Barista Corner

Reaction score
4.080
Πιστέψτε με ότι για κάψουλα βγάζουν εξαιρετικό καφέ.
Με κόκκους και ιστορίες δεν θα ξανασχοληθω.
Μου έφτασε η ενασχόληση ετών σε καφέ οταν ήμουν ιδιοκτήτης.-

Τότε θυμάμαι οτιδήποτε κάτω από danessi (νυν taff) η έναν άλλον που δεν θυμάμαι, δεν έπινα.
Άλλες εποχές αυτές, όπου η μόδα του ιδιωτικού ψησίματος ήταν πέρα από κάθε φαντασία.

Τωρα θέλω ένα καλό καφεδάκι κάθε ΣΚ που είμαι σπίτι αραχτός.
Δεν αξίζει να κάνω τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη κάνω.

Όσον αφορά kudu, ξέρω ότι κάνεις mix αλλά ήθελα μόνο από μια συσκευασία των 2 νέων ποικιλιων να δοκιμάσω, τίποτα παραπάνω.

Τεσπα δε βαριέσαι.

TGD

Reaction score
9.363
Εμένα δεν θα με πείραζε να μου πουν πρέπει να παραγγείλω τουλάχιστον 50 κάψουλες. Έτσι κι αλλιώς 80 πηρα στην παραγγελία μου. Αλλά όχι 50 ίδιες χωρίς να τις έχω δοκιμάσει.

Θα μου πεις αποκλείεται να είναι κακες, αλλά και πάλι 50 καφέδες ίδιους;

Reaction score
32
Για αρχή δεν έβαλα ζάχαρη σήμερα στο καφέ
Επηρεάστηκα από ένα άλλο θέμα που συζητάμε με όνομα ''Υγεία''
Ακόμα δεν έχω πιει το καφέ μου μιας και είναι σκέτος. Υπό άλλες προυποθέσεις ειναι δυο γουλιές θα είχε εξαφανιστεί
Έφαγα μετά και 2 κρουασανάκια με μαύρη σοκολάτα και λέω κοιτα να δεις δεν έβαλα ζάχαρη στο καφέ για να φάω κρουασάν. Οπότε αύριο θα βάλω λίγη ζάχαρη όπως πάντα μιας και δε γλιτώνουμε απο αυτή και μετά συζητάμε για τη θερμοκρασία ξανά :p
Δοκιμασε την ξανθια ζαχαρη φιλε μου. Δεν χαλαει την γευση του καφε . Χρησιμοποιω χρονια την κρυσταλικη του "ΖΩΓΡΑΦΟΣ". Ενα κοφτο κουταλακι του καφε και για τον espresso την ιδια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.950
Εμένα δεν θα με πείραζε να μου πουν πρέπει να παραγγείλω τουλάχιστον 50 κάψουλες. Έτσι κι αλλιώς 80 πηρα στην παραγγελία μου. Αλλά όχι 50 ίδιες χωρίς να τις έχω δοκιμάσει.

Θα μου πεις αποκλείεται να είναι κακες, αλλά και πάλι 50 καφέδες ίδιους;
Το πακέτο Fusion σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τις 5 συσκευασίες με όποιον από τους 7 καφέδες της λίστας θέλεις.

Capsules fusion – KUDU Coffee

Υ.Γ. Μου καρφώθηκε να υπολογίσω όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. :o

21 αν δεν θέλουμε ίδιους καφέδες στο πακέτο

και

462 αν δεν μας πειράζει η επανάληψη

Όταν ξαναπάω θα ρωτήσω αν τα έχουν υπολογίσει. :biggrin:

Reaction score
4.080
Μας ζάλισαν τα παπάκια με τα email για την προσφορά.
Απελπισμένους τους κόβω, όχι σνομπ.. :roflmao:

Απο προχτές το βράδυ μέχρι πριν λίγο έχω λάβει 5 mail... :lolsign:

Όχι τίποτα άλλο αλλά κλικαρα το link του πρώτου mail και έκανα παραγγελία, οπότε θα έπρεπε να με αφήσει λιγουλάκι ήσυχο..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.950
Μας ζάλισαν τα παπάκια με τα email για την προσφορά.
Απελπισμένους τους κόβω, όχι σνομπ.. :roflmao:

Όχι τίποτα άλλο αλλά κλικαρα το link του πρώτου mail και έκανα παραγγελία, οπότε θα έπρεπε να με αφήσει λιγουλάκι ήσυχο..
Κι εγώ 5 έχω κι ας παράγγειλα με το link του πρώτου. :biggrin:

Σιγά μην κάνουν διασταύρωση με αυτούς που ήδη ψώνισαν. Αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Στέλνουν κι όποιον πιάσουν. Τζάμπα είναι. :gamer:

Δεν είναι οι μόνοι. Πού να δεις τι τραβάω με τη Nespresso. Email, SMS, τηλεφωνικές προσφορές.

Reaction score
5.616
Δοκιμασε την ξανθια ζαχαρη φιλε μου. Δεν χαλαει την γευση του καφε . Χρησιμοποιω χρονια την κρυσταλικη του "ΖΩΓΡΑΦΟΣ". Ενα κοφτο κουταλακι του καφε και για τον espresso την ιδια.
Η καστανη ταιριαζει καλυτερα στον καφε λογο του διοξειδιου του ανθρακα που περιεχει. Απο γλυκαντικα εγω προσωπικα μονο καστανη στον καφε οταν αγοραζω απ εξω του σωρου γιατι δεν εχω να πιω κατι αλλο.

Reaction score
24.501
με το συμπάθειο, γάλα και ζάχαρη οποιασδήποτε μορφής στον καφέ δεν είναι κάτι που συνάδει με όσα έχουν γραφτεί παραπάνω.
σπάνια δεν μου άρεσε κάποιος καφές delivery όταν έπινα με "ολίγη" (για μέτριο ούτε συζήτηση , όλα ίδια ήταν), μέχρι και nespresso πίνω έτσι.
τα προβλήματα ξεκινάνε όταν δεν θέλεις ζάχαρη ή γάλα οπότε η ποιότητα του καφέ σε όλα τα στάδια γίνεται κρίσιμη.

Reaction score
5.616
με το συμπάθειο, γάλα και ζάχαρη οποιασδήποτε μορφής στον καφέ δεν είναι κάτι που συνάδει με όσα έχουν γραφτεί παραπάνω.
σπάνια δεν μου άρεσε κάποιος καφές delivery όταν έπινα με "ολίγη" (για μέτριο ούτε συζήτηση , όλα ίδια ήταν), μέχρι και nespresso πίνω έτσι.
τα προβλήματα ξεκινάνε όταν δεν θέλεις ζάχαρη ή γάλα οπότε η ποιότητα του καφέ σε όλα τα στάδια γίνεται κρίσιμη.
α)Ενταξει για την ζαχαρη,το γαλα δεν ειναι κακο σε καποιους καφεδες ειδικα αν η αναλογια του γάλακτος ειναι σωστη.

Βου)Αυτο με τον nespresso πρεπει να το ψαξεις :biggrin:

Γου)Πρεπει να κανω ενα coffe meeting στο σπιτι για το avsite να σας μαζεψω και να βλεπω αντιδρασεις οταν θα δοκιμαζετε.

TGD

Reaction score
9.363
Το πακέτο Fusion σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τις 5 συσκευασίες με όποιον από τους 7 καφέδες της λίστας θέλεις.
Capsules fusion – KUDU Coffee
Α, ευχαριστώ. Είδα τις 5 παλιές συσκευασίες στη φωτό και δεν κατάλαβα ότι μπορούσα να παραγγείλω και τις 2 νέες!
Από το KAYA αγόρασε κανείς κάψουλες;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.950
Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που βάζουν συχνά ζάχαρη στον καφέ. Σε κάθε ποικιλία που αλλάζω, πίνω τον πρώτο σκέτο για να δω πού βρίσκεται γευστικά και μετά τον φέρνω πιο κοντά στο γούστο μου προσθέτοντας ζάχαρη (από 0 έως ένα κουταλάκι κοφτό).

Η προσθήκη ζάχαρης δεν είναι όσο απλή ακούγεται. Κάθε είδος ζάχαρης έχει διαφορετική γεύση είτε επειδή η γλώσσα μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την ένταση της γλύκας (η φρουκτόζη έχει πιο έντονη γλύκα από τη σουκρόζη) είτε επειδή οι πιο ακατέργαστες εμπεριέχουν άλλες ενώσεις (π.χ. μελάσα) που επηρεάζουν την τελική γεύση και τη επίγευση που αφήνουν. Αν το προχωρήσουμε, μπορούμε να βρούμε ότι για κάθε ποικιλία καφέ ταιριάζει περισσότερο συγκεκριμένο είδος ζάχαρης. Αρκεί να μην ξεπεράσει η γεύση της ζάχαρης αυτή του καφέ, όπως για παράδειγμα αν βάλουμε σκούρα ζάχαρη σε ήπιο κεντροαμερικανικό καφέ.

Πάντα η ποιότητα του καφέ είναι αυτή που δίνει τη βάση και μετά το πάμε εκεί που θέλουμε με τα πρόσθετα, όσο αυτά δεν κλέβουν τη δόξα του καφέ.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.872

Κι εγώ 5 έχω κι ας παράγγειλα με το link του πρώτου. :biggrin:
Για αυτό έχετε 5.
Εγώ που δεν παράγγειλα είχα μόνο 4, ένα πριν ξεκινήσει για ενημέρωση, 2 χθες και 1 σήμερα ότι τελειώνει :tongue:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.950
Η Niche παρουσίασε τον Duo με 83mm επίπεδα μαχαίρια. Η συσκευασία περιέχει δύο διαφορετικά σετ για εσπρέσο και φίλτρου. Η τιμή για την Ελλάδα θα περάσει άνετα το 1000ρικο.

n.png

Reaction score
4.080
Μετά λέτε για τα καλώδια. :roflmao:
Εκεί που περνάει ριπερ τον καφέ με τελείωσε..

Last edited:

Reaction score
24.501
Μετά λέτε για τα καλώδια. :roflmao:
Εκεί που περνάει ριπερ τον καφέ με τελείωσε..

Πήγα να το βάλω καλάθι αλλά δε μάσησε, την διόρθωσε την τιμή
Screenshot_2023-04-10-20-22-39-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.644
Members
38.351