Ποδήλατο

Reaction score
16.555
Ναι, το σκέφτηκα κι αυτό... λέω δεν μπορεί, αποκλείεται να μην έχει μέσα στο αμάξι (και εκεί που βρίσκεται, δεν υπάρχει και κανείς να τον ψάξει, ερημιά και σχεδόν αδιέξοδο ο δρόμος). :geek:

Reaction score
16.555
Μπορεί... αλλά με το κινητό να δίνει στίγμα, όλο και κάποιος θα με έβρισκε... σε κανά χαράκι! :gamer: :roflmao: :laugh:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Σώτο άμα σε λείψει άξονας τροχού στο mtb, μη μπεις στο κόπο να ψάξεις, σε βρήκα εγώ!! :roflmao:
Πάντως έχει πολύ πλάκα η φάση με τα εξαρτήματα του ποδηλάτου, προσπαθώ να μπω στη ψυχολογία του υποψηφίου αγοραστή και δεν μπορώ.
Ο ίδιος άξονας από αλουμίνιο θα στοιχίσει 25€,θα είναι πχιο ελαφρύς και θα κάνει ακριβώς τη ίδια δλειά.
Με διαφεύγει κάτι?

Last edited:

Reaction score
2.324
Σώτο άμα σε λείψει άξονας τροχού στο mtb, μη μπεις στο κόπο να ψάξεις, σε βρήκα εγώ!! :roflmao:
Πάντως έχει πολύ πλάκα η φάση με τα εξαρτήματα του ποδηλάτου, προσπαθώ να μπω στη ψυχολογία του υποψηφίου αγοραστή και δεν μπορώ.
Ο ίδιος άξονας από αλουμίνιο θα στοιχίσει 25€,θα είναι πχιο ελαφρύς και θα κάνει ακριβώς τη ίδια δλειά.
Με διαφεύγει κάτι?
Τιτάνιο... και παίζει να μην είναι και 100%

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Ρε Σάκη λες να μη κατάλαβα ότι είναι από τιτάνιο το υλικό?
Πες τώρα ότι εμένανε με τρέχουν από τα μπατζάκια παράδες και χρειάζομαι μπροστινό άξονα για τη ανάρτηση, γιατί να μη αγοράσω αυτόν?
Το θέμα αντοχής λόγο υλικού δεν τίθεται κάν σε τέτοια εφαρμογή.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Ρε συ Γιώργη, προσπαθώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης αυτών των εξαρτημάτων.
Να ήταν ας πούμε ένας δισκοβραχίονας από τιτάνιο να το καταλάβω, συμβάλει στη ακαμψία και μειώνει το αναρτώμενο βάρος. Το ίδιο ισχύει σε κασέτα, πετάλια κλπ.
Εδώ όμως το πράμα είναι τελείως διαφορετικό, δεν προσφέρει απόλυτος καμία λειτουργικότητα σε σχέση με έναν άξονα αλουμινίου τον οποίο μάλιστα μπορεί να αποκτήσει κάποιος στο 1/5 της τιμής.

Δεν μας καταδέχεται και ο φίλος μας ο κροκ που τα λέει και επιστημονικώς, μήπως και πέσει λίγο φως στο τούνελ... :lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.687
Ρε φίλε, δεν υπάρχει κάτι πολύπλοκο για να καταλάβεις.

Από ένα σημείο (νοοτροπίας, χρημάτων κτλ) και μετά, δεν έχει σημασία τι κάνει ένα εξάρτημα ή εάν έχει κάποια ουσιαστική συνεισφορά στο ποδήλατο. Αρκεί να "γυαλίζει"! Να μπορεί να λέει ο ιδιοκτήτης του "Πςςςς, μαλάκες, ο άξονας του μπροστινού τροχού μου είναι από τιτάνιο! Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα, υπανάπτυκτα ανθρωποειδή!"

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Συνεχίζω να έχω μια σύγχυση, συνήθως ένας κατασκευαστής σχεδιάζει ένα εξάρτημα ως αναβάθμιση ώστε να μπορεί να δικαιολογεί και τη τιμή του. Εδώ τι δικαιολογεί τη τιμή?
Πέραν του υλικού, που και πάλι είναι τραβηγμένη πολύ η αξία

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
, δεν προσφέρει απόλυτος καμία λειτουργικότητα σε σχέση με έναν άξονα αλουμινίου τον οποίο μάλιστα μπορεί να αποκτήσει κάποιος στο 1/5 της τιμής.
Αυτό από μόνο του δείχνει ότι έχεις άλλη νοοτροπία άσχετα με το αντικείμενο.

Αν προχωρούσαμε βάσει λειτουργικότητας ο καπιταλισμός δεν θα είχε υπάρξει ποτέ. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Άλεξ με έχει νευριάσει τόσο πολύ που άμα μπορούσα θα έκανα μήνυση στο κατασκευαστή.
Αλλά πχιός είμαι εγώ που θα στερήσω τη χαρά αυτή από τους γυαλιστερούς :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Άλεξ με έχει νευριάσει τόσο πολύ που άμα μπορούσα θα έκανα μήνυση στο κατασκευαστή.
Αλλά πχιός είμαι εγώ που θα στερήσω τη χαρά αυτή από τους γυαλιστερούς :biggrin:
Σε φαντάζομαι να μιλάς με γυαλιστερή γυναίκα που ξοδεύει ό,τι έχει και δεν έχει σε περιττά (για σένα) πράγματα. :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Η γυναίκα μπορεί να είναι όσο γυαλιστερή θέλει, στους άντρες γενικότερα και όχι μόνο στα ποδηλατικά, δεν το μπορώ...
Τι εννοώ, τη άλλη φορά είχα πάει για καφέ με έναν φίλο που είχα να δω καιρό, είναι γνωστό ψώνιο. Είχε αγοράσει το καινούριο iPhone και μου μιλούσε συνέχεια για αυτό, αφού τον προειδοποίησα να σταματήσει αλλιώς θα του το σπάσω, αυτός συνέχισε σαν να μη με άκουσε κάν. Για να μη του το σπάσω, σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να του πω τίποτα. Αυτός ασχολούνταν με το κινητό.
Δεν τους μπορώ σε κανένα επίπεδο γυαλάδας.

Εδώ όμως όσον αφορά τους άξονες το πράμα είναι ακόμα πιο εξοργιστικό. Όποιος μπει στη διαδικασία θα πάρει σετ, δλδ 450€ για δύο άξονες. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλόμ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Η γυναίκα μπορεί να είναι όσο γυαλιστερή θέλει, στους άντρες γενικότερα και όχι μόνο στα ποδηλατικά, δεν το μπορώ...
Τι εννοώ, τη άλλη φορά είχα πάει για καφέ με έναν φίλο που είχα να δω καιρό, είναι γνωστό ψώνιο. Είχε αγοράσει το καινούριο iPhone και μου μιλούσε συνέχεια για αυτό, αφού τον προειδοποίησα να σταματήσει αλλιώς θα του το σπάσω, αυτός συνέχισε σαν να μη με άκουσε κάν. Για να μη του το σπάσω, σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να του πω τίποτα. Αυτός ασχολούνταν με το κινητό.
Δεν τους μπορώ σε κανένα επίπεδο γυαλάδας.

Εδώ όμως όσον αφορά τους άξονες το πράμα είναι ακόμα πιο εξοργιστικό. Όποιος μπει στη διαδικασία θα πάρει σετ, δλδ 450€ για δύο άξονες. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλόμ...

Περιμένω τη μέρα που θα γίνουν οι μπάμιες είδος πολυτελείας. :roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος