- Reaction score
- 100.918
Μαρτυριάρη!(γνωστος και μη εξαιρετεος διοικητης μου ειπε να γραπσω) να κανονισουμε συμπαρασταση με μαραθωνιο ψησταρια.
Μαρτυριάρη!(γνωστος και μη εξαιρετεος διοικητης μου ειπε να γραπσω) να κανονισουμε συμπαρασταση με μαραθωνιο ψησταρια.
θα ειμουν τετχοιος, αν περιλαμβανα και το κομματικο μηνυμαΜαρτυριάρη!
Χα χα, δε κρύβομαι μωρέ, απλά δεν είχα δει το θέμα για το τρέξιμο!ας τα σάπια και ανέβασε χρόνο που κρύβεσαι
Αυτοί είναι τετρακέφαλοι όχι σαν τον μπάμια...
Είναι από τη τρίχα, δεν φαίνεται η γράμμωση.Αυτοί είναι τετρακέφαλοι όχι σαν τον μπάμια...
Ωραίος ο παίκτης 3:15 πολύ καλός όχι σαν το άλλο το παλτό το δικό μας...Χα χα, δε κρύβομαι μωρέ, απλά δεν είχα δει το θέμα για το τρέξιμο!
Να τα πιο φρέσκα νέα μου:
Μέγας Αλέξανδρος επεισόδιο 4ο
Distance 42,41 km | Time 3:15:48 | Pace 4:37 /km | Elevation 114 mconnect.garmin.com
Gάβλα...να βάλω και φουστίτσα
Ρε συ σαι καλός....Χα χα, δε κρύβομαι μωρέ, απλά δεν είχα δει το θέμα για το τρέξιμο!
Να τα πιο φρέσκα νέα μου:
Μέγας Αλέξανδρος επεισόδιο 4ο
Distance 42,41 km | Time 3:15:48 | Pace 4:37 /km | Elevation 114 mconnect.garmin.com
Ήταν πιο μεθοδικός... υπολόγισα ότι με 3:15 κατούρησε μόλις 1 φορά έναντι του κροκ ενώ αποδεδειγμένα δεν έχεσε. Για αέρια δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα ο κροκ πριν το στάδιο της χημικής τουαλέτας έριξε αρκετές κούφιες και μη. Επιπρόσθετα δεν έφαγε φυτικές ίνες, δεν πήρε αντισυλληπτικά αλλά ούτε και καταβρόχθισε 150 τζελάκια που έφαγε ο δικός μας ο χαραμοφάης... απλά μαθηματικά trinnovΡε συ σαι καλός....
Παναφύγω απο δω μέσα
Ήταν πιο μεθοδικός... υπολόγισα ότι με 3:15 κατούρησε μόλις 1 φορά έναντι του κροκ ενώ αποδεδειγμένα δεν έχεσε. Για αέρια δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα ο κροκ πριν το στάδιο της χημικής τουαλέτας έριξε αρκετές κούφιες και μη. Επιπρόσθετα δεν έφαγε φυτικές ίνες, δεν πήρε αντισυλληπτικά αλλά ούτε και καταβρόχθισε 150 τζελάκια που έφαγε ο δικός μας ο χαραμοφάης... απλά μαθηματικά trinnov
Δεν διαβάζετε παιδιά μου... ο κροκ αναφέρει σαφώς ότι κατέθεσε για 2 λεπτά σκάρτα... Σε 2 λεπτά μέσα κατάθεση ψυχής δεν γίνεται... απαιτούνται μίνιμουμ 10 λεπτά και κινητό ή τάμπλετ. Κοινώς placebo βίωσε το άτομο ή φύσηξε θετικός άνεμοςΝαι αλλά αφού έκανε την κατάθεσή του στην μακεδονική γη, ο Κροκ ξανάρχισε λέει ανάλαφρος.
Χωριά που έτσι πήρε τα μέτρα του, ώστε να περιορίσει τον κίνδυνο μόνο σε τυχόν πέσιμο.
λειζερ λέμε τιδενκαταΛΑβαινς;Ξυρίζουν τα ποδάρια
Δεν με λες, μήπως με όλες αυτές τις μλκιες που ήπχιες σε έπχιασε κόψιμο?θέτε αναλυτική περιγραφή της εξώθησης ασούμε με βαλλιστική μελέτη βελινεκές γωνία εκτόξευσης και αρχική ταχύτητα;
μιλάμε για μεεεεευντεεεευ μεεευντεεεευ , μεεεευντεεεευ μεεεευντεεεεευ...
ρε κιορατάδες θα προπονηθώ και στον ΑΜΑ θα παω για 3:45 αχεστος πουναπλανταξτε
λειζερ λέμε τιδενκαταΛΑβαινς;
Ωπα ωπα μην τα πετας αυτά έτσι....ρε κιορατάδες θα προπονηθώ και στον ΑΜΑ θα παω για 3:45 αχεστος πουναπλανταξτε
όχι ήταν οι μλκς που έφαγα το σάββατο , εγγυημένο.
γενικά η εκφόρτωση λαμβάνει χώρα μετά το πρωινό ξύπνημα, όταν ο ύπνος είναι ανεπαρκής η διαδικασία είναι δυσχερής και αναβάλλεται.
όταν αναβάλλεται και μεσολαβεί αθλητική δραστηριότητα διεξάγεται κατά παρέκκλιση.
αν η δραστηριότητα είναι διαρκής στέλνει τελεσίγραφα και με οδηγεί προ τετελεσμένων καταστάσεων.
αυτά είναι γνωστά στην επιχείρηση από χρόνια.
το περίμενα από τις 5 το πρωί οτι θα συνέβαινε, ήταν δεδομένο.
μου έχει συμβεί αντίστοιχο χωρίς ματζούνια , στην ίδια ακριβώς διάρκεια. απλά σε τρεξιματάκι των 10χλμ πχ είναι απόλυτα ελέγξιμο.
την πρώτη φορά που δοκίμασα ημιμαραθώνιο τον σεπτέμβρη που μας πέρασε (ελευσίνα) επειδή δεν είχα εμπειρία στο θέμα της υδροδοσίας έπινα οτι έβρισκα μπροστά μου , το αποτέλεσμα ήταν να κάνω 2 στάσεις κατούρημα.
την επόμενη φορά (40 μέρες αργότερα) άλλαξα τακτική και πήγα ασταμάτητος.
Κάπως έτσι θα ρυθμιστεί και το θέμα αυτό την επόμενη φορά. Είναι να μην πάρω φόρα...