- Reaction score
- 6.209
Το μεγάλο κεντρικό με 803 το έχω ακούσει. Πολύ καλό για κεντρικό ηχείο αλλά σύστημα χωρίς ίδια μπροστινή τριάδα με αφήνει αδιάφορο πλέον.Το αντίστοιχο κεντρικό με 805 surround
Το μεγάλο κεντρικό με 803 το έχω ακούσει. Πολύ καλό για κεντρικό ηχείο αλλά σύστημα χωρίς ίδια μπροστινή τριάδα με αφήνει αδιάφορο πλέον.Το αντίστοιχο κεντρικό με 805 surround
Εγώ είχα τέτοιο σύστημα, πιο ταπεινό βέβαια (2x802SIII, 805HTM, 2x805). Τι θέλουμε να μάθουμε;Το αντίστοιχο κεντρικό με 805 surround
Και τα δύο έστριβαν καλέ..Τέτοιες διαφωνίες δεν είχαμε ούτε επί χρυσής εποχής impreza vs evo σε αντίστοιχα φόρα πριν 20 περίπου χρόνια.
Τελικά ποιο ήταν καλύτερο. Ποιο έστριβε ;![]()
Αν έχεις δει διαφορά με τα HS7..Τι θέλουμε να μάθουμε;
Θα απαντήσω ως εξής:Αν έχεις δει διαφορά με τα HS78..![]()
Τα evo στρίβουν μόνα τους.Θα απαντήσω ως εξής:
...τα EVO ήταν πάντα καλύτερα (αλλά θα αγόραζα Impreza). Ωστόσο είναι όντως δίλημμα ηλικίας 20+ ετών.
Και το sti μόνο του έστριβε.Τα evo στρίβουν μόνα τους.
Τα άλλα θέλουν χέρια.
Για να το κλείσουμε αυτό το θέμα![]()
Και εγώ το έδωσα τον προηγούμενο Αύγουστο και πήρα υβριδικό.Και το sti μόνο του έστριβε.
Το είχα.
Η Deltona που επίσης είχα, ήθελε χέρια.
Πάντως ήταν όλα υπέροχα.
εχω δει γυρο στα 10 αρθρα με αυτο το θεμα και ολοι λενε αα το βυνιλιο ξεπερασε το cd αλλα ειναι σε πωλησεις! και αφου ενα CD κανει 10 ευρω και ενα Βινύλιο 35, λογικό ειναι να τα ξεπέρασε σε πωλήσεις! αλλά άμα κάνουμε τα μαθηματικά, απο οτι θυμαμαι απο ενα αρθρο, 1,6 εκατ από βινύλια, δια 35 45χιλ724 πες 46 χιλιάδες βινύλια ενω 1,1 εκατ για CD δια 10 ειναι 110 χιλ CD....View attachment 284069
....ζεί ο έρωτας , ....ή πέθανε ;
-
![]()
Ξεθάψτε το πικάπ: Οι πωλήσεις δίσκων ξεπέρασαν τα CD στις ΗΠΑ | in.gr
Οι αμερικανοί λάτρεις της μουσικής αγόρασαν πέρυσι περισσότερους από 41 εκατομμύρια δίσκους βινυλίου και μόνο 33 εκατομμύρια CD.www.in.gr
-
![]()
Βρετανία: Οι πωλήσεις βινυλίου πάνω από τα CD για πρώτη φορά από το ‘80- Χάρη στην Τέιλορ Σουίφτ | LiFO
Το «Midnights» ο δίσκος βινυλίου με τις περισσότερες πωλήσεις αυτό τον αιώναwww.lifo.gr
-
-![]()
Οι δίσκοι βινυλίου και τα σινγκλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2022
Το βινύλιο στο peak του. Μίνι αναβίωση της κασέτας. Θα εξαφανιστεί το CD; Το Harry’s House του Harry Styles είναι το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις βινυλίου του 2022 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Official Charts Company, που καταγράφει τις πωλήσεις. Τα επίσημα δεδομένα της δείχνουν ότι το...www.ogdoo.gr
-εχω δει γυρο στα 10 αρθρα με αυτο το θεμα και ολοι λενε αα το βυνιλιο ξεπερασε το cd αλλα ειναι σε πωλησεις! και αφου ενα CD κανει 10 ευρω και ενα Βινύλιο 35, λογικό ειναι να τα ξεπέρασε σε πωλήσεις! αλλά άμα κάνουμε τα μαθηματικά, απο οτι θυμαμαι απο ενα αρθρο, 1,6 εκατ από βινύλια, δια 35 45χιλ724 πες 46 χιλιάδες βινύλια ενω 1,1 εκατ για CD δια 10 ειναι 110 χιλ CD....
-Ναι όντως δεν το διάβασα υπέθεσα οτι λεει τα ίδια και αν θυμάμαι καλα ήταν για Αγγλία οχι Αμερική αυτα που ειχα δει
Όλοι (οι περισσότεροι) παίζουν με streaming πια, το πικάπ έχει μια γοητεία, μια διαδικασία όμορφη (αν δεν βαριέσαι).Αν και είναι off topic θεωρώ ότι οι χρήστες CD μάλλον έχουν στραφεί σε online υπηρεσία ή ακόμη και σε download υπηρεσίες. Οι λάτρεις του βινυλίου...εκεί σταθεροί.
η παράθεση στοιχείων είναι ένα θέμα , η ερμηνεία τους ένα άλλο-
.....ξαναδιάβασε τα ότι ανέβασα . πλίζζζζζ ,
...και ή ζητάς να σβήσουν το ποστ σου ή λες πως δεν το διάβασες και κάτι έγραψες .....
έ δεν θα είσαι και ο πρώτος !
Με φιλική διάθεση ,
...μετα κανε και τους λογαριασμούς .
-
Αν ξέρω να διαβάζω λέει για ποσότητα - πωλήσεις - ....οχι για το κόστος .
"......Για πρώτη φορά από το 1987, οι πωλήσεις βινυλίου ξεπέρασαν τις πωλήσεις CD στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Ένωση Βιομηχανίας Ηχογράφησης Αμερικής (RIAA).
Οι αμερικανοί λάτρεις της μουσικής αγόρασαν πέρυσι περισσότερους από 41 εκατομμύρια δίσκους βινυλίου και μόνο 33 εκατομμύρια CD.
Πρόκειται για αύξηση 3% σε σχέση με τιες 40 εκατ. πωλήσεις του 2021. Από την άλλη, οι πωλήσεις CD μειώθηκαν κατά 28% σε σχέση με τα 47 εκατομμύρια το 2021. "
- Εχω κανει λάθος φιλε wnet .
Προφανώς.το cd είναι πεθαμένο μέσο πλέον. Όσοι εκτιμήσανε την ποιοτική του υπεροχή έχουν μεταπέσει σε υπηρεσίες streaming.