Απόδραση σε παράλληλο Σύμπαν (Τύφλα να 'χει το πικάπ)

Reaction score
18.760
Κι είναι όλα μαύρα που λέει και το τραγούδι εε;;🤣🤣🤣
Όπως λέει και η Regina σε ένα τραγούδι της, live, που τυχαία ακούω τώρα :

This is how it works : you are young until you're not, you love until you don't, you laugh until you cry, you cry until you laugh, and everyone breath until their dying breath, etc etc

😀

Reaction score
18.760
Μου αρέσει η reihna del sour .
Α, γκούγκλαρα τώρα κατάλαβα πιθανώς το πόστ σου καθώς δεν βλέπω πλέον όχι μόνο σινεμά , ούτε τηλεοράση, πόσο μάλλον σαπουνόπερες και σειρές κάθε είδους που δεν έχω δει ποτέ, πόσο μάλλον και ξένες.

Κακοήθειες ... 😀 Εάν όντως έτσι, δες ότι έγραψα στον λόφο, ισχύουν για καθε περίπτωση. Εάν σε παρεξήγησα, τότε όλα ΟΚ ώς έχουν, η Regina μπορεί να σου αρέσει.

Reaction score
18.760
Πάντως Bhutia η αλήθεια είναι ότι bot όπως το chatGPT που σου είχα ποστάρει τον δικό μου τον αεροναυπηγό - acοustician τον acoustic insider που το δοκίμασε, όλο αυτές τις τρείς μάρκες ηχείων που προτείνετε εδώ όλοι, συνιστούσε συνέχεια και συνέχεια. 😀
Συγγνώμη Bhutia, δεν το πόσταρα σε εσένα αλλά στo νήμα για την. Α.Ι. Σου το ποστάρω και εδώ. Πλάκα έχει, δες το όταν έχεις καιρό, δεν βλέπω να σε αντικαθιστά για πολλά χρόνια. :)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Καλά τα δικά σου γράμματα είναι απο εδώ και καιρό μη εμφανίσισμα.

Ξέρεις απο πότε ; , Εγώ κάνω και κάτι μικρά ψυχολογικά πειράματα, έτσι πρός διασκέδαση μου απο καιρού εις καιρόν, όπως θα έλεγε και ο Κίμωνας.

Ένα απο αυτά ήταν να αναφέρομαι στο πρόβλημα που έχω με το σάιτ για να δώ ποιός είναι αρκετά άνδρας για να σεβαστεί αυτό το πρόβλημα και να μην το εκμεταλλευτεί ποστάροντας καπάκι μετά απο αυτό τις κακοήθειες του με εικόνες αλλά με λόγια για να μου δίνει την ευκαιρία να απαντήσω. Δύο άτομα απέτυχαν με προηγούμενα πόστ τους, ο ένας είσαι εσύ. Από Ολύμπιος ... λοφάκι. Εσύ εξάλλου δεν έκανες ποτέ και κάτι άλλο απο το να ποστάρεις λακωνικές απαντήσεις ειρωνείας σαν αντίδραση σε ότι γράφω. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος που το επιχειρεί, ούτε ο τελευταίος, απλά είσαι ο πιο βαρετός που έχω αντιμετωπίσει, οπότε δεν σου ξαναπαντάω. Μπορείς να συνεχίσεις ανενόχλητος το σπόρ. Και τώρα που σου απάντησα , έτσι ρε παιδί μου μια αηδία την έχω νιώσει, ψέμματα δεν μπορώ να πω.

Υ.Γ. :
Και αυτό δεν μετράω και ένα πόστ σου με εικόνα καπάκι σε αυτό που είπα για την έρμη την αδερφή μου που έβγαζε τα μάτια της υπολογίζοντας στατικά το ΄85 με το χέρι για ημέρες ή και εβδομάδες για ένα έργο, όταν δεν υπάρχαν software στατικών και ελπίζω να μην την αφορούσε κάνοντας σε να ξεπέσεις σε ένα all time low ενώ εγώ δεν έχω απευθυνθεί σε εσένα ποτέ ειρωνικά χωρίς τουλάχιστον γελάκι ή μόνο για να απαντήσω σε καμιά δική σου ειρωνεία. Κάλά θα ήταν να ακολουθήσεις την συμβουλή του Bhutia που δείχνεις με τα like σου, ότι αποτελεί μέντοράς σου και στα ψυχολογικά και να μην γεμίζεις την καρδιά σου με μίσος εναντίον του συνανθρώπου σου (εμένα στην προεκιμένη) που σε κάνει να έχεις τέτοια συμπεριφορά.

Βέβαια όλα αυτά τα ιντερνετικά ψυχοκουλτουριάρικα που σου γράφω μην σε μπερδεύουν για το χαρακτήρα μου και θέλω να καταλαβαίνεις ότι εάν απευθυνόσουν σε μένα μπροστά μου με αυτόν τρόπο, πάνω απο δυό φορές , την τρίτη που θα το απολτομούσες θα λύνονταν με άλλο τρόπο μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν θα προλάβαινες κάν να καταλάβεις πως, ιδίως εάν αναφερόσουν σε συγγενικό μου πρόσωπο.
Βρε παραπονιάρη/γκρινιάρη! :) Θα το άφηνα αναπάντητο αλλά δε θέλω να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Για αρχή κάνεις (επίτρεψέ μου) ένα λάθος, θεωρείς ότι ασχολούμαστε όλοι μαζί σου.
Δεύτερον, αυτό που γράφεις περί κακοήθειας, μίσους?!? (sic) κλπ δεν ισχύει και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι με γνωρίζουν προσωπικά (και είναι αρκετοί στο παρόν forum και όχι μόνο). Όχι ότι χρειάζομαι επιβεβαίωση αλλά έστω.
Τρίτον, είμαι ειρωνικός μόνο προς καταστάσεις, ποτέ προς συνανθρώπους (εκτός αν είναι γνωστοί/φίλοι κι έχουμε κώδικα επικοινωνίας που το επιτρέπει/επιβάλλει, όπως - ξανά - σε αρκετές περιπτώσεις εντός του forum). Καυστικός, ναι είμαι, αλλά ποτέ εις βάρος προσωπικών στοιχείων.
Τέλος (και εμπίπτει εν μέρει στο πρώτο που αναφέρω) έπρεπε να ψάξω αυτό που γράφεις περί της αδερφής σου γιατί ουδέποτε θα ειρωνευόμουν κάτι τέτοιο. Για να ξέρεις λοιπόν, ανέβασα ένα στριπ από το κόμικ Αστερίξ και Κλεοπάτρα, που ταίριαζε με όσα είχαν γραφτεί νωρίτερα, όχι ως απάντηση στη δική σου δημοσίευση. Από εδώ και πέρα θα βάζω disclaimer ότι δεν απευθύνομαι σε εσένα ή θα προσέχω το timing ώστε να μην πέφτουν μαζί οι δημοσιεύσεις μας...

Δε χρειάζεται να είσαι τόσο εύθικτος για πράγματα που γράφονται εδώ, είμαστε εξάλλου απλά μια διαδικτυακή παρέα που μας ενώνουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Όπως εσύ αξιοποιείς τόσο εμφανώς το forum για ψυχοθεραπεία, έτσι ακριβώς το κάνουμε και άλλοι, με τον τρόπο του ο καθείς. Προσωπικά, θα έρθει και η ώρα που θα επανέλθω (μετά από μεγάλο διάλλειμμα) στο τεχνικό κομμάτι. Προς το παρόν συμμετέχω ενεργά (εξ επιλογής) μόνο εκεί που θεωρώ ότι θα προσθέσω ένα γελάκι που τόσο χρειαζόμαστε όλοι μας.

ΥΓ επιλέγω να μην εκλάβω την τελευταία σου παράγραφο ως απειλή...

ΥΓ2 φτιάξε επιτέλους το πρόβλημα με τις εικόνες!

Αγαπητέ @Bhutia και λοιπά μέλη, συγχωρείστε μας για το off topic...

Reaction score
18.760
Βρε παραπονιάρη/γκρινιάρη! :) Θα το άφηνα αναπάντητο αλλά δε θέλω να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Για αρχή κάνεις (επίτρεψέ μου) ένα λάθος, θεωρείς ότι ασχολούμαστε όλοι μαζί σου.
Δεύτερον, αυτό που γράφεις περί κακοήθειας, μίσους?!? (sic) κλπ δεν ισχύει και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι με γνωρίζουν προσωπικά (και είναι αρκετοί στο παρόν forum και όχι μόνο). Όχι ότι χρειάζομαι επιβεβαίωση αλλά έστω.
Τρίτον, είμαι ειρωνικός μόνο προς καταστάσεις, ποτέ προς συνανθρώπους (εκτός αν είναι γνωστοί/φίλοι κι έχουμε κώδικα επικοινωνίας που το επιτρέπει/επιβάλλει, όπως - ξανά - σε αρκετές περιπτώσεις εντός του forum). Καυστικός, ναι είμαι, αλλά ποτέ εις βάρος προσωπικών στοιχείων.
Τέλος (και εμπίπτει εν μέρει στο πρώτο που αναφέρω) έπρεπε να ψάξω αυτό που γράφεις περί της αδερφής σου γιατί ουδέποτε θα ειρωνευόμουν κάτι τέτοιο. Για να ξέρεις λοιπόν, ανέβασα ένα στριπ από το κόμικ Αστερίξ και Κλεοπάτρα, που ταίριαζε με όσα είχαν γραφτεί νωρίτερα, όχι ως απάντηση στη δική σου δημοσίευση. Από εδώ και πέρα θα βάζω disclaimer ότι δεν απευθύνομαι σε εσένα ή θα προσέχω το timing ώστε να μην πέφτουν μαζί οι δημοσιεύσεις μας...

Δε χρειάζεται να είσαι τόσο εύθικτος για πράγματα που γράφονται εδώ, είμαστε εξάλλου απλά μια διαδικτυακή παρέα που μας ενώνουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Όπως εσύ αξιοποιείς τόσο εμφανώς το forum για ψυχοθεραπεία, έτσι ακριβώς το κάνουμε και άλλοι, με τον τρόπο του ο καθείς. Προσωπικά, θα έρθει και η ώρα που θα επανέλθω (μετά από μεγάλο διάλλειμμα) στο τεχνικό κομμάτι. Προς το παρόν συμμετέχω ενεργά (εξ επιλογής) μόνο εκεί που θεωρώ ότι θα προσθέσω ένα γελάκι που τόσο χρειαζόμαστε όλοι μας.

ΥΓ επιλέγω να μην εκλάβω την τελευταία σου παράγραφο ως απειλή...

ΥΓ2 φτιάξε επιτέλους το πρόβλημα με τις εικόνες!

Αγαπητέ @Bhutia και λοιπά μέλη, συγχωρείστε μας για το off topic...
Τα πράγματα φίλε μου τα ωραιοποιείς. Δεν ξέρω τι σε θεωρεί ο κόσμος του φόρουμ η/και τι πραγματικά είσαι, και δεν με ενδιαφέρει. Σε εμένα, όμως έχεις φερθεί όπως περιγράφω εδώ και πολύ καιρό χωρίς εγώ να σε προκαλέσω ποτέ και για τίποτε. Και αυτό μετράει για εμένα, πως φέρεσαι σε εμένα.

Τελοσπάντων, μιας και πρώτη φορά μου απευθύνεσαι κάπως λογικά και όχι με δυο ή τρείς λέξεις και μυστηριακά, άσχετα εάν διαφωνώ με αυτά πιου λές, θέλω να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία και να σου πω ότι δεν σε γνωρίζω, δεν θέλω να σε γνωρίσω (ούτε ιντερνετικά καν), η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου σε εμένα μου είναι μυστηριώδης και δεν με ενδιαφέρει να κάνω τον μάντη να μαντέύω τις προθέσεις σου πίσω απο τα λακωνικά πάντα ειρωνικά σου σχόλια και δεν σου έχω καθόλου εμπιστοσύνη σε ότι και να μου λές. Τα σχόλια σου δεν προσφέρουν τίποτε και σταμάτα αυτό το στύλ γιατί με ενοχλεί. Εάν θες να πεις ή να δειξεις τη δυσαρέσκεια σου σε κάτι ή σε όλα απο αυτά που λέω κατά καιρούς, να λές την γνώμη σου για ποιό είναι το λάθος μου και όχι να ρίχνεις μπηχτές που δεν καταλαβαίνω.... για να ευχαριστήσεις προφανώς κάποιους φίλους σου ή ακροατήριο σου εδώ ή ότι άλλο πρόβληαμ μπορεί να έχεις μαζί μου, δεν έχω ιδέα. Τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω σε κάτι συγκεκριμένο. ¨Ολοι κάνουμε σε ένα βαθμό αυτό αλλά το κάνουμε με όριο, σε πνεύμα αστείου, επειδή ¨γνωριζόμαστε" αλλά εσυ με εμένα το κάνεις συνέχεια, πάντα χωρίς να προσδιορίζεις σε τι δεν συμφωνείς και είναι μη παραγωγικό. Δεν έχει κανένα νόημα, παρά μόνο την πρόκληση. Αφού όπως λές και εσυ περάζεις και πάλι όχι, δεν ξέρω τι λες τελοσπάντων ότι κάνεις , μόνο όσους γνωρίζεις με εμένα τι θές ; Εγώ, δεν σε γνωρίζω και δεν με γνωρίζεις. Δεν είπαμε ποτέ κάτι ουσιαστικό μεταξύ μας, δεν σε διαβάζω, δεν ξέρω που και τι ποστάρεις. Οπότε μη λές ότι ασχολείσαι μόνο με αυτούς που γνωρίζεις. Εμείς οι δύο, ουσιαστικά δεν έχουμε καμιά επικοινωνία , πέρα απο αυτήν που κάθε φορά εσυ ξεκινάς και με το περιεχόμενο που ανέφερα, αυτό της καμιάς ουσίας ¨επικοινωνίας" . Μόνο χαζομάρες.

Τι απειλή ρε συ στο ιντερνετ, ούτε θα βρεθούμε ποτέ, δεν κάνω επαφές με κανέναν απο το σάιτ και ουτε θέλω ποτε να γνωρίσω κανέναν σας. Σε καμιά περίπτωση στην πραγματική ζωή δεν θα ερχόμασταν σε επαφή εμείς οι δύο. Κινούμαι σε άλλους κύκλους που δεν έχουν καμία σχέση με άτομα σαν εσένα και δεν υπάρχει και περίπτωση να κινηθώ , εδω και δεκαετίες τώρα. Δεν ήταν απειλή, ήταν να σου δείξω ότι το έχεις παρακάνει. Και πάλι το είπα μετά απο πολλά σου ανάλογα πόστ. Α΄σε τώρα τον κόμσο του φόρουμε, εσυ ξέρεις τι έχεις κάνει. Μαζί μιλάμε τώρα. Εγω δεν έχω ανάγκη δημοφιλίας εδώ μέσα. Εσύ μπορείς που γνωρίζεις κόσμο όπως λές. Εγω δεν γνωρίζω και δεν θέλω να γνωρίσω, ρώτα οποιον θές πάνω σε αυτο το θέμα εάν λέω ψέμματα να σου πούν εάν με γνωρίζει κανένας ή να έχω δείξει έστω τάσεις να θέλω να γνωρίσω. Τόσο καιρό εδω μέσα θα υπήρχε κάποιο στοιχείο για αυτό.

Λοιπόν αυτά είναι γελοιότητες , εγώ δεν σου ξανααπευθύνω τον λόγο. Εαν ποτέ αποφαίσεις να μου πείς σε τι διαφωνείς, θα απαντήσω. Αλλά αυτό που κάνεις εσυ, δεν θες, ούτε είναι επικοινωνία, εσυ θες να προσβάλεις και ειρωνευτείς. Καταλβαίνω ότι προφανώς μπορεί να ακούς κάποια πρ΄γματα που μπορεί να σου ανεβάζουν το αίμαστο κεφάλι γιατί διαφωνείς αλλά πες ποιά είναι, μην ειρωνεύεσαι ή.και συγκρατήσου και λίγο. Και εγώ διαφωνώ με διάφορα κατα καιρούς που γραφονται αλλά απαντάω ξεκάθαρα και λέω ανοiχτά τι με πειράζει. Και εάν σε πειράζει που πειράζω κανένα φιλαράκι σου, άσε εμείς θα το λύσουμε μεταξύ μας. Μην ανακατεύεσαι εσυ.

Κοίτα να περάσεις καλά με την κοπελιά σου σήμερα και άσε εμάς τους γέρους εδω να πειραζόμαστε.

Last edited:

Reaction score
18.760
¨Ενα τέστ, έκανα. Πάει δεν μπορώ πλέον να ανεβάσω ούτε καν βίντεο ....

Οπότε γειά σας και θα τα πούμε κάπου ... κάποτε ... στα όνειρά μας που λέει και το τραγούδι. Έγινε και η ευχή επιτέλους του Ολύμπιου αλλά και πολλών άλλων φαντάζομαι. 😀

Γειά σου βρε @kanakiani καραμπουζουκλή. 😍 Τους άλλους που με ενδιαφέρουν κανά δυο τρείς δηλαδή, τους χαιρέτησα στο ελεύθερο νήμα. Ποιός θα βάζει τώρα αβαντγκάρντ κομμάτια στον Bhutia.😀

Reaction score
6.790

Οπότε γειά σας και θα τα πούμε κάπου ... κάποτε ... στα όνειρά μας που λέει και το τραγούδι. Έγινε και η ευχή επιτέλους του Ολύμπιου αλλά και πολλών άλλων φαντάζομαι. 😀

Γειά σου βρε @kanakiani καραμπουζουκλή. 😍 Τους άλλους που με ενδιαφέρουν κανά δυο τρείς δηλαδή, τους χαιρέτησα στο ελεύθερο νήμα. Ποιός θα βάζει τώρα αβαντγκάρντ κομμάτια στον Bhutia.😀

- Και εγώ δεν μπορούσα να δω πριν το βίντεο σου
- άσε τις χαιρετούρες και να είμαστε καλά για να τα λέμε❤❤

Reaction score
18.760
- Και εγώ δεν μπορούσα να δω πριν το βίντεο σου
- άσε τις χαιρετούρες και να είμαστε καλά για να τα λέμε❤❤
Δεν είμαι σίγουρος ακόμη τι φταίει. Και απο partition που έχω με windows και firefox και μπήκα τα ίδια κάνει. Σε κανένα άλλο σάιτ δεν το κάνει. Βαριέμαι και δεν θέλω να σβήνω τα πάντα cache κλπ όλα ξέρεις θα χάσω όλους του κωδικούς και άντε και να βρώ που τους έχω κιόλας. Θα δώ. Για το μέλλον και αυτή η δουλειά μαζί με άλλες 1000 που προηγούνται λόγω μεγαλύτερης σημαντικότητας.

Δεν έχει και νόημα εξάλλου να σβήσω τα cache κλπ αφού δεν λειτουργεί ούτε στο fierfox. Κανένας ιός θα είναι .... ιός της Apple. 😀 Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς , τους έχω δει.

Είμαι ακόμη στο Sierra επίτηδες για να λειτουργούν χωρίς προβλήματα τα προγράμματα μουσικής που έχω. Αλλάζει συνέχεια θέμτα ασφαλείας και ένα σωρό πράγματα μην στηρίζοντας ούτε κάν τους developers προγραμμάτων για αυτήν που της είναι πιστοί δεκαετίες. Τι ψάχνεις. Όλο προβλήματα είχα μωρέ, κάθε φορά άλλα, όπως ξημερώσει είναι αυτή η εταιρία. Απο Windows ήξερα και κάποια πράγματα, με αυτό δεν το ξέρω κιόλας. Για nerds φανμπόις είναι χα χα. Η μόνη αγορά που μετάνοιωσα στη ζωή μου και ακριβή κιόλας 3.000 τότε.

Χωρίς να μπορώ να ανεβάσω μουσική , δεν έχει και πολύ νόημα.

Stay strong and healthy. All of you (χα χα).

UB40 - Signing off Πόσταρέ το εσύ για εμένα. 😍

Last edited:

Reaction score
6.790
Δεν είμαι σίγουρος ακόμη τι φταίει. Και απο partition που έχω με windows και firefox και μπήκα τα ίδια κάνει. Σε κανένα άλλο σάιτ δεν το κάνει. Βαριέμαι και δεν θέλω να σβήνω τα πάντα cache κλπ όλα ξέρεις θα χάσω όλους του κωδικούς και άντε και να βρώ που τους έχω κιόλας. Θα δώ. Για το μέλλον και αυτή η δουλειά μαζί με άλλες 1000 που προηγούνται λόγω μεγαλύτερης σημαντικότητας.

Δεν έχει και νόημα εξάλλου να σβήσω τα cache κλπ αφού δεν λειτουργεί ούτε στο fierfox. Κανένας ιός θα είναι .... ιός της Apple. 😀 Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς , τους έχω δει.

Είμαι ακόμη στο Sierra επίτηδες για να λειτουργούν χωρίς προβλήματα τα προγράμματα μουσικής που έχω. Αλλάζει συνέχεια θέμτα ασφαλείας και ένα σωρό πράγματα μην στηρίζοντας ούτε κάν τους developers προγραμμάτων για αυτήν που της είναι πιστοί δεκαετίες. Τι ψάχνεις. Όλο προβλήματα είχα μωρέ, κάθε φορά άλλα, όπως ξημερώσει είναι αυτή η εταιρία. Απο Windows ήξερα και κάποια πράγματα, με αυτό δεν το ξέρω κιόλας. Για nerds φανμπόις είναι χα χα. Η μόνη αγορά που μετάνοιωσα στη ζωή μου και ακριβή κιόλας 3.000 τότε.

Χωρίς να μπορώ να ανεβάσω μουσική , δεν έχει και πολύ νόημα.

Stay strong and healthy. All of you (χα χα).

UB40 - Signing off Πόσταρέ το εσύ για εμένα. 😍
Δεν ποστάρω τραγούδια όπου ναναι εγώ. Μόνο σε «ειδικά» θέματα. Θα συνεχίζεις να ποστάρεις εσύ και αφού διορθώσεις και το πρόβλημα θα τα βλέπουμε😁😁

Reaction score
18.760
όπου ναναι εγώ.
Ψηλομύτη. 😀
Μέχρι να ξαναποστάρω να έχεις πάρει κανένα phono της προκοπής. 😀
Απορώ πως σας μιλάω τόσο καιρό σε όλους εδώ μέσα με τα μηχανήματα πατράκια που βλέπω ότι έχετε. 😀

Reaction score
6.790
Ψηλομύτη. 😀
Μέχρι να ξαναποστάρω να έχεις πάρει κανένα phono της προκοπής. 😀
Απορώ πως σας μιλάω τόσο καιρό σε όλους εδώ μέσα με τα μηχανήματα πατράκια που βλέπω ότι έχετε. 😀
Έχω καλά καλώδια όμως😉😇😇

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.184
...

Εξαρτάται πόσο avantgarde θα θεωρείται η PJ Harvey που μαντεύω ότι μου είχες βάλει στο βίντεο που ούτε σ'εμένα εμφανίζεται... :biggrin:

Reaction score
18.760
Εξαρτάται πόσο avantgarde θα θεωρείται η PJ Harvey που μαντεύω ότι μου είχες βάλει στο βίντεο που ούτε σ'εμένα εμφανίζεται... :biggrin:
Τι ; Τώρα εμφανίζονται σε εμένα αλλά όχι σε εσένα (σε όλους σας) ; ή κάνεις πλάκα ; Μάλλον το δεύτερο.

Το μεγάλο ερώτημα με την Ηarvey είναι ότι "συνεργάστηκε¨με τον Αυστραλόβλαχο που λέει και ο Δεκέμβριος τον Cave. Ποιός "κέρδισε" απο την αίγλη ποιού, απο μια τέτοια κίνηση ; Ο Cave όπως έκανε ο Νταλάρας κάνει και αυτός ;
Ή όπως κάνανε στην Μποφίλιου κάποιοι στην αρχή της καριέρας της ; χα χα.

Κάτσε να εκδικηθώ και τον ψηλομύτη που δεν μου έβαλε το signing off των UB40 ... κάρτα ανεργίας απο το σάιτ χα χα. Είναι απο τα αβαντγκάρντ κομμάτια τους αυτό χα χα

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof