Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.610
ε νομίζω μετά από αυτά επιβάλλεται
αφιερωμένο στον μαραθωνοδρόμο μας!
αφιερωμένο στον μαραθωνοδρόμο μας!
Μλκ κατουρηθηκα αχαχαχαΣυμφωνώ μαζί σου, το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα που γενικά έχω άστατο ύπνο ή και καθόλου. Ωστόσο δεν μου έχει τύχει ποτέ τη ώρα της δραστηριότητας να βαρέσω αλάρμ από ακατάσχετη σχεσμεντέν μανία. Εκτός από μια φορά που είχα φάει πιθανόν χαλασμένες μπάμιες.
Ήμαν που λες στη παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας όπου για πρώτη φορά ένιωσα μια μαχαιριά στο στομάχι, λέω δεν είναι κάτι, συνέχισε. Λίγο παρακάτ και ενώ πατάω στο ανηφοράκι πριν στριψουμε για λαιμό βουλιαγμένης νιώθω ότι κάτι όντως δεν πάει ντίπ καλά, μπαίνω στο λαιμό σε φάση δεν προλαβαίνω και ενώ ψάχνω για πατλιά να τα αμολήσω, περνάει συνέχεια κόζμος και κυριλέ κοζμάκης. Τελικά τα έκανα σε κοινή θέα, δεν γινόταν αλλιώς
Παραδίπλα έκαναν τη ανάγκη τους και κάτι σκλιά, οι ιδιοκτήτες με το λουρί στο χέρι με κοιτούσαν σαν να έβλεπαν πρώτη φορά άνθρωπο να κάνει τη ανάγκη του.
Νεράκι από τα παγουρια για καθαρισμό και φύγαμε για Σούνιο σαν να μη έγινε τίποτα, μη λερωσουμε και το pad από το bib, κρίμας!!
Με 2 κλύσματα, ένα την προηγούμενη και ένα ξημερώματα, πιστεύω θα τερματίσει στο ΣΕΦ κάτω από 3 ώρες... Ο Πάνος είναι τύπος (tri)αθλητή που θα σφιχτεί όσο δεν πάει για να τα καταφέρει. Και αν δεν του φύγουν... sky is the limitΩπα ωπα μην τα πετας αυτά έτσι....
Απ έξω φαντάζομαι το είχες το μπεκ Μήτσομ.... ή μήπως όχι....Μλκ κατουρηθηκα αχαχαχα
Έχω χεσει σε χωράφι και έχω βάλει το μπεκ στον πάτο μου για πλύσιμο σε τρελό αλερτ. Ευτυχώς ποτιζε τα μαρούλια ο μπάρμπας τη σωστή ώρα....
Απέξω?Με 2 κλύσματα, ένα την προηγούμενη και ένα ξημερώματα, πιστεύω θα τερματίσει στο ΣΕΦ κάτω από 3 ώρες... Ο Πάνος είναι τύπος (tri)αθλητή που θα σφιχτεί όσο δεν πάει για να τα καταφέρει. Και αν δεν του φύγουν... sky is the limit
Απ έξω φαντάζομαι το είχες το μπεκ Μήτσομ.... ή μήπως όχι....
τα λεγε ο τιδαλ...στα πολύ γρήγορα βλέπω αυτά
τα vaporfly είναι εκτός προδιαγραφών λόγω βάρους (προτείνονται για <70kg )