- Reaction score
- 139.363
Cafiza είχα πάρει μια φορά πριν 12 χρόνια που πήρα την καφετέρια.
Κάπου την έχω ακόμα, αχρησιμοποίητη..
Μία από τα ίδια.Κάπου την έχω ακόμα, αχρησιμοποίητη..
Το cafiza σε οικιακη χρηση εχει το κακο οτι ξεθυμαινει μετα απο ενα ετος περιπου και δεν καθαριζει,γι αυτο ειναι καλο να το μοιραζονται τρεις τεσσερις οικιακοι χρηστεςCafiza είχα πάρει μια φορά πριν 12 χρόνια που πήρα την καφετέρια.
Δεν παιζει ρολο η διαμετρος του shower screen,αλλες εχουν μικροτερα ετσι και αλλιως θα μπουκωσει.Εμενα με ξεγελασε η επιστρωση που εχουν για τα ελαια
Αυτο που ηθελα να γραψω ειναι οτι περνανε καποια fines μεσα απο τις τρυπες και μενουν μεσα,και καιγονται.
James Hoffmann θεουλης.
Το προβλημα στους στιγμιαιους ειναι οτι ειναι ο μονος καφες που πινεις το κατακαθι τους γιατι λογο της επεξεργασιας τους αλεθεται ολο μαζι και γι αυτο προκαλει αυτα που προκαλει στο στομαχι και στα εντερα.Το πιό ενδιαφέρον είναι οτι οι στιγμιαίοι έχουν λιγότερη καφεϊνη. Όλα αυτά που ακούμε 40 χρόνια είναι μπούρδες.
κυκλοφορει βιντεο στο ytΤο προβλημα στους στιγμιαιους ειναι οτι ειναι ο μονος καφες που πινεις το κατακαθι τους γιατι λογο της επεξεργασιας τους αλεθεται ολο μαζι και γι αυτο προκαλει αυτα που προκαλει στο στομαχι και στα εντερα.
Έχε στη λίστα και τη Mignon Zero που είναι πιο πρακτική για σπιτική χρήση.Δεν με ενδιαφέρει μεταχειρισμένο. Σε καινούριο υπάρχει αντιπρόταση;
ποια μηχανή εχεις?Δεν με ενδιαφέρει μεταχειρισμένο. Σε καινούριο υπάρχει αντιπρόταση;
Για ποιο λόγο είναι πιο πρακτική;Έχε στη λίστα και τη Mignon Zero που είναι πιο πρακτική για σπιτική χρήση.
Μηχανή καφέ έχω τη delonghi dedica ec685ποια μηχανή εχεις?
Θεωρείς πως αξίζει λοιπόν τα χρήματα του; Είχες άλλο μύλο πριν;Πάντως το ρυθμιστικό κοπής - για τον Mignon Silenzio λέω - το βρήκα αρκετά ακριβές. Βγάζει με συνέπεια την ίδια κοπή. Άλλο που το ρυθμίζεις από καφέ σε καφέ, αφού δεν θελουν όλοι (πάντα για επίπεδο εσπρέσο μιλώ) το ιδιο κοψιμο.
Ο χρονοδιακοπτης δεν ειναι τοσο ακριβης, και για να βαλεις διαφορά 1 ή 2 δευτερολεπτων θελει γύρισμα ελάχιστες μοιρες, πρακτικά αδύνατο για τετοιο διακόπτη. Το εχω εκει που βγαζει γυρω στα 13-14 γραμμάρια, και το γυρνώ στο χειροκινητο για συμπληρωμα.
Η πρακτικότητα έχει να κάνει με το ότι είναι φτιαγμένη για παρασκευή ενός ροφήματος τη φορά και για τη μικρότερη δυνατή κατακράτηση (γραμμάρια in - γραμμάρια out).Για ποιο λόγο είναι πιο πρακτική;
Σε τι υστερεί σε σχέση με τη specialita και είναι οικονομικότερη;