- Reaction score
- 24.501
νεροζούμι ή σαπουνόνερο;
Δοκιμασε την ξανθια ζαχαρη φιλε μου. Δεν χαλαει την γευση του καφε . Χρησιμοποιω χρονια την κρυσταλικη του "ΖΩΓΡΑΦΟΣ". Ενα κοφτο κουταλακι του καφε και για τον espresso την ιδια.Για αρχή δεν έβαλα ζάχαρη σήμερα στο καφέ
Επηρεάστηκα από ένα άλλο θέμα που συζητάμε με όνομα ''Υγεία''
Ακόμα δεν έχω πιει το καφέ μου μιας και είναι σκέτος. Υπό άλλες προυποθέσεις ειναι δυο γουλιές θα είχε εξαφανιστεί
Έφαγα μετά και 2 κρουασανάκια με μαύρη σοκολάτα και λέω κοιτα να δεις δεν έβαλα ζάχαρη στο καφέ για να φάω κρουασάν. Οπότε αύριο θα βάλω λίγη ζάχαρη όπως πάντα μιας και δε γλιτώνουμε απο αυτή και μετά συζητάμε για τη θερμοκρασία ξανά![]()
Το πακέτο Fusion σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τις 5 συσκευασίες με όποιον από τους 7 καφέδες της λίστας θέλεις.Εμένα δεν θα με πείραζε να μου πουν πρέπει να παραγγείλω τουλάχιστον 50 κάψουλες. Έτσι κι αλλιώς 80 πηρα στην παραγγελία μου. Αλλά όχι 50 ίδιες χωρίς να τις έχω δοκιμάσει.
Θα μου πεις αποκλείεται να είναι κακες, αλλά και πάλι 50 καφέδες ίδιους;
Κι εγώ 5 έχω κι ας παράγγειλα με το link του πρώτου.Μας ζάλισαν τα παπάκια με τα email για την προσφορά.
Απελπισμένους τους κόβω, όχι σνομπ..
Απο προχτές το βράδυ μέχρι πριν λίγο έχω λάβει 5 mail...
Όχι τίποτα άλλο αλλά κλικαρα το link του πρώτου mail και έκανα παραγγελία, οπότε θα έπρεπε να με αφήσει λιγουλάκι ήσυχο..
Η καστανη ταιριαζει καλυτερα στον καφε λογο του διοξειδιου του ανθρακα που περιεχει. Απο γλυκαντικα εγω προσωπικα μονο καστανη στον καφε οταν αγοραζω απ εξω του σωρου γιατι δεν εχω να πιω κατι αλλο.Δοκιμασε την ξανθια ζαχαρη φιλε μου. Δεν χαλαει την γευση του καφε . Χρησιμοποιω χρονια την κρυσταλικη του "ΖΩΓΡΑΦΟΣ". Ενα κοφτο κουταλακι του καφε και για τον espresso την ιδια.
α)Ενταξει για την ζαχαρη,το γαλα δεν ειναι κακο σε καποιους καφεδες ειδικα αν η αναλογια του γάλακτος ειναι σωστη.με το συμπάθειο, γάλα και ζάχαρη οποιασδήποτε μορφής στον καφέ δεν είναι κάτι που συνάδει με όσα έχουν γραφτεί παραπάνω.
σπάνια δεν μου άρεσε κάποιος καφές delivery όταν έπινα με "ολίγη" (για μέτριο ούτε συζήτηση , όλα ίδια ήταν), μέχρι και nespresso πίνω έτσι.
τα προβλήματα ξεκινάνε όταν δεν θέλεις ζάχαρη ή γάλα οπότε η ποιότητα του καφέ σε όλα τα στάδια γίνεται κρίσιμη.
Α, ευχαριστώ. Είδα τις 5 παλιές συσκευασίες στη φωτό και δεν κατάλαβα ότι μπορούσα να παραγγείλω και τις 2 νέες!Το πακέτο Fusion σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις τις 5 συσκευασίες με όποιον από τους 7 καφέδες της λίστας θέλεις.
Capsules fusion – KUDU Coffee
Απο προχτές το βράδυ μέχρι πριν λίγο έχω λάβει 5 mail...
Όχι τίποτα άλλο αλλά κλικαρα το link του πρώτου mail και έκανα παραγγελία, οπότε θα έπρεπε να με αφήσει λιγουλάκι ήσυχο..
Για αυτό έχετε 5.Κι εγώ 5 έχω κι ας παράγγειλα με το link του πρώτου.![]()
Ο Lance Hedrick είναι εκπληκτικός. Οξυδερκής, γνώστης και χαβαλές.ο τυπος ειναι θεομουρλος
Πήγα να το βάλω καλάθι αλλά δε μάσησε, την διόρθωσε την τιμήΜετά λέτε για τα καλώδια.
Εκεί που περνάει ριπερ τον καφέ με τελείωσε..
![]()
The EG-1
From espresso to pour-over coffee preparation, the EG-1 is Weber Workshops's 80mm premier flat burr grinder for specialty coffee, now upgraded to the Mk.3 edition. The EG-1 Mk.3 ships standard with Weber Workshops's magnetically mounted CORE burr set, designed to be used for everything from...weberworkshops.com