Εδώ τρέχουμε

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.856
@pankrok Μπράβο ρε! Νέο PR στα 30χλμ, με νέφτι στον coulo έτρεχες; :roflmao:

Να σου πω: Χρυσαφί είναι αυτό που κρέμεται από το λαιμό σου;:thumbsup:

Reaction score
24.276
Όπως με είδα, είμαι άνετα μισό λεπτό κάτω (στο χλμ) σε μαραθώνιο σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να γίνουν χοντρές μλκς για να μην παίξει κάτω από 5.30 στον αυθεντικό.

Ο στόχος θα είναι το 5 για να πάω στο 5.15 ευχαριστημένος.

Η προετοιμασία βάλτωσε λόγω διακοπών και ταξιδιού αλλά για το επίπεδο που συζητάμε έχει αποδώσει. 40 μέρες μείνανε να μην κάτσει άλλη στραβή (30 μέρες ciproxin τον Ιούλιο που ακούμπησε και τον αχίλλειο και τώρα στρεπτοκοκκος από το σχολείο του μικρού με αγάπη , εντάξει γκοσαμε δεν χωράει κάτι άλλο)

Σήμερα κράταγα στους 150κπ 5.15 όταν τον Απρίλη είχα 5.50
Με καθαρά πνευμονία χωρίς γκουχου γκουχου πιστεύω ότι μιλάμε για 5.
Όπου έβγαινε κατηφορίτσα έπεφτα εύκολα 4.40 4.30 και με 145κπ
Μήτσου τοιμασου να σκως σημαίες όταν θα φωνάζω νενικοικαμεν
Εντωμεταξύ το γέλιο έπεσε στην εκκίνηση, που πάω να βάλω το γαρμιν να γράψει και πατώντας run μου βγάζει προτροπή να μην κάνω τίποτα γιατί είμαι καταπονημενος*.
Άιντε κουκλίτσα μου παραπέρα.
Με το τελείωμα μου γκρέμισε τους εκτιμώμενους χρόνους στα 5,10,21,42 χλμ κάτι λεπτά, ότι να ναι λέμε.

*για να λέμε του στραβού το δίκιο, το έκρινε από τον ύπνο που ξύπνησα 4-5 φορές από βήχα και από τους κπ ηρεμίας που λόγω της ασθένειας ανέβηκαν τις τελευταίες 3 μέρες. Αλλά μένα ζμπουτζαμ ξέρω τον μπρετσο και τρώω μπάμιες

Last edited:

Reaction score
24.276
ρε φίλε πολύ δημοφιλής αγώνας πάντως, εκτός από τον Πιτσόλη (βγήκε τρίτος) είχε καμιά 200αριά αθλητές που μάλλον κάνουν sub3 μαραθώνιους (αν βγαίνουν τα 30 σε 2.10 πχ είσαι εκεί κοντά όπως και να το κάνουμε).
Την άλλη κυριακή 10αράκι Νέα Σμύρνη , στοίχημα με τον σουβλατζή (πρώην συμμαθητή) που κάνει προπόνηση αποκλειστικά για 10χλμ και πάει λέει για 45 λεπτά και εγώ του είπα να μην έρθει με άδεια χέρια αμα είναι να κεράσει στο τέλος.
Θα κλάψουν μανούλες θα γελάνε ορθοπεδικοί

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.880
είναι με τους άλλους ; τελικά ποιο είναι το σωστό το κέρατό μου
Κατά τον @Dimifoot όπως το έγραψες εσύ. Κι εγώ επίσης έτσι το έμαθα. Τα τελευταία χρόνια μας ξεφύτρωσε το -παιδικοί.

Όπως με το άλλο, που το μάθαμε κτίριο και μας βγήκε στην πορεία κτήριο. Για να μην πούμε για τις κότες και τα αυγά. Ή αβγά...

Reaction score
24.276
Ποσοοοοο;;;;;

Έκανα και εγώ πρρρρ σήμερα αλλά τι να κλασω , το παλικάρι ξεπέρασε τον Κούρο.

Μλκ μου συγκινήθηκα

Last edited:

Reaction score
24.276

Να φάει αυτόν τον καριόλη τον Σοροκιν να μείνουν τα ρεκόρ στην Ελλάδα ρε

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.435
Members
38.316
Νεότερο μέλος