Μπριζολιέρα ηλεκτρικιά


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.811
Reaction score
136.739
Μπριζόλα δεν δοκίμασα σε Λοτζ σε επαγωγική εστία στην κουζίνα, κι'ούτε πρόκειται.😁🤣😜

Θα δοκιμάσω εν καιρώ, σε γκάζι, έξω στον κήπο.

Ωστόσο, οτιδήποτε άλλο δοκιμάσαμε στα σκεύη της Λοτζ, ήταν αποκάλυψη, κλαίω τα χρόνια που χρησιμοποιούσα αλλά σκεύη.

Καταρχήν όντως δεν κολλάνε και δε καίγονται πράματα που έχουμε κάψει πολλάκις. 😁😂😜

Επίσης δε χρειάζεται να είναι στο τέρμα το μάτι, ενώ στα άλλα σκεύη ήταν στάνταρ στο τέρμα.

Και ψωμί κάναμε 3-4 φορές σε ζεύγος Λοτζ σαν γάστρα, μάλιστα συνταγή με βρώμη, που ρίχνεις σε ζεστό σκεύος το χυλό και δε κόλλησε ούτε αυτό. Εντυπωσιακό.

Μια φορά την πατήσαμε με ντομάτες, για σάλτσα χωρίς λάδι. Μια χαρά έγινε η σάλτσα, όλα καλά, αλλά το σκεύος έχασε την μαύρη γυαλαδα του, ήθελε seasoning, δεν ήξερα το γιατί έγινε αυτό, μέχρι που διάβασα για τα όξινα και τις ντομάτες. Μια λεπτή επάλειψη με λάδι θα είχε γλυτώσει την επιφάνεια, επίσης αν δε το αφήναμε κει για ώρες..

Στο seasoning το ηλιέλαιο ήταν μια αηδία στη χρήση, ο φούρνος βρωμιά και μύριζε λαδιλα στυλ κακιά ταβέρνα όλο το σπίτι. Έριξα πολύ βρισιδι καθαρίζοντας το φούρνο, ιστορίες για γέλια τελικα..

Το λάδι αβοκάντο, αν και εξαιρετικό για μια λεπτή επάλειψη πριν το μαγείρεμα ώστε να μη κολλάει τίποτα, ή στο τέλος για το συμμάζεμα του σκεύους, δεν κάνει για seasoning.

Ιδανικό για αυτή τη δουλειά βρήκα το σογιέλαιο. Αν κατάλαβα καλά, αυτό χρησιμοποιείται και στη Λοτζ για να ετοιμάσει τα σκεύη πριν τα πάρεις. Δουλεύει τέλεια, δε βρωμάει, φτιάχνει εξαιρετική επιφάνεια στους 230°C μισή ωρίτσα, δε θέλει παραπάνω. Αν θες πιο χοντρή στρώση, δίνεις κι άλλο λάδι (λεπτή επάλειψη πάντα) κι άλλο ένα μισάωρο στο φούρνο. Σπέσιαλ, έτοιμο.

Τώρα για τις εστίες της κουζίνας, τις επαγωγικές, θα πω το εξής για να δείξω πόσο διαφέρουν αυτά τα σκεύη από τα υπόλοιπα:

Βράζω αυγά εδώ και χρόνια, μια φορά τη βδομάδα, σε μεγάλη κατσαρόλα, γύρω στα 15 κάθε φορά. Για να ξεκινήσει να βράζει το νερό, σε τυπική καλή επώνυμη ανοξείδωτη κατσαρόλα, ήθελε 10 λεπτά γεμάτα, μπορεί και λίγο παραπάνω.
Με Λοτζ ξεκινάει να βράζει στο 5-λεπτο.
Απίστευτα πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.

Στην ανοξείδωτη, αν κλείσω το μάτι, συνεχίζει να βράζει το νερό για 3,5 λεπτά περίπου. (Στα 3,5 λεπτά βγάζω τα αβγά, και τα κρυώνω, είναι έτοιμα, γι'αυτό ξέρω το χρόνο.)
Στη Λοτζ, μόλις κλείσω την εστία, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σταματάει να βράζει το νερό.
Μόλις την ανάψω, ξεκινάει σε ντετε να βράζει.
Απίθανο, μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά.
Τρομερή θερμική αγωγιμότητα.
Όχι μεγάλη θερμοχωρητικότητα, ίσα ίσα, μάλλον μικρή. Άλλα σκεύη έχουν πολύ μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα, αλλά όχι τέτοια θερμοαγωγιμότητα.

Κατάλαβα ότι τα Λοτζ αγαπάνε το λάδι.
Θέλει λίγο λάδι πριν κάνεις οτιδήποτε, και λάδι αφού τελειώσεις, αφού το στεγνώσεις το σκεύος και με πανί, αλλά και με λίγο ζεσταμα να εξατμιστεί κάθε ίχνος υγρασίας. Μετά λάδι, απλώνω ελάχιστο με ένα πινέλο σιλικόνης. Να γυαλίζει. Και σκούπισμα μετά να φύγει το περίσσιο λάδι με πετσέτα, έχω μια πετσέτα μονίμως λίγο λαδωμένη, να σκουπίζω στο τέλος τα σκεύη πριν μπουν στο ντουλάπι. Γυαλοκοπάνε περισσότερο από καινούρια.

Έχουν το παίδεμά τους, και σίγουρα έχουν μια καμπύλη εκμάθησης, δεν είναι σα τις άλλες κατσαρόλες και τηγάνια, είναι ειδική περίπτωση.

Προσωπικά αγόρασα σχεδόν όλη τη σειρά της Λοτζ, μέχρι το πιο μικρό τηγανάκι που έχουν.
Μόνον αυτό με τη σχάρα δε πήρα, δε το θέλω.
Στην καθημερα πράξη, έχουμε πλέον αντικαταστήσει όλα τα σκεύη με Λοτζ.
Μέχρι και ζελέ σε Λοτζ κάνω. 😁😂😜

Εντυπωσιακό ήταν και το ψήσιμο μπέικον στο Λοτζ, πρακτικά χωρίς λάδι, δηλαδή ίσα ίσα με χαρτί κουζίνας μια λεπτή επάλειψη με λάδι αβοκάντο. Απίθανη γεύση έβγαλε το άτιμο..

Δε ξέρω, αλλά εμείς πάντως τα γουστάραμε πολύ αυτά τα σκεύη. Δυνατά εργαλεία.

Στις μπριζόλες έχει κλείσει το θέμα με το THE BEAST INFERNO. Κι εκεί έχει καμπύλη εκμάθησης φυσικά. 😎

Σε πολύ χοντρά κομμάτια, αρχίζω να χρησιμοποιώ και το φούρνο συνδυαστικά, μετά το εξωτερικό το καραμελωμένο στους 850°, θα μπει στο φούρνο μέχρι να φτάσει εσωτερική θερμοκρασία εκεί που θέλω, πράμα που μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 15 λεπτά.

Πολύ ευχαριστημένος κι από αυτό λοιπόν, ήδη έχω ψήσει πολύ πράμα και μεγάλη ποικιλία, μέχρι συκώτι έκανα, σουβλάκια κοτόπουλου, γαρίδες, οτιδήποτε..

PXL_20230311_143317958.jpg
PXL_20230310_204233383.jpg
PXL_20230306_211042355.jpg
PXL_20230306_204250131.jpg
PXL_20230220_204126096.jpg
 
Last edited:





Μηνύματα
16.541
Reaction score
23.456
Καλά είναι όλα αυτά που λέτε , ακόμα καλύτερα θα ήταν να τα έγραφε και στο προϊόν στις οδηγίες, το μόνο που αναφέρει είναι ότι θέλει ανανέωση το seasoning όταν την πλένεις.

Ότιδηποτε ψήθηκε χθες ήταν υποδεέστερο από φούρνο στο γκριλ (300 βαθμούς και της σχάρα 10εκ από την πάνω αντίσταση) , εννοείται από κάρβουνο αλλά ακόμα και από αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι.

Αυτή η μλκ μάλλον δουλεύει καλά μόνο κλασσικό bbq.

Στο θέμα της καθαριότητας δεν κάνει για κουζίνα με τίποτα, δικαιώνει την επιλογή του φούρνου του γιατρού με 1000 όπως και την διαφορά κόστους.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
37.862
Reaction score
90.823
Καλά είναι όλα αυτά που λέτε , ακόμα καλύτερα θα ήταν να τα έγραφε και στο προϊόν στις οδηγίες, το μόνο που αναφέρει είναι ότι θέλει ανανέωση το seasoning όταν την πλένεις.

Ότιδηποτε ψήθηκε χθες ήταν υποδεέστερο από φούρνο στο γκριλ (300 βαθμούς και της σχάρα 10εκ από την πάνω αντίσταση) , εννοείται από κάρβουνο αλλά ακόμα και από αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι.

Αυτή η μλκ μάλλον δουλεύει καλά μόνο κλασσικό bbq.

Στο θέμα της καθαριότητας δεν κάνει για κουζίνα με τίποτα, δικαιώνει την επιλογή του φούρνου του γιατρού με 1000 όπως και την διαφορά κόστους.

Είναι άλλο στρατόπεδο. Εντελώς. Σαν να πηγαίνεις από Android σε iOS και ανάποδα. Για να δείξει το μαντέμι τα πλεονεκτήματά του, όταν αυτά απαιτούνται, χρειάζεται όρεξη για ασχολία.

Μερικά χρήσιμα στοιχεία από το σοβαρό seriouseats:

The Truth About Cast Iron Pans: 7 Myths That Need To Go Away (seriouseats.com)

Αν η ευκολία είναι βασική προτεραιότητα και είμαστε ευχαριστημένοι με τη χρήση και τον σχεδόν μηδενικό χρόνο καθαρίσματος-συντήρησης ενός τεφάλ, το Lodge δεν είναι για μας.

Στο λέω γιατί και τα δικά μου Lodge είναι εδώ και πολλά χρόνια στην αποθήκη. Σίγουρα θα έχουν σκουριάσει κιόλας.
Μπορεί το φαγητό να είναι μέσα στα χόμπι μου, αλλά δεν είχα όρεξη να δημιουργήσω νέο υποχόμπι για τη χρήση συντήρηση τηγανιών, πόσω μάλλον όταν τα κρέατα που θα μαγείρευα σε αυτά τα τρώω κατά 90% έξω.
 


Μηνύματα
2.404
Reaction score
5.403
Κορυφή , ναι...
Πήρα μια πλάκα lodge 42χ26
Preseasoned λέει
Έτοιμο για μαγείρεμα λεει
Αντικολλητική λέει
Ένα απλό σκούπισμα λέει
Το μ@€&/ που τους πέταξε λέω

Πιο πεταμένα λεφτά δεν ξέρω αν έχω ξοδέψει.
Όχι απλά κόλλησαν τα πάντα πάνω της αλλά δεν ξεκόλλησαν ποτέ.
Αύριο θα την περάσω με τον γωνιακό τροχό και θα την κόψω στα 4 να την χτυπάω με τη βαριά μέχρι να αλλάξει χρώμα.
Τεφαλ τηγάνι 15ετιας δεν έχει κολλήσει ποτέ , ούτε μπιφτέκι ούτε φυσικά μπριζόλα.
Και τελικά παπάρια θερμοχωρητικότητα έχει στην επαγωγική πάνω από 10 λεπτά μπριζόλα για medium rare δηλαδή σκουπίδι.
Στο τεφαλ στο 10λεπτο την έχω φάει και έχω ξεπλύνει και το τηγάνι.

Της δίνω μια ευκαιρία ότι μπορεί σε κάρβουνο ή αέριο να δουλεύει καλύτερα αλλά για εστία είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει.

Άμα δεν ήταν αργά θα έβαζα τροχό τώρα δα
Σε απαλλάσσω τώρα αμέσως άμα δε τα βρείτε....
Υγ όταν θα μάθεις να το δουλεύεις το εργαλείο θα πάρεις πίσω ότι είπες....
 




costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.811
Reaction score
136.739
Εδώ τώρα παίζουμε μπαλιτσα σε άλλο λεβελ.

Αυτά τα μπιφτέκια ήταν πραγματικά μεγάλα, 5 βγήκαν από 1,5 κιλό κιμά, και το πέμπτο ήταν μικρό, ότι περίσσεψε από τα άλλα

PXL_20230318_160005730.jpg


Αυτά μπήκαν στο INFERNO για κάνα διλεπτο από κάθε μεριά, ίσα ίσα να καραμελωσει η επιφάνεια.

Μετά στο φούρνο, στους 160° για ένα τέταρτο

PXL_20230318_162930860.jpg


Ένα ένα έμπαιναν, κι ένα ένα έβγαιναν.

Λουκουμάδες κανονικοί. Μιλάμε για σκέτο κιμά, μόνο αλάτι στο ψήσιμο στο INFERNO, και πριν το φούρνο έπεσε πιπέρι και τριμμένο ξερό σκόρδο.

Κατά τον ίδιο τρόπο έγινε ένα κομμάτι ιδιαιτέρως μεγάλο από flat iron steak, Μπλάκ Άνγκους Αργεντινής. Δύο λεπτά από κάθε μεριά στο INFERNO, και μετά ένα τέταρτο στο φούρνο.

Τόση νοστιμιά, δεν περιγράφεται.
Για σεμινάριο.

PXL_20230318_162751764.jpg
PXL_20230318_162739574.jpg
 

Μηνύματα
16.109
Reaction score
18.810
Μπριζόλα δεν δοκίμασα σε Λοτζ σε επαγωγική εστία στην κουζίνα, κι'ούτε πρόκειται.😁🤣😜

Θα δοκιμάσω εν καιρώ, σε γκάζι, έξω στον κήπο.

Ωστόσο, οτιδήποτε άλλο δοκιμάσαμε στα σκεύη της Λοτζ, ήταν αποκάλυψη, κλαίω τα χρόνια που χρησιμοποιούσα αλλά σκεύη.

Καταρχήν όντως δεν κολλάνε και δε καίγονται πράματα που έχουμε κάψει πολλάκις. 😁😂😜

Επίσης δε χρειάζεται να είναι στο τέρμα το μάτι, ενώ στα άλλα σκεύη ήταν στάνταρ στο τέρμα.

Και ψωμί κάναμε 3-4 φορές σε ζεύγος Λοτζ σαν γάστρα, μάλιστα συνταγή με βρώμη, που ρίχνεις σε ζεστό σκεύος το χυλό και δε κόλλησε ούτε αυτό. Εντυπωσιακό.

Μια φορά την πατήσαμε με ντομάτες, για σάλτσα χωρίς λάδι. Μια χαρά έγινε η σάλτσα, όλα καλά, αλλά το σκεύος έχασε την μαύρη γυαλαδα του, ήθελε seasoning, δεν ήξερα το γιατί έγινε αυτό, μέχρι που διάβασα για τα όξινα και τις ντομάτες. Μια λεπτή επάλειψη με λάδι θα είχε γλυτώσει την επιφάνεια, επίσης αν δε το αφήναμε κει για ώρες..

Στο seasoning το ηλιέλαιο ήταν μια αηδία στη χρήση, ο φούρνος βρωμιά και μύριζε λαδιλα στυλ κακιά ταβέρνα όλο το σπίτι. Έριξα πολύ βρισιδι καθαρίζοντας το φούρνο, ιστορίες για γέλια τελικα..

Το λάδι αβοκάντο, αν και εξαιρετικό για μια λεπτή επάλειψη πριν το μαγείρεμα ώστε να μη κολλάει τίποτα, ή στο τέλος για το συμμάζεμα του σκεύους, δεν κάνει για seasoning.

Ιδανικό για αυτή τη δουλειά βρήκα το σογιέλαιο. Αν κατάλαβα καλά, αυτό χρησιμοποιείται και στη Λοτζ για να ετοιμάσει τα σκεύη πριν τα πάρεις. Δουλεύει τέλεια, δε βρωμάει, φτιάχνει εξαιρετική επιφάνεια στους 230°C μισή ωρίτσα, δε θέλει παραπάνω. Αν θες πιο χοντρή στρώση, δίνεις κι άλλο λάδι (λεπτή επάλειψη πάντα) κι άλλο ένα μισάωρο στο φούρνο. Σπέσιαλ, έτοιμο.

Τώρα για τις εστίες της κουζίνας, τις επαγωγικές, θα πω το εξής για να δείξω πόσο διαφέρουν αυτά τα σκεύη από τα υπόλοιπα:

Βράζω αυγά εδώ και χρόνια, μια φορά τη βδομάδα, σε μεγάλη κατσαρόλα, γύρω στα 15 κάθε φορά. Για να ξεκινήσει να βράζει το νερό, σε τυπική καλή επώνυμη ανοξείδωτη κατσαρόλα, ήθελε 10 λεπτά γεμάτα, μπορεί και λίγο παραπάνω.
Με Λοτζ ξεκινάει να βράζει στο 5-λεπτο.
Απίστευτα πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο.

Στην ανοξείδωτη, αν κλείσω το μάτι, συνεχίζει να βράζει το νερό για 3,5 λεπτά περίπου. (Στα 3,5 λεπτά βγάζω τα αβγά, και τα κρυώνω, είναι έτοιμα, γι'αυτό ξέρω το χρόνο.)
Στη Λοτζ, μόλις κλείσω την εστία, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σταματάει να βράζει το νερό.
Μόλις την ανάψω, ξεκινάει σε ντετε να βράζει.
Απίθανο, μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά.
Τρομερή θερμική αγωγιμότητα.
Όχι μεγάλη θερμοχωρητικότητα, ίσα ίσα, μάλλον μικρή. Άλλα σκεύη έχουν πολύ μεγαλύτερη θερμοχωρητικότητα, αλλά όχι τέτοια θερμοαγωγιμότητα.

Κατάλαβα ότι τα Λοτζ αγαπάνε το λάδι.
Θέλει λίγο λάδι πριν κάνεις οτιδήποτε, και λάδι αφού τελειώσεις, αφού το στεγνώσεις το σκεύος και με πανί, αλλά και με λίγο ζεσταμα να εξατμιστεί κάθε ίχνος υγρασίας. Μετά λάδι, απλώνω ελάχιστο με ένα πινέλο σιλικόνης. Να γυαλίζει. Και σκούπισμα μετά να φύγει το περίσσιο λάδι με πετσέτα, έχω μια πετσέτα μονίμως λίγο λαδωμένη, να σκουπίζω στο τέλος τα σκεύη πριν μπουν στο ντουλάπι. Γυαλοκοπάνε περισσότερο από καινούρια.

Έχουν το παίδεμά τους, και σίγουρα έχουν μια καμπύλη εκμάθησης, δεν είναι σα τις άλλες κατσαρόλες και τηγάνια, είναι ειδική περίπτωση.

Προσωπικά αγόρασα σχεδόν όλη τη σειρά της Λοτζ, μέχρι το πιο μικρό τηγανάκι που έχουν.
Μόνον αυτό με τη σχάρα δε πήρα, δε το θέλω.
Στην καθημερα πράξη, έχουμε πλέον αντικαταστήσει όλα τα σκεύη με Λοτζ.
Μέχρι και ζελέ σε Λοτζ κάνω. 😁😂😜

Εντυπωσιακό ήταν και το ψήσιμο μπέικον στο Λοτζ, πρακτικά χωρίς λάδι, δηλαδή ίσα ίσα με χαρτί κουζίνας μια λεπτή επάλειψη με λάδι αβοκάντο. Απίθανη γεύση έβγαλε το άτιμο..

Δε ξέρω, αλλά εμείς πάντως τα γουστάραμε πολύ αυτά τα σκεύη. Δυνατά εργαλεία.

Στις μπριζόλες έχει κλείσει το θέμα με το THE BEAST INFERNO. Κι εκεί έχει καμπύλη εκμάθησης φυσικά. 😎

Σε πολύ χοντρά κομμάτια, αρχίζω να χρησιμοποιώ και το φούρνο συνδυαστικά, μετά το εξωτερικό το καραμελωμένο στους 850°, θα μπει στο φούρνο μέχρι να φτάσει εσωτερική θερμοκρασία εκεί που θέλω, πράμα που μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 15 λεπτά.

Πολύ ευχαριστημένος κι από αυτό λοιπόν, ήδη έχω ψήσει πολύ πράμα και μεγάλη ποικιλία, μέχρι συκώτι έκανα, σουβλάκια κοτόπουλου, γαρίδες, οτιδήποτε..

View attachment 284968 View attachment 284969 View attachment 284970 View attachment 284971 View attachment 284972
Εδώ είναι το νήμα των vegan ή λάθος έκανα και μπήκα ; 😃
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.811
Reaction score
136.739
Το λοιπόν, σήμερα, μετά τα μπιφτέκια στο INFERNO:

PXL_20230328_201331821.jpg


Και πριν προλάβω να βάλω τις μπριζόλες να ψηθούν, αυτές που δεν βλέπετε παρακάτω γιατί δεν πρόλαβαν φωτογράφηση:

PXL_20230328_201342130.jpg



Το the BEAST INFERNO παρέδωσε πνεύμα, βραχυκύκλωμα, έριξε γενικό 3-4 φορές που προσπάθησα να το ξαναβάλω να δουλέψει.

Θα το δω αύριο τι παίζει με την εγγύηση και βλέποντας και κάνοντας.

Πολύ σύντομα όμως παρέδωσε πνεύμα, κακό αυτό..

Τέλος πάντων, μην έχοντας εναλλακτική, έριξα λίγο λαδακι μια σταλιά (λάδι αβοκάντο 🥑) σε ένα τηγάνι Λοτζ, το έκαψα καλά καλά στην επαγωγική εστία, κι έχωσα τις μπριζόλες.

Ταυτόχρονα είχα ανάψει φούρνο.

Πολύ σύντομα έγιναν ωραίες στην εξωτερική όψη, ομοιόμορφα ψημένες, καραμελωσαν πολύ ωραία, έκανα και τις άκρες τους, όλα πολύ γρήγορα έγιναν, πιθανώς μέσα σε 3 λεπτά, χωρίς να κρατάω χρόνο.

Μετά μπήκαν οι μπριζόλες υποχρεωτικά στο φούρνο, τον είχα βάλει στους 200°C και τις άφησα 4-5 λεπτά μέσα τις μπριζόλες να πάει μέσα το ψήσιμο όπως πρέπει, ήταν χοντρούτσικες, κοντά 2 δάχτυλα πάχος.

Μετά κόψιμο, ήταν σωστές medium προς medium rare, ζουμερες, πολύ νόστιμες, πραγματικά όμως πολύ νόστιμες και ζουμερες χωρίς να τρέχουν τα κόκκινα ζουμιά ιδιαίτερα (φαίνεται το μίνιμουμ που έσταξαν πάνω στο ξύλο κοπής), ίσως μια ιδέα πιο νόστιμες από το INFERNO.

Το καθάρισμα του Λοτζ ήταν παιχνίδι, δε κόλλησε τίποτα.

Όμως..

Η κουζίνα γύρω γύρω από το τηγάνι έγινε μνι καπέλο, και βρωμοκόπησε όλο το σπίτι και γω τηγανίλα και μπριζολίλα.

Ο φούρνος ομοίως έγινε ψιλομνι καπέλο, και βρωμοκόπησε κι αυτός το σπίτι.

Ταβέρνα, εντελώς. Μιλάμε για πολύ μυρωδιά, και το τηγάνισμα πιτσιλούσε γύρω γύρω σε 60-70cm απόσταση τα πάντα όλα.

Σφουγγαρίστρα μετά το γενικό καθάρισμα, και εξαερισμός όλο το σπίτι, και μεις φυσικά μπάνιο.

Δεν είναι δουλειά αυτή, δεν παίζει, δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Νεβερ.

Καλά το έλεγα...

Σωτήριο είναι το the BEAST INFERNO, δε στάζει δε πιτσιλαει δε μυρίζει τίποτα, κουκλίστικα μπορώ να ψήνω δεκάδες μπιφτέκια και κοπές, στη σειρά, με μίνιμουμ βρωμιά μόνο τοπικά εκεί μπροστά μερικές σταγόνες από τη σχάρα..

Ναι, για έξω από το σπίτι, μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός, θα πέσει πολύ Λοτζ πάνω σε υγραέριο, σοβαρό ψήσιμο. Αλλά μέσα στο σπίτι, μόνο INFERNO, δεν παίζεται.

Κι ας είναι (ίσως) μια ιδέα πιο νόστιμο στο τηγάνι το Λοτζ. Μόνο για μαγειριό παίζει.
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
54.811
Reaction score
136.739
Το the BEAST INFERNO παρέδωσε πνεύμα, βραχυκύκλωμα, έριξε γενικό 3-4 φορές που προσπάθησα να το ξαναβάλω να δουλέψει.

Θα το δω αύριο τι παίζει με την εγγύηση και βλέποντας και κάνοντας.

Πολύ σύντομα όμως παρέδωσε πνεύμα, κακό αυτό.
Update.

Έχω κάποιες μέρες που παρέλαβα, μου έστειλαν πακέτο ένα ολοκαίνουριο.

Καθότι πολύ εντός εγγύησης, κι ενώ έστειλα πίσω σκέτο το φούρνο σε ένα άσχετο χαρτοκουτο, μου έστειλαν το φουλ πακέτο, τα έχω όλα διπλά, σχάρες, λαβίδες, ταψακια, θερμόμετρα, όλα..😂🤪😁

Ήδη το δούλεψα 2 φορές. Επιτέλους, ανάσταση..👍
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Μηνύματα
2.944.050
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM
Top