Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.447
Σωστό και αυτό!! Αλλά οπότε ψήνω λουκάνικο το σφάζω να φύγει όλο το λίπος.
Φαντάς, όταν σιάχνω ομελέτα με λουκάνικο, κόβω σε λεπτές φέτες το λουκάνικο, το ψήνω σε ταψάκι στη κουζίνα ώστε να φύγει όλο το λίπος, σουρώνω και έπειτα το βάζω στη ομελέτα, γενικά με το ζωικό λίπος δεν είμαι και πολύ φίλος. Άρα μη με περιμέντς στο σεμινάριο που θα κάνς :biggrin:
Το ίδιο κάνω κι εγώ. Όπως κι όταν φτιάχνω πίτσα με μπέικον ή pepperoni τα ψήνω πρώτα για να φύγει το λίπος και τα βάζω στην πίτσα λίγο πριν είναι έτοιμη. Όσο μου αρέσει το ξεροψημένο λίπος τόσο με αηδιάζει το υγρό που μόλις κρυώσει γίνεται μία άσπρη μάζα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.723
Πέτα στο από πάν, εμείς θα πάμε παρέα στο σεμινάριο, στη ζούλα και θα τους κάνουμε καζούρα :roflmao:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.098
Πέτα στο από πάν, εμείς θα πάμε παρέα στο σεμινάριο, στη ζούλα και θα τους κάνουμε καζούρα :roflmao:
βρε χαμένο κορμί , το ψήνεις ολόκληρο και μετά όταν το κόψεις βγαίνει το λίπος και το πετάς .
Ασχιετε !

Reaction score
11.462
Πρέπει να διοργανώσω σεμινάριο μου φαίνεται .
Πως ψήνουμε τα κρέατα , όχι σαν τον @costas EAR , και πως χειριζόμαστε τα λουκάνικα.
ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ .
Διότι ψυχοραγούν και στεγνώνουν κατά το ψήσιμο.
Εκτός και έχουμε φλόγιστρο για να ψήσουμε και να κλείσουν οι πόροι στην άκρη του κομένου . Που δεν έχουμε .
ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΕΜΕ .
Τα ψήνουμε ολόκληρα και τα κόβουμε όταν είναι να τα φάμε.
Χασάπηδες .
Δίκιο έχεις, αλλά το λουκάνικο ήταν περ. 50 εκ , δεν γίνεται , αλλιώς πρέπει να το τυλίξω σαν πίτα κιχί και να το σταθεροποιήσω με ξυλάκια απο σουβλάκι. Αλλά αυτό το ψήσιμο δεν με ικανοποιεί.
Στον Όλυμπο τα πουλάνε έτσι, σαν δίχαλο, δυο δυο , έτσι τα κρεμάνε.
Εννοείται ότι αν είναι μικρά , δεν τα σφάζουνε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.723
Ναι, αυτός φταίει! :headbang:
Ρε συ σταμάτα να ψαρώνεις κάθε φορά που γράφουμε κάτι γιαυτόν τον κ@ριόλα, θα σε παρεξηγησουν :roflmao:
Και στη τελική πχιός φταίει, η θχιάμ η χορεύτρια? ή μήπως ο Πούτιν? :geek:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.092
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300