wnet
Nearfieldένιος
- Μηνύματα
- 4.728
- Reaction score
- 16.315
για να μη μυρίζει το ...αίμαΠολλά μυρωδικά ,δεν “χρωματίζουν” τη γεύση;
για να μη μυρίζει το ...αίμαΠολλά μυρωδικά ,δεν “χρωματίζουν” τη γεύση;
Σωστό σχόλιο, οι άλλοι δε ξέρουν να τρώνε, μόνο καμμένα τα θέλουν.Πολλά μυρωδικά ,δεν “χρωματίζουν” τη γεύση;
Γιες Σερ (7-7,5 dB συνολική κλίση)Στα γραφήματα βάλε την μεγαλύτερη ανάλυση
Κατά την ωρίμανση, θέλει.ούτε αλάτι θέλει πριν.
τίποτα.
Άμα δεν έχει κόκκινο, είναι καμμένο.Δεν τα τρώμε καμμένα , αλλά ούτε και κόκκινα (άψητα).
Γιατί χοντρό αλάτι;. . . . . . . . . . ελάχιστο χοντρό αλάτι προαιρετικά . . . . . .
Ναι, το ψιλό αλάτι το κάνει απλώς αλμυρό, ενώ το χοντρό αλάτι κρατάει την υγρασία στο κρέας.Γιατί χοντρό αλάτι;
Το ψιλό δεν μας κάνει; Αλλάζει κάτι;
Δεν κατάλαβα τίποτα, αλήθεια.Εμείς τρώμε μιντιουμ προς μιντιουμ ρειρ. (51-62°C)
51-58°C τυπικά φτάνει εσωτερική θερμοκρασία και κόβεται, αναλόγως είδους κρέατος.
Μετά τους 65°C είναι πρακτικά για πέταμα.
Στους 62°C θα αφήσω μόνο για τη γυναίκα. Εντάξει, το τρώω κι εγώ, αλλά έχει λίγο υποδεέστερη γεύση.
Εψησα 5 μπριζόλες, μόνο μια την άφησα μέχρι 63°C (κυρίως για τη γυναίκα μου) και μια βγήκε στους 48°C (καθαρή ρειρ, κατά παραγγελία ντιμιφουτ)
Από την ψησταριά στους 850°C, το κρέας βγαίνει με εσωτερική θερμοκρασία 32-33°C (blue, αν το κόψεις αμέσως), όλο το ψήσιμο του εσωτερικού, γίνεται στο στάδιο ξεκούρασης, που διαρκεί 5-10', με θερμόμετρο φυσικά.. (το κόβω όταν δω να φτάνει η θερμοκρασία "στόχος", αν το αφήσω θα ανέβει κι άλλο).
Η εξωτερική όψη της μπριζόλας, είτε blue είτε medium (είτε medium well αν το αφήσω κι άλλο), είναι ακριβώς η ίδια, σωστά καραμελωμένη κρούστα.
E, medium τρώμε κι εμείς.Δεν κατάλαβα τίποτα, αλήθεια.
Έτσι όπως τις βλέπω, medium well, άντε medium.
Εγώ κάνω το εξής:Ωραίος "στόχος" στο ταργκετ κερβ να εφαρμόζεται το μίνιμουμ δυνατό speaker correction σε τέτοια ηχεία, ώστε απλώς να επιβάλλεται μια ήπια και ομαλή πτώση στάθμης, κατά τας γραφάς.. Μ'αρεσει.
Ιδανικά να μπορεί να το ράψει στην θέση του και να λειτουργήσει αμέσως κανονικά.Η καλή κοπή, θα πρέπει να είναι τόσο καλά ψημένη, ώστε εάν ένας ικανός κτηνίατρος του κάνει λίγη ΚΑΡΠΑ να σηκωθεί το ζωντανό να φύγει.
Ναι, ωραίο αυτό το σκεπτικό στον τρινοβ.Εγώ κάνω το εξής:
Κάνω unclick το Before+After και βλέπω μόνο το Filter σε μεγέθυνση. Μόνο το L-R-C για να μην γίνεται πολύ περίπλοκο το graph, αλλά τα έχω όλα Linked (except subs φυσικά)
Και μετά κοιτώντας μόνο το filter σε μεγέθυνση , πάνω απο τα 500 hz, παίζω με το target ωστε το αποτέλεσμα στο filter graph να είναι όσο το δυνατόν μια κατηφορική ευθεία, με την δυνατόν λιγότερη περαιτέρω διόρθωση.
Εδώ νομίζω πως δεν ισχύει αυτό το σκεπτικό. Είμαστε κάτω από την Schroeder, άρα το δωμάτιο κυριαρχεί απολύτως επί του ηχείου, και πάμε για κανονική διόρθωση.όσο και στο φάσμα των σαμπ.