JOHN MARKOU
Münchhausen
- Μηνύματα
- 28.925
- Reaction score
- 28.098
Εννοείται πως όχι.
Το ίδιο κάνω κι εγώ. Όπως κι όταν φτιάχνω πίτσα με μπέικον ή pepperoni τα ψήνω πρώτα για να φύγει το λίπος και τα βάζω στην πίτσα λίγο πριν είναι έτοιμη. Όσο μου αρέσει το ξεροψημένο λίπος τόσο με αηδιάζει το υγρό που μόλις κρυώσει γίνεται μία άσπρη μάζα.Σωστό και αυτό!! Αλλά οπότε ψήνω λουκάνικο το σφάζω να φύγει όλο το λίπος.
Φαντάς, όταν σιάχνω ομελέτα με λουκάνικο, κόβω σε λεπτές φέτες το λουκάνικο, το ψήνω σε ταψάκι στη κουζίνα ώστε να φύγει όλο το λίπος, σουρώνω και έπειτα το βάζω στη ομελέτα, γενικά με το ζωικό λίπος δεν είμαι και πολύ φίλος. Άρα μη με περιμέντς στο σεμινάριο που θα κάνς
βρε χαμένο κορμί , το ψήνεις ολόκληρο και μετά όταν το κόψεις βγαίνει το λίπος και το πετάς .Πέτα στο από πάν, εμείς θα πάμε παρέα στο σεμινάριο, στη ζούλα και θα τους κάνουμε καζούρα
Δίκιο έχεις, αλλά το λουκάνικο ήταν περ. 50 εκ , δεν γίνεται , αλλιώς πρέπει να το τυλίξω σαν πίτα κιχί και να το σταθεροποιήσω με ξυλάκια απο σουβλάκι. Αλλά αυτό το ψήσιμο δεν με ικανοποιεί.Πρέπει να διοργανώσω σεμινάριο μου φαίνεται .
Πως ψήνουμε τα κρέατα , όχι σαν τον @costas EAR , και πως χειριζόμαστε τα λουκάνικα.
ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ .
Διότι ψυχοραγούν και στεγνώνουν κατά το ψήσιμο.
Εκτός και έχουμε φλόγιστρο για να ψήσουμε και να κλείσουν οι πόροι στην άκρη του κομένου . Που δεν έχουμε .
ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΕΜΕ .
Τα ψήνουμε ολόκληρα και τα κόβουμε όταν είναι να τα φάμε.
Χασάπηδες .
Κοτόπουλο δε βλέπω ...Προάριστο διότι έπεσε πολύ πείνα, γύρο κοτόπουλο, τζιτζίκι, κρεμμύδι και πατάτα View attachment 291230
Ναι, αυτός φταίει!Μητσοτακηγαμιεσαι...
Κατέβα Αθήνα και θα ξεχάσεις και αυτά που ξέρςΤα τυλιχτα τι ειναι;;;
Ρε συ σταμάτα να ψαρώνεις κάθε φορά που γράφουμε κάτι γιαυτόν τον κ@ριόλα, θα σε παρεξηγησουνΝαι, αυτός φταίει!