. Μάλιστα, ακριβώς λόγω αυτού του λόγου θεωρώ ότι έχουν ενα είδος "θολούρας" σχετικά με άλλα καλώδια, που μπορεί να βοηθάει κάποια συστήματα [(με ή χωρίς (εγγενώς) ρυθμίσεις που αυτά πιθανόν να έχουν απο τον ιδιοκτήτή τους)] αλλά και μια υπερβολική 'ησυχία" που πολλές φορές παρόλο που όλοι (Χαιντέδες αλλά και Τεχνοκράτες) συμφωνούν ότι αυτή είναι ευεργετική, βρίσκω ότι είναι μη ευεργετική σε άλλους τομείς που αφορούν την αναπαραγωγή. Αυτά βέβαια αφορούν υποκειμενικές απόψεις και hearsay, πράγμα που ως γνωστόν δεν έχω πρόβλημα με αυτό xa xa ...αλλά και πολύ μικρού δείγματος μόνο ενός συστήματος (του δικού μου), που με αυτό έχω πρόβλημα και για αυτο τα σχόλια μου ήταν αστειευτικά και όχι καθολικού συμπεράσματος όσον αφορά τις ιδιότητες τους. Εάν μου λέγανε για άλλα καλώδια... θα έβρισκα και σε αυτά κάτι κακό ή και καλό να πω. 😀 Εξάλλου την άποψη μου την έχω πει για τα καλώδια, είναι η ίδια με του συμπαθη σε εμένα Τεξανού Ντάνι χα χα ότι είναι είτε φίλτρα, είτε αντένα και εξαρτάται απο το φιλτράρισμα που έχουν τα μηχανήματα που συνδεόυν αλλά με ένα τοουίστ (που ο Ντάνι δεν λέει) ότι καλούνται να συνδέσουν διαφορετικά impedances μεταξύ των μηχανημάτων αυτών.
Είναι αυτονόητο ότι το πρόβλημα που έχεις με την εμφάνιση εικόνων δεν γίνεται ν'αποτελέσει πρόβλημα και όλων των άλλων που δεν θα το είχαν...
Αγαπητέ μεσιέ, στην επιλογή των καλωδίων σήματος πέρα των όσων γράφεις λαμβάνεις υπόψιν και τις συσκευές στις οποίες θα τα βάλεις; Εννοώ ως προς τον χαρακτήρα που έχουν αυτές καθώς ως γνωστόν όλες έχουν.
Τα Yamaha με τα Dynaudio 18S δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα.Επικρατούν εκείνα με την εφηρμοσμένη διαχείριση σήματος έναντι των καλωδίων.

Λαμβάνω όμως ακόμα περισσότερο υπ'όψιν το χαρακτήρα όποτε διαχειρίζομαι setup αποτελούμενα από συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας... :wink:

Reaction score
18.759
Δεν αναφέρεται στον Bhutia η ερώτηση ,αλλά στον Ear.
Δεν μπορεί. Σαν μεσιέ απευθύνεται πάντα στον Bhutia. 😀
Είναι αυτονόητο ότι το πρόβλημα που έχεις με την εμφάνιση εικόνων δεν γίνεται ν'αποτελέσει πρόβλημα και όλων των άλλων που δεν θα το είχαν...
Μα νομιζα (είμαι σίγουρος) οτι απευθυνόσουν σε εμένα.

Δεν πειράζει, ούτε επηρρεάζει χα χα. Βγήκε γέλιο (για μένα) και αυτό μετράει πιο πολύ (πάλι για μένα). 😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
😍 😍 😍

Ζηλιάρης ναι .... αλλά όχι της σχέσης αυτής καθαυτής .... αλλά πως αυτή προκύπτει και με τι δυναμική στην οποία θα ήθελα να έχω το "ταλέντο" να συμμετάσχω και να γίνω κοινωνός. (αλλά χωρίς την απουσία των άλλων μερών που την απαρτίζουν παρά μόνο σαν καταλύτης) .... αλλά δεν μπορώ και άρα την ζηλεύω. Επίσης δεν κατανοώ τις πιθανές ρίζες στην προσωπικότητα των συμμετεχόντων (αλλά και άλλων διδύμων) και την αποκρυπτογράφηση της αλλά και την αξία τέτοιας επικοινωνίας την θεωρώ ανεκτίμητης αξία και υψηλής περιέργειας για τη δυναμική της.

Με λίγα λόγια πρέπει χαρακτήρες των διδύμων του σαίτ να γίνουν βιβλίο ή ταινία ή να αποτελέσουν θέμα επιστημονικής έρευνας. 😀😀
Τα πράγματα είναι πιο απλά, ακολουθούμε επαγωγικά και οι δύο το απόφθεγμα του Dr. Albert Schweitzer ότι υπάρχουν δύο μονάχα μέσα διαφυγής από τις μιζέριες της ζωής, η μουσική και οι γάτες. :wink:

Reaction score
18.759
Τα πράγματα είναι πιο απλά, ακολουθούμε επαγωγικά και οι δύο το απόφθεγμα του Dr. Albert Schweitzer ότι υπάρχουν δύο μονάχα μέσα διαφυγής από τις μιζέριες της ζωής, η μουσική και οι γάτες. :wink:
Ναι αλλά ένα πολύπλοκο μυαλό σαν το δικό μου , που έχει συναίσθηση της παρανοικότητάς του, της οποίας πολλές φορές είναι υπηρέτης και όχι αφέντης της, μην περιμένεις να αρκεστεί σε αυτό. (πόσο μάλλον να το κατανοήσει ή αποδεχθεί). 😀

Οι χαρακτήρες εξάλλου είναι ενδεικτικοί, ιντερνετ είναι, φαντασία εξασκούμε, ιδιότητες προσδίδουμε για την εξυπηρέτηση αφηγήματος, αβαταρ είμαστε σε ένα βαθμό κλπ κλπ ψυχλογικό-φιλοσοφικό μπλα μπλα. 😀

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.492
Ναι αλλά ένα πολύπλοκο μυαλό σαν το δικό μου , που έχει συναίσθηση της παρανοικότητάς του την οποία πολλές φορές είναι υπηρέτης και όχι αφέντης της, μην περιμένεις να αρκεστεί σε αυτό. (πόσο μάλλον να το κατανοήσει ή αποδεχθεί). 😀

Οι χαρακτήρες εξάλλου είναι ενδεικτικοί, ιντερνετ είναι, φαντασία εξασκούμε, ιδιότητες προσδίδουμε για την εξυπηρέτηση αφηγήματος, αβαταρ είμαστε σε ένα βαθμό κλπ κλπ ψυχλογικό-φιλοσοφικό μπλα μπλα. 😀
Να το κοιτάξεις αυτό.

Reaction score
6.790
😍 😍 😍

Ζηλιάρης ναι .... αλλά όχι της σχέσης αυτής καθαυτής .... αλλά πως αυτή προκύπτει και με τι δυναμική στην οποία θα ήθελα να έχω το "ταλέντο" να συμμετάσχω και να γίνω κοινωνός. (αλλά χωρίς την απουσία των άλλων μερών που την απαρτίζουν παρά μόνο σαν καταλύτης) .... αλλά δεν μπορώ και άρα την ζηλεύω. Επίσης δεν κατανοώ τις πιθανές ρίζες στην προσωπικότητα των συμμετεχόντων (αλλά και άλλων διδύμων) και την αποκρυπτογράφηση της αλλά και την αξία τέτοιας επικοινωνίας την θεωρώ ανεκτίμητης αξία και υψηλής περιέργειας για τη δυναμική της.

Με λίγα λόγια πρέπει χαρακτήρες των διδύμων του σαίτ να γίνουν βιβλίο ή ταινία ή να αποτελέσουν θέμα επιστημονικής έρευνας. 😀😀
Καλά ότι είμαστε για επιστημονική έρευνα είναι το μόνο σίγουρο με τέτοια "τρέλα" που κουβαλάμε κάποιοι:p:p

Reaction score
18.759
Καλά ότι είμαστε για επιστημονική έρευνα είναι το μόνο σίγουρο με τέτοια "τρέλα" που κουβαλάμε κάποιοι:p:p
Φαντάσου όταν θα έρθει και το A.I. να κλειδώσει (embedded) πάνω στις προσωπικότητες μας , τι έχει να γίνει. 😀 😀
Να το κοιτάξεις αυτό.
Το έχω κοιταξει ρε συ, εδω και δεκαετίες τώρα. Και όταν κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα αλλά οι άλλοι ....αποφάσισα να είμαι ο καθρέπτης τους. 😀 Πάντως το ασκώ μόνο σε αυτούς που μου κινούν το ενδιαφέρον ή διαπιστώνων ότι έχουν ελπίδα ή την μαγιά για κάτι καλύτερο, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι είναι παθολογία καθώς είναι συνειδητή επιλογή. Έαν ήταν παθολογία θα την εφάρμοζα σε όλους ανεξαιρέτως χα χα).
Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί εσυ είσαι και απαιτητικός πολύ, ιδίως στις ψυχολογικές ερμηνείες των πραγμάτων. 😍
Ο Κος Χρήστος θα πεθάνει στο γέλιο με αυτά που λέμε.. 😍

Last edited:

Reaction score
18.759
Αυτό δεν είναι Αμίρ μεταμφιεσμένο, είναι μαϊμού Αμίρ :biggrin: 😎
Γμτ ... δεν βλέπω φωτό χα χα. Ας πετάξω αυτό για μαιμούδες που διάβασα και μπορεί να έχει ενδιαφέρον. 😀

Reaction score
3.500
Τα Yamaha με τα Dynaudio 18S δεν με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα.Επικρατούν εκείνα με την εφηρμοσμένη διαχείριση σήματος έναντι των καλωδίων.

Λαμβάνω όμως ακόμα περισσότερο υπ'όψιν το χαρακτήρα όποτε διαχειρίζομαι setup αποτελούμενα από συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας... :wink:
Αυτό σηκώνει το του avatar απαγορευμένο..
Χρήζει ανάλυσης.
Δεν μπορεί. Σαν μεσιέ απευθύνεται πάντα στον Bhutia. 😀
Μπερδέψαμε τους αγαπητούς..
Ο άλλος είναι ο μαρκήσιος και ο παράλλος ο Κώστας.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Πως να τα προσέξω αφού είπα τόσες φορές δεν βλέπω φωτό, διαγράμματα, ούτε καν ιμότζι πλέον σε αυτό μόνο το σάιτ.
Άντε και στα γράμματα!

Reaction score
6.790
Φαντάσου όταν θα έρθει και το A.I. να κλειδώσει (embedded) πάνω στις προσωπικότητες μας , τι έχει να γίνει. 😀 😀

Το έχω κοιταξει ρε συ, εδω και δεκαετίες τώρα. Και όταν κατάλαβα ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα αλλά οι άλλοι ....αποφάσισα να είμαι ο καθρέπτης τους. 😀 Πάντως το ασκώ μόνο σε αυτούς που μου κινούν το ενδιαφέρον ή διαπιστώνων ότι έχουν ελπίδα ή την μαγιά για κάτι καλύτερο, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι είναι παθολογία καθώς είναι συνειδητή επιλογή. Έαν ήταν παθολογία θα την εφάρμοζα σε όλους ανεξαιρέτως χα χα).
Ελπίζω να σε κάλυψα γιατί εσυ είσαι και απαιτητικός πολύ, ιδίως στις ψυχολογικές ερμηνείες των πραγμάτων. 😍
Ο Κος Χρήστος θα πεθάνει στο γέλιο με αυτά που λέμε.. 😍
Λοιπόν άκου να σου πω τι συμβαίνει τώρα.
Έχω μία αλανιάρα του κιλού παραγαδίσια, ένα πλοκάμι από χταπόδι κράκεν κουλουριωτικο,2 μελιτζάνες και επίσης μάζεψα και λίγους ζωχούς. Όλα αυτά για ένα «Νυχτέρι» του Χατζηδάκη του αείμνηστου.
Και μόλις έβαλα ξύλα στη φωτιά για να γίνονται σιγά σιγά…😇😇
Συνεχίστε εσεις😁😁

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
Αν ηθελα να γινω λιγο κακος θα σου ελεγα να δανειστεις ενα του Argi ..:roflmao:
Επειδή όμως θέλω να είμαι τυπικός και να μη ΄΄φωτογραφιζόμουν΄΄ θα προτιμούσα Ελληνικό κατάστημα στο οποίο θ'απευθυνόμουν ως ένας ακόμα κοινός πελάτης...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.302
Δεν θα επισκεπτόμουν ποτέ με πρόθεση να μετρήσω άλλα setup. Ακολουθούμενη τακτική
είναι πως άμα κάποιο setup σε ολιγόωρη ακρόαση δεν θα μ'ενοχλούσε σε στοιχεία όπως ηχητική σκηνή, δυναμικές αντιθέσεις, μπουμπουνητά από χαμηλές και πριμάτο χαρακτήρα τότε δεν θα έψαχνα άλλα στοιχεία που μπορεί να ενοχλούσαν σε βάθος χρόνου
:drinks::hi:
Το συγκεκριμένο setup έχει ουδέτερο χαρακτήρα έτσι όπως είναι διαρρυθμισμένο και πράγματι ο τόπος είναι απαλλαγμένος από πηγές μολυσματικών EMI/RFI .Κρίθηκε σκόπιμη η αντικατάσταση των κοινών καλωδίων τροφοδοσίας που συνόδευαν τις συσκευές με κάποια ποιοτικά και θωρακισμένα λόγω των πολλών διασταυρώσεων ανάμεσα σε αγωγούς σήματος και ρεύματος .Τα Supra ειδικώς ανήκουν στα ελάχιστα πιστοποιημένα για νοσοκομειακές εφαρμογές...
:drinks::hi:
συγκεκριμένη χωροταξία τιμή σταθεροποιημένη 550 msec στη ζώνη 400-4000 Hz.
:oops::thumbsdown:

Last edited:

Reaction score
4.673
..τελικά τα έχεις υπ'όψιν ή όχι τα Supra τροφοδοσίας;
Για τη λυση της παρεξηγησης, νομιζα οτι ηθελες ν'αντικαταστησεις το ομωνυμο ιντερκονεκτ.

Αυτο δεν αναιρει την ουσια της απαντησης μου στο δευτερο ημισυ.
Υπαρχουν καλυτερα. Δεν ξερουμε πιο απ'ολα.
Με τα καλωδια δεν υπαρχει "παρε αυτο και καθαρισες".
Εδω δεν μπορεις να το πεις με τις μηχανες.
Ειναι fine tuning.

Διαφορες μπορεις να διακρινεις ευκολα. Συστηματα εχεις πολλα.
Μαγαζια ειναι προθυμα να δανεισουν τα demo τους.
Και μονο απο επιστημονικη περιεργεια οφειλεις να δοκιμασεις.
Αν εχεις χρονο κανεις και μια παρουσιαση καλωδιων..

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.302
Στα Supra πάντως Bhutia έχω μια εντύπωση ότι και εγω θα ανέπτυσσα ενδόμυχα την τάση να αυξήσω τον "άερα" με τόνωση του ανάλογου φάσματος στον οποίο αντιστοιχεί (πιθανώς και χαμηλότερα, εαν δεν είχαν κάποια σκληράδα) αυτός. Επίσης κάτι κάνουν και στον ρυθμό δίνοντας έναν λιγότερο νευρικό (?) βιαστικό(?) να πω ; χαρακτήρα ; δεν θυμάμαι κιόλας καλά, πάνε χρόνια τώρα.
thva: supra καλωδια ηχειων εχω και εγω;) τα εβγαλα και καθονται:) και εβαλα ΜΟΝΟΚΛΩΝΑ:gamer:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.542
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof