wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.951

Υ.Γ.: Στο site το διόρθωσαν.
Συνήθως το τσίμπημα το τρως πάντως...καπελάκι, λεπτό, χοντρό, mesh οτι βολεύει , γλυτώνεις το πλύσιμο του κράνους και πλένεις το καπελάκι.
Με καπελάκι δύσκολα το τρως το τσίμπημα, μόνο αν η μέλισσα είναι κομάντο θα το φας.Συνήθως το τσίμπημα το τρως πάντως...
Οι τιμές γενικότερα στη ποδηλασία και ειδικά στη ένδυση έχει να κάνει με ότι πουλάει. Το θκόμ protone το είχα αγοράσει 180€ και ήταν ήδη δημοφιλές. Η τιμή πλέον στο ίδιο κράνος διαμορφώνεται στα 250€ γιατί θεωρείτε ως το καλύτερο αγωνιστικό κράνος, πολλοί αθλητές το χρησιμοποιούν.Πάντως από ό,τι διαπιστώνω στην πρόσφατη έρευνα αγοράς μου εκείνο που διαφοροποιεί πιο ψηλά ως πολύ πιο ψηλά την τιμή ενός κράνους είναι κυρίως το βάρος του και η αεροδυναμική του. Μιλώντας πάντα για κράνη ενός κόστους από 70 (?) ευρώ και πάνω, τα υλικά προστασίας/ασφάλειας τους (για τα οποία κυρίως ενδιαφέρομαι) και η αρχιτεκτονική τους, πάνω κάτω είναι τα ίδια.
Ισχύουν για την ώρα οι διαφορετικές προσεγγίσεις της mips και της wg11...
Δε ξέρω αν κάνω λάθος
Στη Αθήνα το έχω, δεν το χρησιμοποιώ όμως πλέον ντίπ, για λειτουργούς και προσωπικούς λόγουςΤο road το έχεις στην Αθήνα Χρήστο; ή το άφησες στη Λαρσα;
Για ρίξε μια ματιά στα smith.Αυτά τα μοντέρνα κράνη, ούτε ένα διχτάκι δεν έχουν στους τεράστιους αεραγωγούς τους; Σφηκοφωλιά μπορεί να εισέλθει...
Κοιτώ το kask protone, κοιτώ το gyro synthess mips, τα ίδια...![]()
Συμφωνώ.Εγω πάλι, εκεί που πήγα σήμερα Σώτο είχε χιόνι, νερά, λάσπες και μπόλικο αλάτι, για 3cm χιόνι έχουν γεμίσει το παντού το τόπο με αλάτια, σε κάποιες περιπτώσεις έχει και βουναλάκια ακόμα με αλάτι...
Λάθος επιλογή η Πάρνηθα
Οι τιμές γενικότερα στη ποδηλασία και ειδικά στη ένδυση έχει να κάνει με ότι πουλάει. Το θκόμ protone το είχα αγοράσει 180€ και ήταν ήδη δημοφιλές. Η τιμή πλέον στο ίδιο κράνος διαμορφώνεται στα 250€ γιατί θεωρείτε ως το καλύτερο αγωνιστικό κράνος, πολλοί αθλητές το χρησιμοποιούν.
Τίποτα από αυτά που χρησιμοποιούμε στη ποδηλασία δεν αξίζει τα λεφτά του. Το ίδιο ισχύει σε όλα σχεδόν τα χόμπι
Από το εξωτερικό;@wizzy μια και συζητούσαμε για φωτάκι, πήρα και το σκέτο strip pro 300 χωρίς το alert. Το δουλεύω κάνα μήνα τώρα. , η μπαταρία διαρκεί 5 ώρες+ σε σχέση με τις 2 ώρες του alert στο Day Light mod.
Έχει περισσότερα mod, 2 mod στο Day Light με το ένα να κάνει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Γενικότερα έχουν τη ίδια φωτεινότητα.
Εντέλει το αλέρτ σκοτώνει τη μπαταρία γιατί βαράει χωρίς φρένα στο ξεκούδουνο λόγο ευαισθησίας. Για μένα είναι καλύτερο το σκέτο γιατί βγάζεις άνετα ότι προπόνηση έχεις σχεδιάσει.
Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κι εγώ το απλό (χωρίς το alert) είχα υπόψη μου να πάρω. Το "στάμπαρα" σε ένα τοπικό μαγαζί, εδώ στη Λευκωσία. Η γιορτή μου πλησιάζει...@wizzy μια και συζητούσαμε για φωτάκι, πήρα και το σκέτο strip pro 300 χωρίς το alert. Το δουλεύω κάνα μήνα τώρα. , η μπαταρία διαρκεί 5 ώρες+ σε σχέση με τις 2 ώρες του alert στο Day Light mod.
Έχει περισσότερα mod, 2 mod στο Day Light με το ένα να κάνει μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Γενικότερα έχουν τη ίδια φωτεινότητα.
Εντέλει το αλέρτ σκοτώνει τη μπαταρία γιατί βαράει χωρίς φρένα στο ξεκούδουνο λόγο ευαισθησίας. Για μένα είναι καλύτερο το σκέτο γιατί βγάζεις άνετα ότι προπόνηση έχεις σχεδιάσει.
Ευχαριστώ και για τις φωτο!Επειδή τυχαίνει να είχα το mojito και τώρα το protone (έχω και άλλα κράνη) θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι οι διαφορές είναι μεγάλες ως προς τη ασφάλεια. Το mojito κάθετε ψηλά στο κεφάλι (όπως και τα περισσότερα ποδηλατικά κράνη) ενώ το protone πέραν ότι έχει καλύτερη εφαρμογή, κατεβαίνει πιο χαμηλά σαν εφαρμογή ειδικά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
View attachment 281628
Ένας λόγος που επέλεξα αρχικά τη kask ήταν η εφαρμογή, είχα ένα σοβαρό ατύχημα και πλέον δεν κοιτάω σε άλλη εταιρία (όχι ότι δεν προστατεύουν) το ατύχημα που είχα ήταν υπερπαραγωγή και μετά από αρκετά χτυπήματα το kask άντεξε, οπότε τα ψωνίζω με κλειστά τα μάτια
Το φωτάκι το πήρα από Ελλάδα με προηγούμενη τιμή, 52 ευρά
Μπα, κινούμαι πιο βόρεια αυτό τον καιρόΔεν έχω ιδέα, φίλους ποδηλάτες που έχουν τη εταιρία αυτή εκεί στη Λάρσα δεν έχεις?