Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
@AthanasiosL Ρε συ Σάκη, μην είσαι τέτοιος ρε! Άσε τον να μας πει κάποια "γαργαλιστική" λεπτομέρεια! Από χτες περιμένω!

Ο άλλος έλεγε "έχω κότερο, πάμε μια βόλτα;", ο @bretsos μπορεί να της είπε "έχω και μπαξέ, πάμε να σου τον δείξω;" κι η άλλη να "έπεσε"! :roflmao:

Reaction score
1.910
οδηγώ μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού σχεδόν 30 χρόνια.

εμ, είπα και γω,
έτσι εξηγούνται οι παραπάνω χάρτες,
τόσα χλμ με ποδήλατο, γίνονται αυτά τα πράματα;

:tongue::tongue:

(θαυμάζω την αφοσίωση και επιμονή τη δική σου και των άλλων εδώ, μακάρι να είχα την ίδια στα δικά μου ενδιαφέροντα)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Όλα είναι στο μυαλό, το σώμα μπορεί να κάνει απίστευτα πράματα, αρκεί να τα ανακαλύψεις ;)

Reaction score
16.491
Ο Πωλ Ευμορφίδης (Mr Coco Mat) παρέα με τον Λεωνίδα σε διαδρομή στην Αθήνα (καλά μιλάμε απίθανος τύπος, σε αυτή τη διάσταση... πέρα από τα... Προεδρικά Μέγαρα και κάτι άλλα) 8-) :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Μόνο εγώ πρόσεξα ότι ο μπάρμπας κάθετε και πεταλάει λάθος...
Αυτη τη τρέλα με τα ξύλινα ποδήλατα δυσκολεύομαι πολύ να τη καταλάβω, όμορφο, δεν λέω, για καμιά μια γωνιά του σαλονιού όμως!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.924
Μόνο εγώ πρόσεξα ότι ο μπάρμπας κάθετε και πεταλάει λάθος...
Αυτη τη τρέλα με τα ξύλινα ποδήλατα δυσκολεύομαι πολύ να τη καταλάβω, όμορφο, δεν λέω, για καμιά μια γωνιά του σαλονιού όμως!
Παντού υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ξεχωρίσουν με το "διαφορετικό". Δεν τους ενδιαφέρει η βελτίωση μόνο η διαφορά.
Ο κος Ευμορφίδης είναι πετυχημένος επιχειρηματίας. Η κοσμοθεωρία του είναι ιδιόρρυθμη (προσωπικά βρίσκομαι στο άλλο άκρο γι' αυτό και μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση).

Υ.Γ. Πέρασαν κοντά από το σπίτι μου. Αν το ήξερα θα προσφερόμουν να τους πάω με το αυτοκίνητο για να μην παιδεύονται με το κατασκεύασμα του Τζεπέτο. :biggrin:

Reaction score
23.782
σταμάτησα εκεί που λέει οτι δεν φοράει κράνος.
ότι και να έχει κάνει στη ζωή του είναι βλάκας, τέλος , καμία άλλη αξία δεν έχει να ασχοληθεί κανείς μαζί του.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Είσαι κακός, μπορεί ο άνθρωπας να μη έχει κάτι να προστατέψει...

Reaction score
16.491
Ούτε αντισυμβατικός δεν μπορεί να είναι κάποιος σήμερα, αμέσως να πρέπει να επικρατήσει η πολιτική ορθότητα... τσ, τσ,... δικιά του ειναι η κεφάλα! :gamer: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Εγω βάζω κράνος γιατί πρέπει να προστατέψω τη κεφάλα και τη σωματική ακεραιότητα, έχουμε και εκλογές οσονούπω, το πασόκ με χρειάζεται :lolsign:

Reaction score
23.782
και μάλιστα για να πάμε πιο μακριά δεν είναι μόνο το δεν φοράω κράνος αλλά πρακτικά την είπε στον Λεωνίδα επειδή το φοράει αυτός , οτι και καλά αντιγράφει τους Γερμανούς και όχι του Ολλανδούς που δεν φοράει κανένας και άλλες πίπες.
δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με αυτόν περισσότερο και με όμοιούς του.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Αντε ας μιλήσω και εγώ λίγο σοβαρά, δεν νοείται άνθρωπος που προσπαθεί να προωθήσει όλη αυτή τη ιδέα και λέει δημόσια ότι είναι αρνητής, βάλτο και ας μη γουστάρς...

Reaction score
23.782
να σε πω ρε χρήστου , έβγαλα βόλτα το εργαλείο μετά τη μπουγάδα και δουλεύει σκληρά η μανέτα της κασέτας, θέλει ασυνήθιστα περισσότερη δύναμη για κατέβασμα (ανέβασμα για σένα, προς τα μεγαλύτερα γρανάζια) ενώ ορισμένες φορές το ανέβασμα (κατέβασμα για σένα , προς τα μικρά γρανάζια) ενώ ελευθερώνει σύρμα δεν κινείται.

σαν να κρατάει το σύρμα κάποιος πχ ή να έχει ψοφήσει το ελατήριο του ντεραγιεεεε.
δεν τον έψαξα πολύ γιατί βιαζόμουνα , έκανα πολλές κινήσεις ανέβα κατέβα μήπως είναι κάτι παροδικό και θα το ξαναδώ το βράδυ.
συνήθως μετά το καθάρισμα και το λαδωματάκι η μανέτα δουλεύει λιουλιούδι, τώρα με κρατάει μούτρα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.317
Είναι τα προεόρτια της ντιζας, έχει αρχίσει να σπάει και δαγκώνει εσωτερικά του καλωδίου

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.959
Members
38.271