...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.935
Όχι ρε συ ο Μόμπι είναι καλός καλλιτέχνης και πρωτοπόρος, μην κοιτάς που σε πειράζουμε. Ήξερε πότε να ανέβει στο τρένο και μάλιστα ως πρωτοπόρος όπως και τώρα ξέρει τι κάνει κατεβαίνοντας απο το τρένο. Αλλά δεν στρέχει αυτός είναι παλιός ρε συ της δικιά μας γενιάς. ¨Ασε που ο κακομοίρης φτιάχνει ακόμη άλμπουμ (που λέγαμε για τα άλμπουμ).
Ρε έχει χαζέψει σε λέω, βγαίνει στο φειζμπουκ φωτογραφίες με μια κότα αγκαλιά, και τέτοια τέλος πάντων τρελά κι όλο τρέλα.

Πάει, γέρασε, χάζεψε. Η νορμάλ διαδικασία δηλαδή, τίποτα αξιοπερίεργο.

Με περνάει και 4 χρόνια, ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το '27 να μη γίνω βίγκαν, άμα γίνω να με βαράτε.

Βέβαια αυτός με την ζωολατρεία πάει από παλιά τη βαλίτσα, καλούλης είναι ο χαζεμένος γεροπαράξενος ημίτρελος, εμείς οι παλιοί του φίλοι τον αγαπάμε, αλλά μια έκδοση Α.Ι. Μόμπι, τη θέλει ο κωλος μας.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Ρε έχει χαζέψει σε λέω, βγαίνει στο φειζμπουκ φωτογραφίες με μια κότα αγκαλιά, και τέτοια τέλος πάντων τρελά κι όλο τρέλα.
Με κάμεις κι αρχίζω να τον συμπαθώ.. :rolleyes:
Με περνάει και 4 χρόνια, ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το '27 να μη γίνω βίγκαν, άμα γίνω να με βαράτε.
345889704_244562508253703_4724184583734063576_n.jpg

Όχι, δεν θα σε βαρέσουμε..
Αλλά μπορεί να σε εκθέσουμε.. :tongue:

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
... προσωπικα, περισσοτερο θα φοβομουν τους επιδοκσους σοβαροφανεις καλλιτεχνες και περισσοτερο το κοινο τους. 8-)
- βεβαια εκει τα ποσα που δαπανουνται , ειναι σχετικα σοβαρα -

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
...κοιτα, η αληθεια ειναι οτι το περιεχομενο απο παμπολους καλτ δισκους, ειναι εξισου ενδιαφερων... καποια στιγμη αληθεια το παρατησα το πραμα, βεβαια εχω κατορθωσει πλεων η μουσικη (τροπω τεινα, γιατι μονο για μουσικη δε προκειτα) να ερχεται στα αυτια απο μονη της.... δηλαδη καλταδουρα δωσε μου και παρε μου αν εχει μεινει τιποτα απο πσυχη.. 🐒
-> συν της αλλης , η προσβαση σε αξιολογο(κυρ. αξιακουστο) υλικο (παντα καλτ φυσης) μεσω διαδικτιου βεβαια ειναι πρωτοφανες.
(κατι που δεν ειναι στοχος των απανταχου συλλεκτων, ή μουσικοφυλικων τυπων μτφ. αυτα ή τα εχεις ηδη, ή αντε ψαξε να τα βρεις)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
...κοιτα, η αληθεια ειναι οτι το περιεχομενο απο παμπολους καλτ δισκους, ειναι εξισου ενδιαφερων... καποια στιγμη αληθεια το παρατησα το πραμα, βεβαια εχω κατορθωσει πλεων η μουσικη (τροπω τεινα, γιατι μονο για μουσικη δε προκειτα) να ερχεται στα αυτια απο μονη της.... δηλαδη καλταδουρα δωσε μου και παρε μου αν εχει μεινει τιποτα απο πσυχη.. 🐒
Εγώ πάλι κολλημένος με την εικόνα - ιδέες, γουστάρω σε αυτές τις παραγωγές περισσότερο τα εξώφυλλα παρά τους ήχους.. :rolleyes:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
-> μην ερθεις σπιτι μ...τοτε.. 🐒
(μην παρερμηνευτω, εχω καμποσα σε mp3 - οχι τοσο σε φυσικη μορφη - αυτοι οι δισκοι δεν μπορουν να φτασουν σε αυτο το σημειο του πλανητη - το κοστος των μεταφορικων μονο, για ενα μερος απο αυτο το χαμό, ειναι αντιστοιχος των ποσων που δαπανουνται για πληρη ηχοσυστηματα ουλτρα χαλι εντ )

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
... εχω wc, αν αυτο σε ανησυχει - κατι τετχοιο διχως παντουφλα και 'γω. :angel:
κουραζνεολοικαιουλα θα μεβρουνεκαγκελο - ριξε μια μεταφραση

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
... εχω wc, αν αυτο σε ανησυχει - κατι τετχοιο διχως παντουφλα και 'γω. :angel:
Παντόφλα έχω, έχει πάρει έγκριση..8-)
(Χωρίς παντόφλα βρε μπορεί να μην σε βρουν έγκαιρα και να χαθεί το χαμόγελο.. :p)
Πάει το grand finale.. :tongue:

Think man, think..
Κάτσε να επιστρέψουμε στα της ζωής.. 8-)

343517811_1975511939494226_1240514759309005591_n.jpg

κουραζνεολοικαιουλα θα μεβρουνεκαγκελο
No comment.. 8-)

Last edited:

Reaction score
19.386
2003 έμενα Γερμανία για κάποια χρόνια. Μου λέει ένας φίλος παλιός Χέβι Μεταλάς συνομίληκος , τα ξέρει και τα παρακολουθεί όλα μέχρι και σήμερα, πάμε ρε συ Αποκαλύπτικα που παίζανε στο Ντύσσελντορφ. Όχι ρε συ του λέω εγώ εντάξει δεν τρελαίνομαι κιόλας για μέταλ αλλά επειδή ήταν κάτι διαφορετικό με τα τσέλα τους κλπ λέω άντε πάμε και για την παρέα και τον χαβαλέ.

Πάμε λοιπόν, μπαίνουμε στο κλάμπ σαν σαρδέλες κοντά ο ένας στον άλλο. Τα μέταλα όλα ήρεμα και ήσυχα. Λέω, ε , με τσέλα είναι μπορεί να την βγάλω κάπως καθαρή. Όλοι μακρυά μαλλιά μέχρι την μέση (no joke).

Με την πρώτη νότα που πέφτει , απο πλήρη ηρεμία και ακινησία, αρχίζουν τα μέταλα όλοι κυκλικές κινήσεις του κεφαλιού. (headbanging). Με την πρώτη νότα μιλάμε. Αρχίζουν να με μαστιγώνουν στο πρόσωπο τα μαλλιά τους απο όλες τις μεριές εκτός απο δεξιά μου που ήταν ο φίλος μου. Μιλάμε για πόνο τώρα, όχι αστεία και να μην μπορείς να την γλυτώσεις με τίποτε γιατί τα μαλλιά τους ήταν πολύ μακρυά καλύπτανε μια διάμετρο 1, 5 μέτρο. Η μόνη περίπτωση να την γλυτώσεις είναι να κινείς το κεφάλι σου ακριβώς ίδια με αυτούς ώστε όταν έρχονται τα μαλλιά καταπάνω στο πρόσωπο σου, αυτό να είναι ήδη σε φάση κάποιας σχετικής απομάκρυνσης. Πάλι βέβαια με τόσο μακρυά μαλλιά δεν την γλυτώνεις ούτε έτσι, άσε που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω εγώ τέτοιο πράγμα χα χα. Οπότε βγήκα έξω μετά απο πέντε λεπτά. True story.

😀

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.909
Το κακό με τα lp είναι ότι, αν σου πέσει μάπα αλμπουμ, το τρώς και δεν μιλάς! Σημερα γεμάτος χαρά διάλεξα το... daft punk - homework χωρίς να το έχω ακούσει! Δυστυχώς ακριβώς αντίθετο όλο το αλμπουμ από τα γούστα μου και έτσι θα μείνει και αυτό απλά στην δισκοθήκη...... Είναι και διπλό!

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.546
Το κακό με τα lp είναι ότι, αν σου πέσει μάπα αλμπουμ, το τρώς και δεν μιλάς! Σημερα γεμάτος χαρά διάλεξα το... daft punk - homework χωρίς να το έχω ακούσει! Δυστυχώς ακριβώς αντίθετο όλο το αλμπουμ από τα γούστα μου και έτσι θα μείνει και αυτό απλά στην δισκοθήκη...... Είναι και διπλό!
Τι δισκάρα... Ιστορικό αλμπουμ.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.909
Οκ Διορθώνω την λέξη ...μάπα.... Απλώς αντίθετο από τα γούστα μου! Είμαι άνθρωπος του πιάνου, του σαξόφωνου της απαλής μουσικής.... Γνωρίζω το συγκρότημα- κάποια κομμάτια τους μου αρέσουν αλλά μέχρι εκεί. Αυτό μου έπεσε πολύ βαρύ για τα γούστα μου.

Reaction score
19.386
Τι φταίει το LP που εσύ δεν άκουσες κάτι πριν το αγοράσεις να ξέρεις εάν είναι του γούστου σου ; Τι λογική είναι αυτή, καινούργια ; χα χα.

Το LP φταίει για όλα. Και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μου φαίνεται εδώ στο avsite. 😀

Το πλήρωσες να το ακούσεις με το ζόρι μέχρι να σου αρέσει. χα χα
Τι δισκάρα... Ιστορικό αλμπουμ.
Το έχω σε dsd. Λίγο άνευρο δυναμικά μου ακούστηκε αλλά δε θυμάμαι καλά, το έχω ακούσει μια φορά μόνο.

Edit : Α, όχι μπέρδεψα τα άλμπουμ. Αυτό είναι το homework. Άλλο έχω.

Last edited:

Reaction score
11.198
Άμα χαζέψεις και βγάλεις τα ηχεία σου στο σφυρί μισοτιμής απ' όσο τα πήρες, πες μου!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.093
Να αυτό πάρτε ηχείο με Dirac Live, παίρνει και πικάπ. (παρόλο ότι είμαστε στο 2023).

9.000 ευρώ μόνο αλλά έχω μα διαίσθηση ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν μας πειράζει η τιμή ε Bhutia ? 😀
...
Άμα προσέχεις τις καταχωρήσεις θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σε ηχεία ακριβά πάντοτε ανιχνεύω λόγους να μην τα έσκαγα. Κυρίως επειδή έχω πάψει να τρελαίνομαι όπως άλλοτε.
Εδώ ακόμα και στα Neumann 310 που κάθε άλλο παρά θα με χαλούσαν ως προς τα χαρακτηριστικά τους με πειράζει το ότι έχουν φτάσει πάνω από διχίλιαρο το τεμάχιο ως καινούρια ενώ έχω εξηγήσει γιατί γενικώς δεν θα ενδιαφερόμουν για εναλλακτική προς μεταχειρισμένα ενεργά.

Στη δική μου τουλάχιστον περίπτωση ο ...Λόγος δεν προτρέχει της διανοίας. :sneaky:
Εμ δεν ήξερες, ούτε όμως ρώταγες ποιο album να προμηθευόσουν... :smile:
DSC03238.JPG

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR