Ποδήλατο

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.197
Το ποδήλατο τραβάει μόνο για έργα βιτρίνας.

Κάνει τικ σε όλα αυτά που συνήθως εκφράζονται με μεγάλες λέξεις που δεν καταλαβαίνει ούτε ο Μπρέτσος ούτε εγώ, βιώσιμη ανάπτυξη, πράσινη διάδραση, φαινυλκτετονουρία κλπ

Από ουσία όμως τίποτα.

Να κοιτάξτε πάρκινγκ που έφτιαξαν οι αθεόφοβοι. Εδώ και πάνω από μήνα, δεν έχει δεχτεί ούτε ένα ποδήλατο.

Να πω την αληθεια περιμενα κανεναν γιουτουμπερ να στησει καμερα απενατι βαζοντας καναδυο ποδηλατα στο παρκινγκ και να καταγραψει σε ποσο χρονο θα εξαφανιστουν:p:p:p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Θα ήταν περισσότεροι οι αντιδραστικοί αν δεν υπήρχαν οι αεροδυναμικοί λόγοι στη χρήση του.
Και σε αυτό δεν θα συμφωνήσω, το ότι με το κράνος είσαι πχιο αεροδυναμικός είναι μέγα ψέμα, επινοήθηκε κάτι τέτοιο καθαρά για λόγους ασφαλείας. Το κράνος σε υψηλές ταχύτητες έχει αντίσταση στη ροή του αέρα. Μπροστά στη ασφάλεια που προσφέρει, προσωπικά δεν το συζητώ ντίπ.
Και μιας και το ξανά πχιάσαμε, το full face κράνος με έχει σώσει τη ζωή δγιό φορές στη μοτοσυκλέτα και μια φορά το τσόφλι στο ποδήλατο.
Ειδικά στο ποδήλατο υπάρχουν ενεργοί ποδηλάτες που δεν πιστεύουν ότι το κράνος θα προσφέρει ασφάλεια, το έχω ακούσει άπειρες φορές, η θκιάμ απάντηση είναι πάντα, "μη σου τύχει"

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.626
Και σε αυτό δεν θα συμφωνήσω, το ότι με το κράνος είσαι πχιο αεροδυναμικός είναι μέγα ψέμα,
Δεν είναι ψέμα αρκεί να μιλάμε για κράνη που έχουν σχεδιαστεί σε αεροδυναμικό τούνελ. Δεν ισχύει δηλαδή για όλα γενικώς.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ένα ξυρισμένο κεφάλι ήταν η πιο φτηνή αεροδυναμική πατέντα. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Ναι οκ έχς δίκιο, δεν το ξεκαθάρισα, στο κράνος που χρησιμοποιούμε όλοι εμείς στις κούρσες ισχύει, σε κάτι άλλα που φοράνε στο TT, χωρίς αεραγωγούς που κάποιες φορές έχουν και ζελατίνα στα μάτια έχουν όντως αεροδυναμική προδιαγραφή.

Reaction score
16.312
Και σε αυτό δεν θα συμφωνήσω, το ότι με το κράνος είσαι πχιο αεροδυναμικός είναι μέγα ψέμα, επινοήθηκε κάτι τέτοιο καθαρά για λόγους ασφαλείας. Το κράνος σε υψηλές ταχύτητες έχει αντίσταση στη ροή του αέρα. Μπροστά στη ασφάλεια που προσφέρει, προσωπικά δεν το συζητώ ντίπ.
Και μιας και το ξανά πχιάσαμε, το full face κράνος με έχει σώσει τη ζωή δγιό φορές στη μοτοσυκλέτα και μια φορά το τσόφλι στο ποδήλατο.
Ειδικά στο ποδήλατο υπάρχουν ενεργοί ποδηλάτες που δεν πιστεύουν ότι το κράνος θα προσφέρει ασφάλεια, το έχω ακούσει άπειρες φορές, η θκιάμ απάντηση είναι πάντα, "μη σου τύχει"
Κι εμένα μια φορά στο ποδήλατο, πέρυσι το καλοκαίρι!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.626
Δύο παλιότερα links από τους αρνητές του κράνους. 8-)

Stop forcing people to wear bike helmets - Vox

The big bike helmet debate: 'You don’t make it safe by forcing cyclists to dress for urban warfare' | Cycling | The Guardian

Κι ένα καινούργιο που ουσιαστικά γράφει ότι όσο πιο πολλά ποδήλατα κυκλοφορούν σε μία χώρα τόσο λιγότερα ατυχήματα γίνονται.

Should Bicycle Helmets Be Mandatory? [ANALYSIS] (discerningcyclist.com)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.949
Βέβαια κακά τα ψέματα, ανοίγει η καρδιά σου να γυρνάς το απόγευμα μέσω παραλίας

IMG_20230419_191641_edit_205273036661385.jpg

Πρέπει να παίρνω τη φωτογραφική μου μηχανή, τι να σου κάνει το κινητό... Μην πω και κανένα κοντό τηλεφακό

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.949
Τις περισσότερες φορές φροντίζω τέτοιες στιγμές να μένουν στη μνήμη του μυαλού.

Τις αποταμιευουμε κι εκεί, αλλά δεν είναι κακονα κρατούμε και κατι σε SD

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Δεν κουβαλάω ποτέ μαζίμ κινητό καλέ.
Μη αρχίσετε τώρα, άμα σε συμβεί τίποτα και τέτοια.
Έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας για αυτές τις περιπτώσεις.

Reaction score
16.312
Γιατί, λίγος της πέφτει κοτζάμ Βαρώνος δηλαδή; Λίγο κάτω από Βασιλιάς είναι (αν κι βλέπω την wiki να με διαψεύδει, πολύ κάτω τον βάζει τον Βαρώνο!! ) ... :roflmao: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Κρατά για Κροκ που θα τρέξει και μαραθώνιο... Τι να τον κάνει έναν παλιοβαρωνο
Ο κρόκ έχει μια φινέτσα, μια αρχοντιά, πως είναι ο Κούλης, χειρότερος.
Τη θκιάμ τη βλάχα τη ξαδέρφη, ούτε να τη φτύσει :roflmao:

Reaction score
23.674
Άμα θες να ξες, στη Φαρακλάδα που ημανε το Πάσχα δούλεψα και στο θερμοκήπιο του αδερφού της μάνας του συμμαθητή του μεγάλου γιου μου. Κουβάλησα αγγούρια , τα έβαλα τελάρο συσκευασία ζύγισμα τα μικρά , πακετάρισμα τσερκια κλπ. Εφαγα και καμιά 50αρια που τα έκοψε ο ποιοτικός έλεγχος. Μπορεί να έχω φινέτσα αλλά άμα λάχει κουβαλάω και αγγούρια

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Αυτοί οι αγώνες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον, η χάραξη των αγώνων είναι η ίδιες διαδρομές με αυτές που κάνω.

D

Deleted member 50795

Guest
τρεχαντήρι αυτά που κάνουν , σε σχέση με αυτα που θα μπορούσαν να κάνουν είναι δυσανάλογα μικρά και λίγα (trust me)….αλλά απο το ολότελα καλη και η παναγιωταινα ..:geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.753
Εννοείται αυτό ρε Χρήστο, το ίδιο ισχύει πανελλαδικά όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Το ποδήλατο στη Ελλάδα έχει πολύ χαμηλή δημοτικότητα και γιαυτό δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο αγώνα, θα φέρει αρκετό κόσμο, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τεχνικά αλλά και αγωνιστικά, αντοχή και δύναμη σε ένα απίστευτο ποδηλατικά περιβάλλον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon