Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.232
δες ναστυ ροκαμπιλυ και το your p***y belongs to daddy - γιατι θα μου α κοπσει η λογοκρισια...
δες ναστυ ροκαμπιλυ και το your p***y belongs to daddy - γιατι θα μου α κοπσει η λογοκρισια...
Ρε έχει χαζέψει σε λέω, βγαίνει στο φειζμπουκ φωτογραφίες με μια κότα αγκαλιά, και τέτοια τέλος πάντων τρελά κι όλο τρέλα.Όχι ρε συ ο Μόμπι είναι καλός καλλιτέχνης και πρωτοπόρος, μην κοιτάς που σε πειράζουμε. Ήξερε πότε να ανέβει στο τρένο και μάλιστα ως πρωτοπόρος όπως και τώρα ξέρει τι κάνει κατεβαίνοντας απο το τρένο. Αλλά δεν στρέχει αυτός είναι παλιός ρε συ της δικιά μας γενιάς. ¨Ασε που ο κακομοίρης φτιάχνει ακόμη άλμπουμ (που λέγαμε για τα άλμπουμ).
Με κάμεις κι αρχίζω να τον συμπαθώ..Ρε έχει χαζέψει σε λέω, βγαίνει στο φειζμπουκ φωτογραφίες με μια κότα αγκαλιά, και τέτοια τέλος πάντων τρελά κι όλο τρέλα.
Με περνάει και 4 χρόνια, ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το '27 να μη γίνω βίγκαν, άμα γίνω να με βαράτε.
Εγώ πάλι κολλημένος με την εικόνα - ιδέες, γουστάρω σε αυτές τις παραγωγές περισσότερο τα εξώφυλλα παρά τους ήχους.....κοιτα, η αληθεια ειναι οτι το περιεχομενο απο παμπολους καλτ δισκους, ειναι εξισου ενδιαφερων... καποια στιγμη αληθεια το παρατησα το πραμα, βεβαια εχω κατορθωσει πλεων η μουσικη (τροπω τεινα, γιατι μονο για μουσικη δε προκειτα) να ερχεται στα αυτια απο μονη της.... δηλαδη καλταδουρα δωσε μου και παρε μου αν εχει μεινει τιποτα απο πσυχη..
Ποτές..-> μην ερθεις σπιτι μ...τοτε..
Παντόφλα έχω, έχει πάρει έγκριση..... εχω wc, αν αυτο σε ανησυχει - κατι τετχοιο διχως παντουφλα και 'γω.
No comment..κουραζνεολοικαιουλα θα μεβρουνεκαγκελο
Τι δισκάρα... Ιστορικό αλμπουμ.Το κακό με τα lp είναι ότι, αν σου πέσει μάπα αλμπουμ, το τρώς και δεν μιλάς! Σημερα γεμάτος χαρά διάλεξα το... daft punk - homework χωρίς να το έχω ακούσει! Δυστυχώς ακριβώς αντίθετο όλο το αλμπουμ από τα γούστα μου και έτσι θα μείνει και αυτό απλά στην δισκοθήκη...... Είναι και διπλό!
Τι φταίει το LP που εσύ δεν άκουσες κάτι πριν το αγοράσεις να ξέρεις εάν είναι του γούστου σου ; Τι λογική είναι αυτή, καινούργια ; χα χα.Το κακό με τα lp είναι ότι, αν σου πέσει μάπα αλμπουμ, το τρώς και δεν μιλάς! Σημερα γεμάτος χαρά διάλεξα το... daft punk - homework χωρίς να το έχω ακούσει! Δυστυχώς ακριβώς αντίθετο όλο το αλμπουμ από τα γούστα μου και έτσι θα μείνει και αυτό απλά στην δισκοθήκη...... Είναι και διπλό!
Το έχω σε dsd. Λίγο άνευρο δυναμικά μου ακούστηκε αλλά δε θυμάμαι καλά, το έχω ακούσει μια φορά μόνο.Τι δισκάρα... Ιστορικό αλμπουμ.
Άμα χαζέψεις και βγάλεις τα ηχεία σου στο σφυρί μισοτιμής απ' όσο τα πήρες, πες μου!Με περνάει και 4 χρόνια, ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το '27 να μη γίνω βίγκαν, άμα γίνω να με βαράτε.
Άμα προσέχεις τις καταχωρήσεις θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι σε ηχεία ακριβά πάντοτε ανιχνεύω λόγους να μην τα έσκαγα. Κυρίως επειδή έχω πάψει να τρελαίνομαι όπως άλλοτε.Να αυτό πάρτε ηχείο με Dirac Live, παίρνει και πικάπ. (παρόλο ότι είμαστε στο 2023).
9.000 ευρώ μόνο αλλά έχω μα διαίσθηση ότι σε αυτήν την περίπτωση δεν μας πειράζει η τιμή ε Bhutia ?
...
Εμ δεν ήξερες, ούτε όμως ρώταγες ποιο album να προμηθευόσουν...Το κακό με τα lp είναι ότι, αν σου πέσει μάπα αλμπουμ, το τρώς και δεν μιλάς! Σημερα γεμάτος χαρά διάλεξα το... daft punk - homework χωρίς να το έχω ακούσει! Δυστυχώς ακριβώς αντίθετο όλο το αλμπουμ από τα γούστα μου και έτσι θα μείνει και αυτό απλά στην δισκοθήκη...... Είναι και διπλό!