Εδώ τρέχουμε

Reaction score
23.486

2 ώρες και 35 το πιστολι

Reaction score
1.238
Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό στη παρακάτω εικόνα; Πήγα πριν λίγο για τρέξιμο και ενώ στα πρώτα 7 λεπτά που περπατάω για ζεσταμα τα βήματα ανά λεπτό είναι με κόκκινο χρώμα σχεδόν σταθερά άρα είναι σωστα. Μετά ενώ έχω σταθερό Ρυθμό
φαίνονται και μερικά κόκκινα σημάδια χαμηλά σαν να μειώνω Ρυθμό. Είναι κουκουρούκου το νέο update ; η παίζει κάτι άλλο; και παλαιότερα το έκανε όχι πάντα και όχι τόσο έντονα
Screenshot_2023-10-21-08-57-09-25_d9aa206de00b4b7c29deeb8e9ccbd9e7.jpg

Reaction score
23.486
Με ποιο ρολόι μετριούνται;
Έχεις race pod ; (θέλεις; περισσεύει πλέον)
Εμένα δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο το 955

Reaction score
1.238
Με Venus 2 plus. Δε μου το έχει ξανακάνει. Χτες πέρασε καινούρια έκδοση firmware 11.60
Τι είναι το race pod;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
Ένα ματζαφλάρι που βάζεις στο παπούτσι σου κι επικοινωνεί με το ρολόι (=running computer).

Reaction score
23.486
Αυτό είναι το strid, racepod είναι ματζαφλαρι που το βάζεις πλάτη ή μέση και κάνει το ίδιο πράγμα
Μετράει βήματα, χρόνο επαφής με το έδαφος, αριστερό δεξί κλπ και υπολογίζει το ρολόι μετά την ισχύ.

Λογικά κάποια παπαρια κάνανε στη γκαρμιν με το δικό σου , αν το έχουν δει και άλλοι μπορεί να διορθωθεί.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.222
Εκεί στη garmin βαράνε το πουλί τους όλη τη ώρα, στο προηγούμενο firmware update κατέστρεψαν κυριολεκτικά το θκόμ fenix 6 pro. Ήμουν για βδομάδες στο φόρουμ της garmin και μαζί με πολλά ακόμα άτομα ψάχναμε λύση. Εντέλει βρέθηκε τρόπος με καταβάθμιση και επιστροφή στη προηγούμενη έκδοση. Όλο αυτό το διάστημα η garmin απούσα, όταν μιλούσες με το service σε έλεγαν να κάνεις επανεκκίνηση και όλα θα στρώσουν (ντίπ μηνάρες)
Κάποιοι που δεν ήθελαν να μπούνε στη διαδικασία αυτή επειδή υπήρχε κίνδυνος να μπρικάρει το ρολόι και όντας εκτός εγγύησης έκατσαν στο άσσο.
Έκλεισα από τότε τη λειτουργία αυτόματου update και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με δαύτους, μόνο να ζητάνε ένα σκαζμό παράδες ξέρουν, όταν τους χρειαστείς δεν ξέρουν τίποτα...

Reaction score
1.238
Δυστυχώς το after sale service δεν υπάρχει καν στη Garmin. Ρολογαρες ( με τη προϋπόθεση να μη το βάζεις στο νερό έτσι πέταξα το προηγούμενο και καλά αδιάβροχο) αρκεί να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.222
Μεταξύ μας, και επειδή κυκλοφορεί μια βρώμα ότι είναι συνήθη τακτική για να σε αναγκάσουν να πας στο νέο μοντέλο, για μένα τελείωσε η garmin όσο καλά προϊόντα και να σιάχνει. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που σιαχνουν πορτοκάλια.;)

Reaction score
1.238
Suunto η κάτι άλλο;
Η τακτική αυτή υπάρχει δσε πολλά προϊόντα πάντως. Δε μου κάνει εντύπωση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.222
Suunto η κάτι άλλο;
Η τακτική αυτή υπάρχει δσε πολλά προϊόντα πάντως. Δε μου κάνει εντύπωση.

Όντως συνηθίζεται σε εταιρίες όπως η garmin γιατί κάθε 6 μήνες βγάζουν και νέο μοντέλο.
Πχιός όμως τους είπε ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα δίνουμε ένα χιλιάρικο για ρολόι?
Όταν με το καλό χρειαστώ κάτι σε ρολόι θα πάω σε polar, και στο ποδήλατο σε wahoo. Πολύ πχιο αξιόπιστες εταιρίες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.922
Το ίδιο κάνουν ή θα κάνουν όλες οι εταιρείες. Ετήσια "αναγκαστική" ανανέωση αλλιώς προβλήματα μέχρι να αναγκαστούμε να πάρουμε καινούργιο.

Το Samsung Watch 5 που έχω εδώ κι ένα εξάμηνο με έχει αφήσει ικανοποιημένο. Σε μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο περίμενα. Το μόνο μου παράπονο ήταν το lag στην απόκριση που οφείλεται στον ασθενικό επεξεργαστή του.
Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το Watch 6 (ούτε 6 μήνες δεν πρόλαβα να λέω ότι έχω το τελευταίο μοντέλο...) με το νέο λειτουργικό One UI 5. Μετά λίγες μέρες το έδωσε και σ' εμάς με τα "παλιά". Πάρα πολύ καλή αναβάθμιση λειτουργικά και οπτικά. Όμως αν πριν το ρολόι αργούσε τώρα έχει γίνει χελώνα.

Έχω βρει 3-4 tweaks για να το φέρω σε πιο υποφερτό επίπεδο και έχω ψιλοβολευτεί. Έχω όμως πάρει το μήνυμα ότι το νέο software σχεδιάστηκε για το νέο hardware.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.587
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants