- Reaction score
- 1.569
Μπερδευεσαι φιλε μου !! Εσυ και δυο τρεις αλλοι μου κανετε κυρηγμα και προσπαθειτε να με πεισετε για αυτα που ΕΣΕΙΣ πιστευετε.Μπλα μπλα μπλα ...
Τελος λοιπον, το εξαντλησαμε το θεμα !!
Μπερδευεσαι φιλε μου !! Εσυ και δυο τρεις αλλοι μου κανετε κυρηγμα και προσπαθειτε να με πεισετε για αυτα που ΕΣΕΙΣ πιστευετε.Μπλα μπλα μπλα ...
Δείχνει το στάνταρ, το προφανές.παραθετω ομως μια σημερινη φωτογραφια με τις μετρησεις των δικων μου B&W 801 series III
Τα ίδια δείχνει κι αυτό. Μαζί με το χώρο, από τα 35 και κάτω, πεθαίνει.B&W 801 S3 σε σπίτι φίλου προ λίγων μηνών.
Gooood..
Το σωτήριον έτος αυτό, ήμουν 12 ετών.το 1982
Σωστό.αυτα τα κοματια με δυο tapped horns με rcf 15G401 σειονται και τα σπιτια των γειτονων μου στα 150 μετρα αποσταση
Τα ηχεια μου με το Aligment filter εχουν αποκριση απο 20-20.000 Hz +-2 dbΔείχνει το στάνταρ, το προφανές.
Εντός προδιαγραφών, από 39 κύκλους και κάτω, πεθαίνει.
Τα ίδια δείχνει κι αυτό. Μαζί με το χώρο, από τα 35 και κάτω, πεθαίνει.
Βέβαια έχει κάτι ακυρωσαρες στα 40 50 κλπ χερτζ, διότι απλώς, δεν γίνεται αλλιώς (αν δεν έχεις σαμπ).
Σωστά.Άρα, η base line της απόκρισης, είναι 3dB κάτω, δηλαδή 84, αλλά ας πούμε 85 ντεσιμπέλ. Έτσι, αυτή η απόκριση συχνότητας μετρήθηκε, όταν το ηχείο έπαιζε σε μέση στάθμη 85dB σε απόσταση 1 μέτρου.
Σωστά.Τα ηχεια μου με το Aligment filter εχουν αποκριση απο 20-20.000 Hz +-2 db
Εσυ προσεξε.....
Ως ιατρός και με αρκετή ενασχόληση με το θέμα της ακοής, γνωρίζω τους ασφαλείς χρόνους έκθεσης σε υψηλά SPL, και προσέχω, για να έχω.Εσυ προσεξε
Εσυ ασε εμενα και προσεξε γιατι ετσι οπως πας θα εχεις προβλημα ακοης σε λιγα χρονια ! Στο λεω με αγαπη !
Αν και δε μας φενεται.. εχουμε φτασει στο σημειο να βγάζουμε άκρη με μετρήσεις... Ακομα και γω που ειμαι σκραπας και δεν εχω βγαλει σχολειο...Απαιτητικος μπορει να ειναι καποιος οταν εχει ολα τα δεδομενα οταν δεν τα εχει αλλοιως λεγεται
Καθήμενος στην 9η σειρά της πλατείας και ακούγοντας κάτι ωραίο και δυνατό από ορχήστρα σε πλήρη σύνθεση, αυτό ας πούμε, μήπως τα 105dB είναι μέση στάθμη; Και πόσα dB πάνω από τη μέση είναι τυπικά η στάθμη κορυφής;Για στάθμες αναφοράς, θα πρέπει να χτυπήσει 105 dB κορυφής.
Χωρίς να διαφωνώ για τα οφέλη της τεχνολογίας διαπιστώνω πως υπάρχει μια λογική στο παράδειγμα περισσότερο καταναλωτική παρά αναγκαία..Εγώ πάλι δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κρατώ αρχαιολογίες. Tα δίνω έγκαιρα προτού χάσουν την αξία τους.
Πάντα έχω το τελευταίο μοντέλο φωτογραφικής και απολαμβάνω τα καλά της τρέχουσας τεχνολογίας. Το Eye CAF tracking είναι απίστευτο.
Να δουλεύουμε, να προκόβουμε, να μας μένουν και λεφτά για ξόδεμα, και να προάγουμε και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Αυτό είναι το δικό μου μότο.
Δεν ασπάζομαι τη νοοτροπία συνταξιούχου "μένω στάσιμος με ό,τι έχω από παλιά".
Κανείς δεν είπε (νομίζω) κάτι τέτοιο..Μια σύγχρονη μηχανή δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα χαρίσματα, που δήθεν μόνο ένας με παλιά μηχανή μπορεί να έχει.
Εγώ ένα πράγμα έχω να αναφέρω για όλα τα παραπάνω αναφερόμενα.........μαλλον θα ειμαστε παρα πολυ απαιτητικοι εδω...
Ξεχνάμε εκ των πραγμάτων αναπαραγωγή σε ρεαλιστικές στάθμες εντός οικίας μιας πελώριας ορχήστρας, για 2 λόγους:Καθήμενος στην 9η σειρά της πλατείας και ακούγοντας κάτι ωραίο και δυνατό από ορχήστρα σε πλήρη σύνθεση, αυτό ας πούμε, μήπως τα 105dB είναι μέση στάθμη; Και πόσα dB πάνω από τη μέση είναι τυπικά η στάθμη κορυφής;