Ηχεια για υπολογιστη

Reaction score
2.464
Θελω να αγορασω ενα σετακι ηχειακια για τον υπολογιστη.

Δε θα ηθελα να ειναι θηρια. Υπαρχει μια σκεψη για μικρα ενεργα ή για το σετακι Klipsch Pro Media 2.1 Heritage.

Αποσταση ακροασης κατω του μετρου.

Ελεγα να φτασω μεχρι και kali in8 αλλα το μεγεθος τους ισως να μου τα φερει πολυ σκουρα για εκει που τα θελω. Υπαρχει κατι πιο στενη με 8ινση μοναδα;

Ευχαριστω.

Reaction score
23.483
Δεν είχες πάρει τα Kali unidesk πως λέγονται που είχαν το ομοκεντρικό mid/high σε σφαιρική καμπίνα και το sub με τους ενισχυτές από κάτω;

Reaction score
2.464
Δεν είχες πάρει τα Kali unidesk πως λέγονται που είχαν το ομοκεντρικό mid/high σε σφαιρική καμπίνα και το sub με τους ενισχυτές από κάτω;
Οχι. Ειχα κατι logitech z5500 παλιοτερα τα οποια τα χαρισα και ψαχνομαι τωρα για κατι αλλο.

Reaction score
1.805
εγώ πάντως έβαλα μια ηχομπάρα της crystal audio που "περίσευε" στο πισι του σπιτιου και έχω πάθει πλάκα.
Επειδή έχει και σαμπάκι μέσα και βαράει προς τα κάτω δονεί το γραφείο και ακούγεται πολύ σούπερ.

teevy 5 νομίζω ήταν το μοντέλο.

Reaction score
6.819
εγώ πάντως έβαλα μια ηχομπάρα της crystal audio που "περίσευε" στο πισι του σπιτιου και έχω πάθει πλάκα.
Επειδή έχει και σαμπάκι μέσα και βαράει προς τα κάτω δονεί το γραφείο και ακούγεται πολύ σούπερ.

teevy 5 νομίζω ήταν το μοντέλο.
H teevy 5,αν κυκλοφορούσε σήμερα,θα κόστιζε πάνω από 500 ευρω.......εξαιρετικά ηχεία και οι ηχοβάσεις (όχι ηχομπάρες) και τα κυβικά ηχεία cuby της παλιάς crystal acoustics (audio)που φυσικά καμία σχέση δεν έχει με την σημερινή, σαν ποιότητα ήχου,κατασκευής και κυρίως σχεδιασμού-έρευνας.
Ελεγα να φτασω μεχρι και kali in8 αλλα το μεγεθος τους ισως να μου τα φερει πολυ σκουρα για εκει που τα θελω. Υπαρχει κατι πιο στενη με 8ινση μοναδα;
με 8 ίντσες μεγάφωνο,πόσο πιο κάτω από 25 εκατοστά πλάτος θέλεις να βρεις?

TGD

Reaction score
8.620
Ας είμαστε ειλικρινείς, πάνω από 4" δύσκολα βολεύεται σε ένα τυπικό γραφείο...

Reaction score
2.721
Το δωμάτιο του γραφείου μου άλλαξε χρήση και αναγκάστηκα να μεταφερθώ σε άλλο χώρο του σπιτιού μου.

Στον τωρινό χώρο δεν μπορούν να τοποθετηθούν ηχεία, χωράει τσιμα-τσιμα η οθόνη.

Κοίταξα για ηχομπάρα.

Ήμουν ανάμεσα σε creative katana, razer levathian και sonos ray.

Προτίμησα την ray λόγω του ονόματος sonos και της τεχνολογίας που κουβαλάει

Κορυφαίο app,αυτόματη ισοστάθμιση, ενσωματωμένο streamer με web radio,spotify κ.λ.π

Ικανοποιητικές στάθμες που και στο τέρμα γκάζια δεν παραμορφώνει στο παραμικρό λόγω έξυπνης συμπίεσης.

Υπολείπεται από τις άλλες δύο στις χαμηλές λόγω sub,αλλά υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις στο μέλλον το διαμαντάκι της sonos ,sub mini.(με το ανάλογο ακριβό αντίτιμο φυσικά)

Eίναι πραγματικά συμπαθητική λύση που εξαφανίζεται στον χώρο.

Στο λέει κάποιος που είχε για κάποιο διάστημα στο desktop τα neumann kh120

Κάτσε να βγάλω photo πως εξαφανίζεται στον χώρο και δεν ενοχλεί καθόλου...

IMG_4897.jpeg

Reaction score
6.819
Το δωμάτιο του γραφείου μου άλλαξε χρήση και αναγκάστηκα να μεταφερθώ σε άλλο χώρο του σπιτιού μου.

Στον τωρινό χώρο δεν μπορούν να τοποθετηθούν ηχεία, χωράει τσιμα-τσιμα η οθόνη.

Κοίταξα για ηχομπάρα.

Ήμουν ανάμεσα σε creative katana, razer levathian και sonos ray.

Προτίμησα την ray λόγω του ονόματος sonos και της τεχνολογίας που κουβαλάει

Κορυφαίο app,αυτόματη ισοστάθμιση, ενσωματωμένο streamer με web radio,spotify κ.λ.π

Ικανοποιητικές στάθμες που και στο τέρμα γκάζια δεν παραμορφώνει στο παραμικρό λόγω έξυπνης συμπίεσης.

Υπολείπεται από τις άλλες δύο στις χαμηλές λόγω sub,αλλά υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις στο μέλλον το διαμαντάκι της sonos ,sub mini.(με το ανάλογο ακριβό αντίτιμο φυσικά)

Eίναι πραγματικά συμπαθητική λύση που εξαφανίζεται στον χώρο.

Στο λέει κάποιος που είχε για κάποιο διάστημα στο desktop τα neumann kh120

Κάτσε να βγάλω photo πως εξαφανίζεται στον χώρο και δεν ενοχλεί καθόλου...

View attachment 288955
πάρε το ασύρματο τηλέφωνο λίγο πιο μακριά όμως.....

Reaction score
2.464
Δε μπορω να βαλω δυστυχως ηχομπαρα γιατι ειμαι με laptop.
Ειχα καποια στιγμη μια jbl 5.1 surround και εκανε δουλεια αλλα την χρησιμοποιουσα στο χωρο εργασιας.

Σας βαζω φωτο του γραφειου. Τα ματζαφλαρια που βρισκοντα αριστερα δεξια στο γραφειου θα βγουν.

IMG_20230420_125200.jpg
IMG_20230420_125150.jpg

Το καλυτερο πιστευω πως θα ηταν 2 ηχεια τα οποια βεβαια να βγαζουν και λιγο μπασο. Ασε που εχουν και καλυτερα μεταπωλητικη αξια για αργοτερα αν χρειαστει.

Reaction score
2.721
Ειχα καποια στιγμη μια jbl 5.1 surround και εκανε δουλεια αλλα την χρησιμοποιουσα στο χωρο εργασιας.

Σας βαζω φωτο του γραφειου. Τα ματζαφλαρια που βρισκοντα αριστερα δεξια στο γραφειου θα βγουν.

View attachment 288974 View attachment 288975
Το καλυτερο πιστευω πως θα ηταν 2 ηχεια τα οποια βεβαια να βγαζουν και λιγο μπασο. Ασε που εχουν και καλυτερα μεταπωλητικη αξια για αργοτερα αν χρειαστει.
Ώπα , εσυ έχεις χώρο .
Πόσο είναι το ανώτατο ποσό που διαθέτεις ;

Reaction score
6.819

View attachment 288974 View attachment 288975
Με δύο presonus Eris 3.5 θα είσαι μια χαρά........βάλε και άλλα 100-150 για ένα usb dac.

Reaction score
2.464
Μεχρι 6-7 κατοσταρικα αν και δε θα ηθελα να φτασω τοσο. Αντε το ανωτερο να πω για kali in8 σαν τιμη.

Dac υπαρχει. Ifi micro black.

Reaction score
6.819
Μεχρι 6-7 κατοσταρικα αν και δε θα ηθελα να φτασω τοσο. Αντε το ανωτερο να πω για kali in8 σαν τιμη.

Dac υπαρχει. Ifi micro black.
Αφού υπάρχει dac και μπορείς να δωσεις μέχρι 700 ευρώ (δεν το είχα προσέξει) ,αλλά ο χώρος (για να τοποθετηθούν) είναι μικρός,κοίτα και αυτά........

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.577
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan