melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.910
Παρομοίωση, όχι εξομοίωση. Προφανώς δεν είναι κρέας (δυστυχώς όχι για όλους).Οι γυναίκες δεν είναι κρέας, διαφωνώ καθέτως με την ατυχή παρομοίωση
Παρομοίωση, όχι εξομοίωση. Προφανώς δεν είναι κρέας (δυστυχώς όχι για όλους).Οι γυναίκες δεν είναι κρέας, διαφωνώ καθέτως με την ατυχή παρομοίωση
Ε, δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων/χρηστών tesla την επέλεξαν γιατί είναι luxury....άρα καλή τύχη στη συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων/χρηστών της!
Λάξαρι μάι Ας!Ω ρε ένα λάξαρι Καρ!
Αναφέρουν τιμή χωρί να αναφέρουν καν χωρητικότητα μπαταρίας;Έρχεται το ηλεκτρικό VW ID.2 των 22.000€
Η VW θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα την πρωτότυπη όπως όλα δείχνουν μορφή του ID.2, του νέου μικρού ηλεκτρικού της αυτοκινήτου το οποίο αναμένεται να μπει στην παραγωγή σε δύο χρόνια από σήμερα.www.4troxoi.gr
Πως θα πατούσαμε να διαβάσουμε το άρθρο; Αν δεν είχε την τιμή σαν τυράκι; Πλέον είναι απίστευτα δύσκολο να διαβάσεις ένα σοβαρό άρθρο που να μην είναι και καλή μετάφραση .Αναφέρουν τιμή χωρί να αναφέρουν καν χωρητικότητα μπαταρίας;
Πώς προκύπτει η τιμή χωρίς λοιπά χαρακτηριστικά;
Είναι ένα τι καλύτερο από τα μικρά και τα παλιότερα μοντέλα. Εδώ η οθόνη κάπως δένει με το σύνολο. Στα άλλα είναι εντελώς ξένο σώμα. Λες και έχει κάνει μόντα ο μαστρό-Μήτσος ο ηλεκτρολόγος.Εμένα αυτό το εσωτερικό:
View attachment 283828
που είναι κάτι μεταξύ αυτοκινήτου της δεκαετίας του 80 και δωματίου 15χρονου γκεϊμερά, θα με στενοχωρούσε λίγο, αν ήταν να δώσω 100 χιλιάρικα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αρκετά ανώτερο (με τροποποιήσεις, όχι έτσι) από Model 3/Y, αλλά αν είναι να δώσεις τέτοιο ποσό ρε φίλε θες να είναι σχεδόν τέλειο (για σένα πάντα) και όχι να ψάχνεις μόντες για να γίνει κάπως ωραίο.
Α, και το ότι είναι εντελώς παραδοσιακό σεντάν, κι αυτό θα με στενοχωρούσε.
Να τα μαααας. Να κόψεις τις κακές παρέες. Η άλλη η καραφλή φταίει. Κάτι βάζει στη μίντιουμ ρέαρ να ξερς.Είδα πρόσφατα μια Χ (τα εσωτερικά τους είναι ίδια) και μου άρεσε πολύ, δεν δίνει αυτήν την αίσθηση της φωτό από κοντά. Το τιμόνι εννοείται είναι κωμικό, παίρνεις το κανονικό.
Eχω χαζέψει από έξω και ένα S στην γειτονιά μου, πολύ ωραίο.
Τα τελευταία μου αυτοκίνητα ήταν και τα δυο ποιοτικά σεντάν, μου αρέσουν πολύ.
Δεν με χαλάει καθόλου λοιπόν το S. Γούστα. Εδώ σε άλλους αρέσει το δικάναλο.
Από τις ζάντες φαίνεται ότι είναι η Stellantis από πίσω.Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι (καλό 2027), αλλά ωραίο φαίνεται:
View attachment 283854
Μέχρι 1000 άλογα λένε.
Δε πάμε καλά...
Ποιος να τις διαφοροποιεί; Ο τυχαίος δημοσιογράφος/designer που φαντάστηκε πως θα μπορούσε να είναι η νέα Alfa που θα βγει κάποια στιγμή σε 2-3-4 χρόνια;Από τις ζάντες φαίνεται ότι είναι η Stellantis από πίσω.
Μήπως θα έπρεπε να τις διαφοροποιούν πρισσότερο ανά μάρκα.