- Reaction score
- 1.162
Τα πρώτα κομμάτια του puzzle κατέφθασαν...
Attachments
-
257,7 KB Προβολές: 0
Όλα στον καιρό τους (η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω να μου λείψουν οι στάθμες με αυτό που άκουσα μέχρι τώρα). Προς το παρόν έχω ένα buzzing noise στο ένα. Δοκίμασα αλλαγή και ανταλλαγή καλωδίου ρεύματος/σήματος με το άλλο ηχείο αλλά επιμένει (λαμβάνουν ρεύμα από το ίδιο πολύπριζο). Όταν βγάζω βέβαια το καλώδιο σήματος δεν ακούω κανένα buzzing.Άντε καλορίζικα. Περιμένω εντυπώσεις σύντομα ειδικά όσον αφορά τις στάθμες.
Αν δεν είναι συνδεδεμένα balanced (XLR)που έτσι δεν πρέπει να κάνει κιχ , παίξε με το input gain .Kάνε και μία αλλαγή στο ground.Όλα στον καιρό τους (η αλήθεια είναι ότι δε νομίζω να μου λείψουν οι στάθμες με αυτό που άκουσα μέχρι τώρα). Προς το παρόν έχω ένα buzzing noise στο ένα. Δοκίμασα αλλαγή και ανταλλαγή καλωδίου ρεύματος/σήματος με το άλλο ηχείο αλλά επιμένει (λαμβάνουν ρεύμα από το ίδιο πολύπριζο). Όταν βγάζω βέβαια το καλώδιο σήματος δεν ακούω κανένα buzzing.
Όχι όταν το ίδιο είναι. Προς το παρόν είναι συνδεμένα με RCA και προσαρμογέα XLR. Το διακοπτάκι γείωσης δεν κάνει διαφορά.Αν δεν είναι συνδεδεμένα balanced (XLR)που έτσι δεν πρέπει να κάνει κιχ , παίξε με το input gain .Kάνε και μία αλλαγή στο ground.
(τσαμπεράκια από πίσω)
Για να το κάνει όμως μόνο στο ένα ηχείο ,προφανώς σε αυτό είναι ανεβασμένο το gain και στο άλλο χαμηλά
Σκέτο;Εντάσεις χωρίς να το ζορίσω και χωρίς το sub είναι ικανοποιητικές
Ποιος βομβος τότε;Προς το παρόν είναι συνδεμένα με RCA
Όχι.Θεωρω πως ενα πολυκαναλο συστημα ειναι εξαιρετικα πιο δυσκολο να ρυθμιστει σε εναν χωρο σε σχεση με ενα δικαναλο και αν ηθελα ενα συστημα για μουσικη και οχι για home cinema μονο σε δικαναλο θα κατεληγα
Τι; δικάναλο για home cinema;Όχι.
Τ'αναποδο.
Δικαναλο για τίποτα και ποτέ. Δε δουλεύει λέμε.Τι; δικάναλο για home cinema;![]()
Η μεχρι τωρα 40+ εμπειρια μου και η σε βαθος αναλυση συστηματων ηχου στον χωρο δεν με αφηνουν να συμφωνησω μαζι σου αλλα δεν ειναι και αναγκηΌχι.
Τ'αναποδο.
Εμπειρίες σε δικαναλο θα έχεις φορτωθεί πολλές, είναι βέβαιο.Η μεχρι τωρα 40+ εμπειρια μου και η σε βαθος αναλυση συστηματων ηχου στον χωρο δεν με αφηνουν να συμφωνησω μαζι σου αλλα δεν ειναι και αναγκη![]()
Το τελευταιο συηστημα που εστησα ηταν ενα 7καναλο B&W της σειρας 8. Απο εκει και περα ουδενΕμπειρίες σε δικαναλο θα έχεις φορτωθεί πολλές, είναι βέβαιο.
Αλλά σε αξιόλογα στημένο ιμερσιβ, ειλικρινά δε νομίζω να έχεις εμπειρία, απλώς το "φαντάζεσαι".
Νομίζω;
¨Ασε τον άνθρωπο ησυχο ρε.Εμπειρίες σε δικαναλο θα έχεις φορτωθεί πολλές, είναι βέβαιο.
Αλλά σε αξιόλογα στημένο ιμερσιβ, ειλικρινά δε νομίζω να έχεις εμπειρία, απλώς το "φαντάζεσαι".
Νομίζω;
Ωχ είπες B&W ; xa xa Τώρα να δεις. Πικάπ τι έχεις ;Το τελευταιο συηστημα που εστησα ηταν ενα 7καναλο B&W της σειρας 8. Απο εκει και περα ουδεν![]()
Εντάξει, δικαιολογείσαι.Το τελευταιο συηστημα που εστησα ηταν ενα 7καναλο B&W της σειρας 8. Απο εκει και περα ουδεν![]()
Πικαπ ? Τι ειναι αυτο ? Τρωγεται ?¨Ασε τον άνθρωπο ησυχο ρε.ιμέρσιβ και νυχτέσιβ. χα χα
Ωχ είπες B&W ; xa xa Τώρα να δεις. Πικάπ τι έχεις ;