Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Άμα είχα ρε συ Γιώργη θα έψαχνα τώρα για αγορά, θα γινόταν κάποια στιγμή η μαλακ1α, έχω ένα ζευγάρι που το σκαντζάρω από τα mtb στα road και τούμπαλιν, πρέπει να αγοράσω και ένα δεύτερο ζευγάρι. Το θεμα είναι ότι έπεσα και πάνω στις γιορτές οπότε από Ελλάδα είναι κλειστά τα μαγαζά (και φωτιά η τιμή τους) απ'όξω από Δευτέρα και βλέπουμε γιατί εδώ που είμαι, είναι δύσκολο το next day παράδοση.
Σκάς τώρα ιάς, γιά δεν σκάς? :(

Reaction score
2.324
Ξέχασα 400km μακριά τους πάτους της specialized για τα road παπούτσα, πόσο μλκ μπορεί να είμαι?
Εχω τα παπούτσα χωρίς πάτους, είμαι ντίπ γίδι...
Τεσπα, ψάχνοντας για on line αγορά πάτων έπεσα πάνω στα καινούρια μοντέλα της gearne (καινούρια χρώματα βασικά)
Τι γίνεται άραγε με τις τιμές, πολύ τσιμπημένες, καβάλησε το καλάμι και η gearne με φαίνεται...
Κρόκ τούτο το χρώμα είναι για σένα , πεταλιά και φωτιά στο λάστιχο :)
Γυάλισε άσχημα....
Άμα είχα ρε συ Γιώργη θα έψαχνα τώρα για αγορά, θα γινόταν κάποια στιγμή η μαλακ1α, έχω ένα ζευγάρι που το σκαντζάρω από τα mtb στα road και τούμπαλιν, πρέπει να αγοράσω και ένα δεύτερο ζευγάρι. Το θεμα είναι ότι έπεσα και πάνω στις γιορτές οπότε από Ελλάδα είναι κλειστά τα μαγαζά (και φωτιά η τιμή τους) απ'όξω από Δευτέρα και βλέπουμε γιατί εδώ που είμαι, είναι δύσκολο το next day παράδοση.
Σκάς τώρα ιάς, γιά δεν σκάς? :(
Δαλαβίκας? Κάτι θα έχει σε πάτους... αλλιώς από σουπερμάρκετ τους αφρολεξάτους τους λεπτούς 1 βδομάδα θα σε βγάλουν

Πόσο θα κάτσεις? Την άλλη κυριακή ερχόμαστε για αγώνα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Πόσο θα κάτσεις? Την άλλη κυριακή ερχόμαστε για αγώνα
Μιά βδομάδα μαναχά. Θα έχω φύγει όταν θα έρθεις.
Δαλαβίκας? Κάτι θα έχει σε πάτους... αλλιώς από σουπερμάρκετ τους αφρολεξάτους τους λεπτούς 1 βδομάδα θα σε βγάλουν
Η μλκια είναι που ο πάτος μέσα στο καλούπι των gaerne φτιάχνει τη καμάρα του ποδιού, ότι άλλο και να βάλεις είναι σα να φοράς βατραχοπέδιλα. Θα δω τι θα κάνω, δεν θα τρελαθώ κιόλας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Μιλάμε για πολύ σαματά όχι αστεία, ήθελα καιρό τώρα να ανεβάσω ένα βίντεο. Αν εξαιρέσεις αυτό είναι καταπληκτικά τροχάκια.

Reaction score
23.673
Μιά βδομάδα μαναχά. Θα έχω φύγει όταν θα έρθεις.

Η μλκια είναι που ο πάτος μέσα στο καλούπι των gaerne φτιάχνει τη καμάρα του ποδιού, ότι άλλο και να βάλεις είναι σα να φοράς βατραχοπέδιλα. Θα δω τι θα κάνω, δεν θα τρελαθώ κιόλας.
Δυσκολεύτηκες από ότι κατάλαβα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Όχι ιδιαίτερα, βρήκα κάτι σκληρούς πάτους από παλιά αθλητικά παπούτσια, δεν ήταν το ίδιο βέβαια. Αυτοί της specialized είναι άλλη φάση, σιαχνουν τη καμάρα και το υλικό στο σημείο που πατάς είναι απίστευτο. Με ότι δήποτε άλλο μουδιαζουν οι πατούσες σε εκείνο το σημείο

Reaction score
4.587
Έχει κανείς άποψη για τα frame της Dolan? Επίσης γνωρίζουμε τι γίνεται με τις παραγγελίες από αγγλία γενικά (όχι από τα sites που δηλώνουν τελική τιμή στην πόρτα σου). Εκτός του ΦΠΑ μπορούμε να ξέρουμε τι άλλο θα πληρώσουμε?

Reaction score
16.294
Μιλάμε για πολύ σαματά όχι αστεία, ήθελα καιρό τώρα να ανεβάσω ένα βίντεο. Αν εξαιρέσεις αυτό είναι καταπληκτικά τροχάκια.

Ωραία ακούγεται... αν φοράς ακουστικά! :geek: 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Ωραία ακούγεται... αν φοράς ακουστικά! :geek: 8-)
Προφανώς ακόμα και από το βίντεο Σώτο είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς. Ακόμα και με ακουστικά θα το ακούς, εκτός και αν ακούς μουσική σε υψηλές εντάσεις.
Πρόσφατα έβαλα 54 δόντια στους dt swiss, καμία σχέση. Έχω καταλήξει στο ότι το έλασμα που πιέζει τις καστάνιες μεταξύ του κάνει όλη τη ζημιά,ασκεί πολύ πίεση. Βάζεις γρασο και πολύ γρήγορα (στη πρώτη βόλτα κιόλας) βγαίνει όλο το γρασο και ξεκινά πάλι ο θόρυβος. Θα δοκιμάσω και το ειδικό γράσο που ήρθε μαζί με τις καστανιές της dt swiss στους scribe, μήπως αλλάξει κάτι...

Reaction score
2.324
Έχει κανείς άποψη για τα frame της Dolan? Επίσης γνωρίζουμε τι γίνεται με τις παραγγελίες από αγγλία γενικά (όχι από τα sites που δηλώνουν τελική τιμή στην πόρτα σου). Εκτός του ΦΠΑ μπορούμε να ξέρουμε τι άλλο θα πληρώσουμε?
Best seller για πίστα αλλά υποπτεύομαι πως ψάχνεις για κούρσα οπότε... γιατί όχι κάτι εντός EU? Θέλω να πω, γιατί να μπλέξεις? Κοιτάζεις κάτι εξειδικευμένο που δεν μπορείς να βρείς αλλού?

Reaction score
4.587
Best seller για πίστα αλλά υποπτεύομαι πως ψάχνεις για κούρσα οπότε... γιατί όχι κάτι εντός EU? Θέλω να πω, γιατί να μπλέξεις? Κοιτάζεις κάτι εξειδικευμένο που δεν μπορείς να βρείς αλλού?
Όχι απλά έχει μοντέλο ακριβώς όπως το θέλω και η τιμή του είναι πολύ τίμια, αν δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο τελωνειακό χαράτσι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Βάλε κάνα λίνκ να δούμε τον τύπο του σκελετού, ίσως υπάρξουν και άλλες προτάσεις. Έχω ήδη μια στο μυαλόμ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Νόμιζα πως πρόκειται για κούρσα, καλό δείχνει για το σκοπό που λες, παρατήρησα όμως ότι έχει άτσαλες κολλήσεις, αν δεν σε ενοχλεί εσένα.

Reaction score
4.587
Οι κολλήσεις δε με ενοχλούν και τόσο Αυτό που δεν είχα προσέξει είναι το βάρος (2.2κ) που το βρίσκω κάπως μεγάλο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.934
Για μετακίνηση σκέφτομαι να πάρω κι εγώ κανένα παλιό κουρσακι, αντικα 70s ή 80s, και να του βάλω τιμόνι πόλης... Κανενα Peugeot ή Velosolex κλπ. Και single speed δεν θα με χαλούσε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.735
Για μετακίνηση σκέφτομαι να πάρω κι εγώ κανένα παλιό κουρσακι, αντικα 70s ή 80s, και να του βάλω τιμόνι πόλης... Κανενα Peugeot ή Velosolex κλπ. Και single speed δεν θα με χαλούσε
Δεν θες να εκσυχρονιστης καλέ?
Καβάλτσα ένα μερσιέ τελευταία, από αναπαλαίωση και φοβήθηκα να το πατήσω, είχε τόσο μεγάλη ελαστικότητα που νόμιζα πως θα το κάνω ζημιά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025