Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120

Ελπίζω να μην αρχίσουμε να έχουμε κι εδώ τέτοιους ψυχακηδες.
Κάμερες παντού και κελιά για τους φονιάδες.
Να επιχειρείς να πάρεις ανθρώπινη ζωή, ιδίως για πλάκα; 2-3 δεκαετίες μέσα να στρώσεις.

Reaction score
16.578
Να είσαι σίγουρος ότι θα τους δούμε κι εδώ... το θέμα είναι να μην γίνει γνωστό το trend, από τη στιγμή που το δημοσίευσαν (εδώ στην Ελλάδα, έχει ήδη εμφανιστεί άρθρο για το θέμα) "για ενημέρωση και καλό λόγο", όλο και κάποιος θεοπάλαβος θα το κάνει πράξη...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.449
Μου έχει συμβεί στη παραλιακή κάτι αντίστοιχο, ήμουν με έναν φίλο και ήρθε και μας κόλλησε ένα αυτοκίνητο.
Αρχικά επειδή ο φίλος ήταν μπροστά και σε αυτόν έκανε τα τσαλίμια, νόμιζα ότι ήταν γνωστοί, πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι σκοπό είχε να μας ρίξει από τα ποδήλατα. Μας έκλεινε το δρόμο και όσο ήταν μπροστά μας, μπλόκαρε τα φρένα ώστε να πέσουμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Έχω γενικώς πολλές καμένες ιστορίες να διηγηθώ.
Ίσως μια από τις καλύτερες είναι αυτή με τον ξυπολητο νταβατζή που όσο ανέβαινα το βουνό της φυλής, ήταν στο πλάι, τρέχοντας και ήθελε να μάθει αν η ιδιότητα μου, είναι μπάτσος.... :roflmao:

Last edited:

Reaction score
16.578
Άλλο πάλι κι αυτό... και μετά λένε ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά! Όχι μόνο πάει, αλλά τρέχοντας και ξυπόλητη! :roflmao: :gamer:

Reaction score
1.640
Μου έχει συμβεί στη παραλιακή κάτι αντίστοιχο, ήμουν με έναν φίλο και ήρθε και μας κόλλησε ένα αυτοκίνητο.
Αρχικά επειδή ο φίλος ήταν μπροστά και σε αυτόν έκανε τα τσαλίμια, νόμιζα ότι ήταν γνωστοί, πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι σκοπό είχε να μας ρίξει από τα ποδήλατα. Μας έκλεινε το δρόμο και όσο ήταν μπροστά μας, μπλόκαρε τα φρένα ώστε να πέσουμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Έχω γενικώς πολλές καμένες ιστορίες να διηγηθώ.
Ίσως μια από τις καλύτερες είναι αυτή με τον ξυπολητο νταβατζή που όσο ανέβαινα το βουνό της φυλής, ήταν στο πλάι, τρέχοντας και ήθελε να μάθει αν η ιδιότητα μου, είναι μπάτσος.... :roflmao:
Α καλά και εγω φιλε μια φορα με ενα φίλο πηγαίναμε μια χαρα και έτσι όπως ειμασταν προσπερναει ενας και στρίβει μπροστά μας κυριολεκτικά μας κόβει πεφτω πανω του αλλα επειδή εχω ενα τιμόνι 780MM καταφέρω να κράτησω ισορροπία πανω στην πόρτα του και μετα φεύγει γρήγορα σαν να μην συνέβει τίποτα και εγω να του φωνάζω "εισαι μ@κας!!" του άφησα μια γρατσουνια ομως ΝΑ με το συμπαθειο και πολυ την απόλαυσα 😆 μιλάμε εβγαλα και το χρώμα, τέλος καλα ολοι καλά, τουλάχιστον εχω καλά

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120

Τόσο γοργοποδαρος πια ο νταβάς; Γοργονταβάς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.449
Όχι ρε, μετά από λίγο τα έπαιξε.
Ανέβαινα στις καλές ανηφόρες με 15 χλμ/ω και ήταν στο πλάι για 3-4 λεπτά, τόσο άντεξε :roflmao:
Το καμμενο της υπόθεσης όμως δεν ήταν αυτό, είχε φάει σκάλωμα ότι είμαι αστυνομικός (χωρίς να έχει υποθεί κάτι από μένα) ήθελε να του δείξω ταυτότητα.

Κάποια στιγμή που θα έχω όρεξη θα αφηγηθώ όλη τη ιστορία και άλλες πολλές...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.449
Πες του και εσύ ασφάλεια χαμηλών προσώπων να ψάχνεται
Αυτό το κάνω ουτο συ άλλος...
Δεν με λες, είχα καταλάβει ότι θα πηγαίνατε στο grand fondo Αιγέας που ήταν εψές, λάθος κατάλαβα?

Reaction score
23.845
Αυτό το κάνω ουτο συ άλλος...
Δεν με λες, είχα καταλάβει ότι θα πηγαίνατε στο grand fondo Αιγέας που ήταν εψές, λάθος κατάλαβα?
είπα οτι είχα αγώνα κανονισμένο , δεν είπα οτι θα πάω στον Αιγέα.
Σάαακ τα δελτία βγήκαν;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.449
Τεσπα αυτό είχα καταλάβει, έγινε καλός αγώνας πάντως, είχε κάργα ανταγωνισμό

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd