Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Εδώ στη Λάρσα μαϊμού παίζει πολύ ποδήλατο στη καθημερινότητα και οι άνθρωποι έχουν άλλη παιδεία. Φαντάζομαι του τύπου "μη του κόψω τη φόρα, ας περάσει"
Δεν το κάνουν όλοι, συμβαίνει όμως συχνά.
Στη Αθήνα πάλι δεν συμβαίνει ποτέ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Τι ρωτάς; Το όγδοο θανάσιμο αμάρτημα, σύμφωνα με το μπρέτσο, είναι :p

Δεν έχω πολλές εμπειρίες, δύο ποδήλατα με qr, το ένα με δίσκους και το άλλο με δαγκάνες. Όχι μόνο δε χρειάστηκε ποτέ να ξανασφίξω τα qr αλλά όσες φορές αφαίρεσα τους τροχούς χρειάστηκε να προσπαθήσω αρκετά για να τα ανοίξω.
Κορόιδευε εσύ, να ήξερες μαναχά πόσοι κλαίνε. Έχω έναν συνάδελφο στη δλειά που πήρε ένα merida τρέκινγκ, για κάποιο θκότ λόγο ήθελε να το κάνει full xt, μόλις έβαλε τα πχιο δυνατά φρένα, άνοιξε η φωλιά του πίσω τροχού και φυσικά μετά ο τροχός κάθονταν στραβά. Για τη ιστορία, τα qr δεν τα σφίγγεις με όλη σου τη δύναμη, το πολύ κάνει ζημιά στο πλαίσιο, το λίγο επίσης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749

Reaction score
4.587
Κορόιδευε εσύ, να ήξερες μαναχά πόσοι κλαίνε.
Δεν κοροϊδεύω, πλάκα κάνω.
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...

Καλά τώρα αναρτήθηκε που δεν έχουμε καν υπουργό ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Αρέ δεν υπάρχει σωτηρία στο τόπο τούτο, άμα διαβάζεις λέξεις φανταζι όπως λέει και ο βαρώνος βρωμάει η δλειά, δεν θα γίνει τίποτα, πότε!
Εδώ στις πόλης δεν χωράνε πλέον τα αμάξια, από που θα κόψουν για να κινείται με ασφάλεια το ποδήλατο, δεν υπήρχε ποτέ τέτοια υποδομή, άρα τον πούλο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Με ερχόντουσαν μηνύματα στο κινητό για τα κομ που έχανα, ο μπάρμπας έφυγε από το αεροδρόμια όλο χαρά με τελικό προορισμό το Ξυλόκαστρο. Φυσικά και είναι με ηλεκτρικό, έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν με άλλους, μόλις το εξετάσει η ομάδα του στράβα θα του κατεβάσουν τη προπόνηση.
Το θέμα είναι τι μπαταρία φοράει το εργαλείο και τον έβγαλε τόσες ώρες...?

Last edited:

Reaction score
16.305
Μπορεί να ήταν και με αμάξι, και να είχε βάλει να γράφει το wahoo... ή κάποιο συνδυασμός αμάξι και ποδήλατο σε κάποια κομμάτια... (δεν έχει εξάλλου δεδομένα cadence, heart rate η διαδρομή του, και η ισχύς είναι 'εκτιμώμενη').

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Προφανώς Σώτο, το πήγε μέσα από Σαλαμίνα με φέρυ και από εκεί και πέρα φαίνεται να το πήγε συντηρητικά με τη ισχύ της μπαταρίας.
Αμάξι λογικά δεν έπαιξε, τεσπα έχει συμβεί πολλές φορές από τότε που εμφανίστηκαν τα e bikes. Μια άλλη φορά εδώ σαπάν με είχε πάρει ένας τύπος τους χρόνους σε ανάβαση, μετά από λίγο ξανά μπήκα να δω και του είχε κατεβάσει το στράβα τη εγγραφή.
Σε άλλα νέα, έχω καιρό που με τρώει να δοκιμάσω τα φωτοχρωμικά γυαλιά Oakley Radar, πολύ ευχαριστημένος από αυτό το σκελετό με τους prizm road φακούς. Τα χρειάζομαι για τις συννεφιασμένες μέρες, εδώ σαπάν η φύση οργιάζει και μαζί με αυτή και τα κάθε λογής μαμούνια, όλη τη ώρα κάτι χτυπάει στα μάτιαμ, άρα το γυαλί είναι απαραίτητο για αυτούς και για άλλους λόγους. Οι φακοί prizm road κάνουν καταπληκτική δλειά στη έντονη ηλιοφάνεια, στη συννεφιά δεν βλέπς να διαβάσεις το δρόμο με αποτέλεσμα να πατάς πέτρες και να βρίσκεσαι προ εκπλήξεων...
Θα έρθουν μαζί με τους πάτους λογικά μεθαύριο, θα γράψω τις εντυπώσεις.
Ως τόσο χρησιμοποιεί κάποιος στο ποδήλατο Photochromic γυαλιά?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Θα ήθελα να μάθω σε τι χρόνους γίνεται η αλλαγή της σκουράδας του φακού από τον ήλιο σε περιβάλλον χωρίς ήλιο.
Το βράδυ δεν είμαι έξω με το ποδήλατο, οπότε αυτό δεν με νοιάζει, με νοιάζει η προσαρμοστικότητα του φακού τη ημέρα.
Δγιάβασα δγιάφορα reviews, άλλοι τα λέν έτσι και άλλοι τα λέν αλλιώς...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Μλκ τι φάση με το next Day παράδοση? Έβαλα εψές το μεσημέρι παραγγελία, ημέρα αργίας και για τη Γερμανία. Μπαίνω τώρα ιάς να δω τη πορεία του πακέτου και όλοι με όλα τα μέσα τρέχουν να με παραδώσουν τους θκούσμ τους πάτους.
Και οι άλλοι στη ενότητα με τα κούριερ κλαίγονται, να το ποσταρω μια και από εκεί? :lolsign:

Screenshot_2023-04-18-11-51-31-839_com.android.chrome-edit.jpg

IMG_20230418_115214.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.941
Μλκ τι φάση με το next Day παράδοση? Έβαλα εψές το μεσημέρι παραγγελία, ημέρα αργίας και για τη Γερμανία. Μπαίνω τώρα ιάς να δω τη πορεία του πακέτου και όλοι με όλα τα μέσα τρέχουν να με παραδώσουν τους θκούσμ τους πάτους.

Θα έλεγες και ότι ξεπατωθήκανε για τους πάτους σου

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.749
Καλά, άμα με το φέρει και σήμερα εδώ στη πάνω ραχούλα είμαι, θα δώσω στον κούριερ μια ξαδέρφη που έχω τσιμπ/κλού να τον κάνει συντροφιά σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής. :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.941
Δεν σου φτάνει που θα ξεπατωθεί, θέλεις να ρέψει κι από πάνω.

... πρώτη ξαδέρφη;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon