- Reaction score
- 20.402
Μπορεί να παίζουν και καλύτερα απο το εάν ήταν. 

Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα το συνειδητοποιήσουν.Το ξαναρώτησες αυτό πολλές φορές και δεν πήρες απάντηση. Γιατι περιμένεις ακόμη ;![]()
Εσύ εχεις πιστοποιηθεί; μάλλον όχι. Κατς..Γιατί λέει π#π@ριες.![]()
Τα πάντα.Δηλαδή τι άλλο χρειάζονται όταν λες ότι από μόνα τους δεν κάνουν;
Ξέρεις τι γίνεται με αυτού του είδους τα βρομοηχεία;Μέχρι την έλευση περισσότερων ηχείων και την αγορά πολυκάναλου επεξεργαστή αγοράστηκε το Minidsp Flex στη balanced εκδοχή του. Θεωρώ πως για τα χρήματα που κοστίζει είναι μία εξαιρετική λύση στην παρούσα φάση. Παραγγέλθηκαν τα υλικά για τα καλώδια (TRS, XLR κλπ) και θα δω αν χρησιμοποιήσω κάποια καλώδια που ήδη υπάρχουν (2x conductors και shield). Όταν μαζευτούν και τακτοποιηθούν θα ξεκινήσει η ενσωμάτωση...
Εγω εχω καταλαβει οτι με τα νεα συστηματα ισοσταθμισης, οσο πιο πολλα ηχεια (διορθωνοντας ενιοτε το ενα το αλλο) τοσο πιο ευκολα ερχεται σωστα ο ηχος,Θεωρω πως ενα πολυκαναλο συστημα ειναι εξαιρετικα πιο δυσκολο να ρυθμιστει σε εναν χωρο σε σχεση με ενα δικαναλο και αν ηθελα ενα συστημα για μουσικη και οχι για home cinema μονο σε δικαναλο θα κατεληγα.
Σημ. Μηπως το συστημα που θελετε να φτιαξετε ειναι πολυ ισχυρο για τον χωρο που διαθετετε ?
Ναι κάτι έκανα (βλέπεις την ώρα)... Ανυπομονώ να αυξηθούν σε αριθμό και δυνατότητες. Τα υπόλοιπα περί ενσωμάτωσης στο γνωστό.Βρε έβαλες τα σαμπ;
Έριξες ένα τσιφτετέλι να γουστάρεις;
Είναι φοβερό ηχείο, γι΄αυτό έχεις 13 τεμάχια ή επειδή έχεις 13 τεμάχια , γι΄αυτό είναι φοβερό ηχείο;;;Είναι φοβερό ηχείο.![]()
Να πας, βεβαίως! Να κανονίσουμε να είμαι κι εγώ εκεί - θα περάσουμε μούρλια!Επιφυλάσσομαι , για να ξανάρθω.
-Αν θελετε πεστε μου με τι ενισχυτικα παιζατε τα 802 που ειχατε.