wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.687
Αφού δεν έβγαλε την κουμπούρα, πάλι καλά να λες!
Τιτάνιο... και παίζει να μην είναι και 100%Σώτο άμα σε λείψει άξονας τροχού στο mtb, μη μπεις στο κόπο να ψάξεις, σε βρήκα εγώ!!
Πάντως έχει πολύ πλάκα η φάση με τα εξαρτήματα του ποδηλάτου, προσπαθώ να μπω στη ψυχολογία του υποψηφίου αγοραστή και δεν μπορώ.
Ο ίδιος άξονας από αλουμίνιο θα στοιχίσει 25€,θα είναι πχιο ελαφρύς και θα κάνει ακριβώς τη ίδια δλειά.
Με διαφεύγει κάτι?
Αυτό από μόνο του δείχνει ότι έχεις άλλη νοοτροπία άσχετα με το αντικείμενο., δεν προσφέρει απόλυτος καμία λειτουργικότητα σε σχέση με έναν άξονα αλουμινίου τον οποίο μάλιστα μπορεί να αποκτήσει κάποιος στο 1/5 της τιμής.
Σε φαντάζομαι να μιλάς με γυαλιστερή γυναίκα που ξοδεύει ό,τι έχει και δεν έχει σε περιττά (για σένα) πράγματα.Άλεξ με έχει νευριάσει τόσο πολύ που άμα μπορούσα θα έκανα μήνυση στο κατασκευαστή.
Αλλά πχιός είμαι εγώ που θα στερήσω τη χαρά αυτή από τους γυαλιστερούς
Η γυναίκα μπορεί να είναι όσο γυαλιστερή θέλει, στους άντρες γενικότερα και όχι μόνο στα ποδηλατικά, δεν το μπορώ...
Τι εννοώ, τη άλλη φορά είχα πάει για καφέ με έναν φίλο που είχα να δω καιρό, είναι γνωστό ψώνιο. Είχε αγοράσει το καινούριο iPhone και μου μιλούσε συνέχεια για αυτό, αφού τον προειδοποίησα να σταματήσει αλλιώς θα του το σπάσω, αυτός συνέχισε σαν να μη με άκουσε κάν. Για να μη του το σπάσω, σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να του πω τίποτα. Αυτός ασχολούνταν με το κινητό.
Δεν τους μπορώ σε κανένα επίπεδο γυαλάδας.
Εδώ όμως όσον αφορά τους άξονες το πράμα είναι ακόμα πιο εξοργιστικό. Όποιος μπει στη διαδικασία θα πάρει σετ, δλδ 450€ για δύο άξονες. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλόμ...