- Reaction score
- 87.301
Devialet αν δεν κάνω λάθος
Όποτε θες.Επιφυλάσσομαι , για να ξανάρθω![]()
Κι εσύ όποτε θες, εννοείταιΝα κανονίσουμε να είμαι κι εγώ εκεί - θα περάσουμε μούρλια!![]()
Καλά ρε, πως κάνετε έτσι; Θα φέρω πιο "ευγενικά" ακούσματα!Κι εσύ όποτε θες, εννοείται, αλλά μούρλια με τις μουσικές που ακούς, δε το βλέπω.
![]()
Devialet D400Αν θελετε πεστε μου με τι ενισχυτικα παιζατε τα 802 που ειχατε.
Οπως ξαναειπα πριν δεν εχω ακουσει τον συγκεκριμενο μηχανημα αλλα ειμαι σιγουρος πως μιας και τετοια μηχανηματα δεν πωλουνται σε καλαθια ουτε απο τυχαια καταστηματα πως σιγουρα ειχατε προσεξει τι πηρατε.Devialet D400
Τα 802 είναι πολύ καλά ηχεία που τα οδηγούσε σωστά ο επίσης εξαιρετικός Devialet D400 αλλά για αυτό που θέλω να κάνω δεν με εξυπηρετούσαν. Τα πρώτα δείγματα των Neumann 310 είναι πολύ καλά και ελπίζω σιγά σιγά να δω ή πιο σωστά ακούσω, ακόμη περισσότερα.Οπως ξαναειπα πριν δεν εχω ακουσει τον συγκεκριμενο μηχανημα αλλα ειμαι σιγουρος πως μιας και τετοια μηχανηματα δεν πωλουνται σε καλαθια ουτε απο τυχαια καταστηματα πως σιγουρα ειχατε προσεξει τι πηρατε.
Εφ' οσον λοιπον ειχε αρκετα ρευματα για τα B&W 802 Nautilus δεν θα τα αλλαζα με τιποτα ακομα και αν με ποδοπατουσαν 30 ελεφαντες αλλα θα κοιταζα προσεκτικα τι θα εκανα με τον χωρο μου.
Σας ευχομαι τα καλυτερα στις νεες σας αναζητησεις.
Κε Ιωάννη, επειδή δεν πρόσεξα καλά ή μάλλον θέλω να καταλάβω σίγουρα : Το σχέδιο εξέλιξης του εγχειρήματος είναι αυτό που είχα παρακολουθήσει ; Δηλαδή, αγοράσετε μόνο δύο ή τρία (κεντρικό) απο αυτά τα ηχεία ή αγοράσετε τελικά εξαρχής πιο πολλά για στήσιμο πολυκάναλου (επτά ηχεία και άνω) ;Τα 802 είναι πολύ καλά ηχεία που τα οδηγούσε σωστά ο επίσης εξαιρετικός Devialet D400 αλλά για αυτό που θέλω να κάνω δεν με εξυπηρετούσαν. Τα πρώτα δείγματα των Neumann 310 είναι πολύ καλά και ελπίζω σιγά σιγά να δω ή πιο σωστά ακούσω, ακόμη περισσότερα.
Ο χώρος έχει φροντιστεί όσο μου επιτρέπεται κάτι το οποίο μπορείτε να δείτε στο topic Το πείραμα... Σίγουρα μπορούν να γίνουν περισσότερα αλλά λόγω της χρήσης του χώρου δεν...
Τυπική λατρεία μεγάλων κι ακριβών "Hi-End" ηχείων της αγαπημένης σας φίρμας.Εφ' οσον λοιπον ειχε αρκετα ρευματα για τα B&W 802 Nautilus δεν θα τα αλλαζα με τιποτα ακομα και αν με ποδοπατουσαν 30 ελεφαντες αλλα θα κοιταζα προσεκτικα τι θα εκανα με τον χωρο μου.
Αλήθεια λέει.[...] ο wizzy στην Κύπρο, σε χώρο μάλιστα άψογο, χώρο που επιμελήθηκε μηχανικός ήχου, με πιστοποιημένες μετρήσεις χρόνων αντήχησης στην παράδοση του έργου, δηλαδή as good as it gets, από έμπειρο επαγγελματία, άρα οι εκ πρώτης όψεως σωστές προτροπές για "βελτίωση χώρου" δεν φτάνουν, χρειάζονται σαμπ, γιατί όλα αυτά τα "μεγάλα ηχεία" είναι απλώς μεγάλοι δορυφόροι.
Μακαρι τα λεγομενα σας να αποδειχθουν σωστα και να μεταφραστουν σε ομορφο αποτελεσμα το οποιο και θα χαρει ο @Drioannis.Τυπική λατρεία μεγάλων κι ακριβών "Hi-End" ηχείων της αγαπημένης σας φίρμας.
΄΄΄΄΄΄
Όποτε βλέπω τέτοια ηχεία σε σπίτια, βρίσκω τα σπίτια μικρά..Άς δούμε μερικές φωτογραφίες από μεγάλους δορυφόρους με σαμπ, σε δικαναλο πάντα.
Φάτε μάτια ψάρια:
View attachment 284236 View attachment 284237 View attachment 284238 View attachment 284240
View attachment 284241
Μάλιστα σε μικρό σαλόνι.Και τα "θηρία" της PMC του πρώην μέλους @PMC, "παρέα" με τα μεγάλα subwoofers της SVS έκαναν. Σε σαλόνι, ε!
Για πιο λόγο ?Τα 802 για 2.2 σύστημα είχαν περισσότερες δυνατότητες αλλά μέχρι εκεί. Για πολυκάναλο απλά Δεν.
Εννοείς να έχει τρία 802 μπροστά και τα surround να είναι έστω τα 805;Για πιο λόγο ?
Έχεις ακούσει πολυκάναλο με 802 ?