Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Είναι για το νέο πλαίσιο που σιάχνω με δίσκους.
Τι λες, είναι καλοί?

Έχει και λίγο πχιο φθηνούς , μη μας πουν τσιπηδες όμως φοβάμαι...

Reaction score
23.828
IMG_20230221_121759.jpg
IMG_20230221_121815.jpg

Με δώκανε αυτό.

Είναι τεφλόν που αναμειγνύεται με λιπαντικό και έχει σοβαρές αντιτριβικές ικανότητες ( το έχουμε δοκιμάσει)
Να το αναμείξω ασουμε με λαδακι για την αλυσίδα;

Reaction score
2.324
Αυτό το κάνω ουτο συ άλλος...
Δεν με λες, είχα καταλάβει ότι θα πηγαίνατε στο grand fondo Αιγέας που ήταν εψές, λάθος κατάλαβα?
Έτσι ήταν να ξεκινήσουμε την χρονιά εφέτος αλλά κάτι ο ένας, κάτι ο άλλος, δεν πήρε και ο κροκ δελτίο... στενοχωρήθηκα περισσότερο απ όλους γιατί τέτοιοι αγώνες είναι στα μέτρα μου

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Έτσι ήταν να ξεκινήσουμε την χρονιά εφέτος αλλά κάτι ο ένας, κάτι ο άλλος, δεν πήρε και ο κροκ δελτίο... στενοχωρήθηκα περισσότερο απ όλους γιατί τέτοιοι αγώνες είναι στα μέτρα μου
Έγινε αγώνας σοβαρός, ήταν και όλοι σκασμένοι, είχε και καλές καιρικές συνθήκες.

Reaction score
2.324
Έγινε αγώνας σοβαρός, ήταν και όλοι σκασμένοι, είχε και καλές καιρικές συνθήκες.
Άτομο που ήταν στο 1ο γκρούπ έβγαλε 37,3 μέση και δεν πήγε βάθρο ούτε καν εξάδα οπότε καταλαβαίνεις... στις γυναίκες πχ η Μαριάννα που κέρδισε έβγαλε 34,5

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Δεύτερο ΕΤΑΠ του Γύρου των Αραβικών Εμιράτων με ομαδική χρονομέτρηση 17,3km (ευθεία).
Κέρδισε η Soudal - Quick Step με μέση ταχύτητα 56,77km/h !!!

O Evenpoel που είναι ο πιο δυνατός αθλητής της ομάδας είχε 60άρη μπροστινό δίσκο και είπε ότι σε κάποια σημεία πήγαιναν με 70km/h.

fff.jpg

Reaction score
16.555
Διαδρομή χθεσινή με το ΜΤΒ πάνω από την Αγιά (και λίγο μετά πάνω από Φουρνέ, μέχρι που μου την έπεσε ένα 'γέτι' γιατί θα του ενοχλούσα τα πρόβατα... χωρίς καν να έχω πλησιάσει! ) :gamer: :geek:

Reaction score
16.555
Ένα γέτι λες να υπάρχει μόνο; Ολόκληρη συνομοταξία φύεται εις το νησί! Αυτό μάλλον κοντό ήταν (δηλαδή δεν φαινόταν ψηλό) μέσα σε ένα αρχαίο Toyota... μουστάκι είχε πάντως (το έχω κι αυτό - κατά λάθος, γιατί έγραφα και το ξέχασα - σε βίντεο, αλλά δεν το βάζω...) :roflmao:

Πάρε ένα screenshot μόνο και κόψε φάτσα... :geek:

Clipboard01.jpg

Reaction score
16.555
Παρεμπιπτόντως, ούτε καν θα είχα σταματήσει, αλλά ήταν στενός ο δρόμος και πήγα δεξιά για να περάσει, τον χαιρετώ... και μου αρχίζει μετά το κήρυγμα... άλλο που δεν θέλω να αρχίσω να ανεβάζω κι εγώ στροφές, το κήρυγμα (και χωρίς λογο) είναι από τα πράγματα που με εκνευρίζουν πιο πολύ! :gamer: :geek:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell