- Reaction score
- 84.035
Θα σου πω αν ισχύει σε τρία χρόνια. Τώρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Το οποίο δεν ισχύει.
Θα σου πω αν ισχύει σε τρία χρόνια. Τώρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Το οποίο δεν ισχύει.
Σαφώς. Αλλά και το μη επισκευάσιμο μετράει. Καθώς είτε είναι Tesla είτε άλλο ηλεκτρικό, κάποια πράγματα αλλάζουν εντελώς την μέχρι σήμερα συμβίωση μας με ένα όχημα. Απλά στα Tesla είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Όχι για όλους βέβαια.Δεν αποτελεί επιχείρημα "κατασκευαστικής ποιότητας" αυτό. Αν ήταν έτσι, θα προτιμούσαμε να κυκλοφορούμε με άρμα μάχης. Στις επιδόσεις στα κρας τεστ μετράει. Να βγεις ζωντανός. Για τα υπόλοιπα, λαμαρίνες και μπαταρίες και τζάμια, ασφάλιση φουλ μικτή, με αυτοκίνητο αντικατάστασης πάντα.
Δηλαδή, θα είναι ένα BYD.To ΒΖ4Χ δεν είναι σε συνεργασία με την BYD. Το ΒΖ3 θα είναι, το οποίο είναι sedan, και τα βασικά parts θα είναι της BYD. Μπαταρίες, μοτέρ, software.
WLTP range | Battery (kWh) | Power (kW) | Torque (Nm) | |
2024 Hyundai Kona electric Long Range | 490km | 65.4 | 160 | 255 |
2024 Hyundai Kona electric Standard Range | 342km | 48.4 | 114.6 | 255 |
2024 Hyundai Kona electric
Τα διπλάσια...30.000€ έχει το προηγούμενο σήμερα στην Νορβηγία. Πόσο να έχει το επόμενο;
"Για μακροημέρευση και ευτυχία, ο πιστός ν' απέχει από τριχωτές Γερμανίδες, Αγγλικά φαγητά και Αμερικάνικα αυτοκίνητα".Η σωστή πρόταση θα ήταν "όποιος δίνει πάνω από 45χιλ ευρώ για αγορά ηλεκτρικού, τους αρέσουν τα Tesla και δεν παίρνει Tesla, χρειάζεται γιατρό."
Το βασικότερο όλων, καθώς κανένας δεν θα αγοράσει κάτι που δεν του αρέσει. Και ας λέει ότι θέλει. Και προφανώς μιλάει "εκ του ασφαλούς" ας το πούμε έτσι επειδή για να το πήρε σημαίνει ότι του αρέσει.
Το Tesla Model Y είναι ομορφότερο από κοντά, σε σχέση με τις φωτογραφίες. Τώρα που αρχίζουν να κυκλοφορούν πολλά, και σε άλλα χρώματα, αλλά ελάχιστα, όλα είναι άσπρα, έλεος, θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο από το Model 3. Αλλά μόνο άσπρο και γκρι. Τα άλλα χρώματα δεν το κολακεύουν καθόλου. Άσε που οι φωτογραφίες στο site τους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ειδικά το μπλε είναι η μέρα με τη νύχτα. Εκτός και αν υπάρχουν και άλλα χρώματα στην αντιπροσωπεία που δεν υπάρχουν στο site. Στο δε Model 3, το μοναδικό χρώμα που δεν του πάει καθόλου είναι το άσπρο, για μένα πάντα. Ωραίο το γκρί, και το κόκκινο και το μπλε, που τα είδα live. Αν θα το έπαιρνα θα ήταν μπλε ή κόκκινο με μαύρες ζάντες. Όπως το θέλω έχει 52.000€ συν το εσωτερικό θέμα (μου) οπότε το ξέχασα σε dt.
Το άσπρο είναι τσάμπα και μάλλον για αυτό 9 στα 10 Tesla είναι άσπρα. Δεν ξέρω πόσο χρεώνουν οι άλλοι τα χρώματα, αλλά 1800€ και 2000€ για χρώμα είναι τραγικά πολλά. Είπαμε, μέχρι ένα σημείο.