...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.231
(σε προηγουμενα σταδια, περναει ειδικο μαστερ στο εργοστασιο κοπης (πανω απο το τελικο μαστερ της παραγωγης-ακομα και αν το μαστερ προκειται αποκλειστικα για βινυλιο), και μια καποια εξωμαλυνση τοσο των ακρων του φασματως οσο και των δυναμικων αντιθεσεων και εντασεων γενικοτερα, ωστε να μπορει να γινει η χαραξη και με γνωμονα την αναπαραγωγη στο τελικο χρηστη)
... αποτελεσμα να ακουγεται πιο ευχαριστα απο το κοινο που το αναπαραγει σε τυχαια συστηματα και τυχαιους χωρους.
προσωπικα το βλεπω εστιασμενο σε μια μεσαια και μεσουψηλη, ευκολοτερα επιτευξημη (οπως εχουμε πει).
απο ολη τη διαδικασια βεβαια, η αναπαραγωγη σπιτι απο την εκαστοτε νεκροκεφαλη φερει και διαφορετικο αποτελεσμα...δινοντας τροφη για σχολιασμο απο τους απανταχου τυχαιους χαλιενταδες -που εχουν αναγαγει το πραμα σε ψευδοεπιστημη και ψευδολογοτεχνια - γιατι παραφιλολογια...ηταν οταν κσεκινησε το χαλιεντ..

Reaction score
19.386
Εχουν πλακα ολα αυτα τα θεματα για πικαπ κοντρα σε ψηφιακα ,immersive ,μετρησεις dsp, etc.
Μαχεστε σαν εικοσαρηδες αλλα μην ξεχνατε οτι ακουτε σαν εξηντάρηδες και βαλε!!!!!!(και εγω μεσα εννοειται).
Κοίτα το λέει και η επιστήμη. Πρίν την απόλυτη παράδοση εκεί στην ηλικία που είναι περίπου ο Ιάρ ο άνδρας έχει μια τελευταία έκρηξη τεστοστερόνης και μετά .... πούφ μόνιμα. 😀 ¨Ειναι τα τελευταία σκιρτήματα που καταλαβίνει ο άνθρωπος ότι πλέον σίγουρα γέρασε.😀

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.231
πεινασα, αν και δε γραφτηκαν αηδιες στο παρων νημα... αλλα πιθανως και μονο στην ιδεα τι μπορει να αναφερθηκε στο πολιτικο σεκσιον του φορουμ...μου κοβεται και οπχοια ορεκση ειχα... για να καταλαβεις περασα απο δισκαδικο λιγο νωριτερα και δεν αγορασα τιποτα. :smoke:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.231
<3
μια διαυγεια πνευματως τη διαθετω, λιγο κουρασμενο ειμαι...
-> οι ρυθμοι που αγοραζω δισκους (και cd) εχουν πεσει σχεδων στο μηδεν, να φανταστεις πρεπει να αγοραζω γυρω στις 10 κυκλοφοριες το μηνα, εδω και κανα χρονο... (αντε 10μηνο).
-ασε με μπηκα να δω πριν μια τιμη δισκου, και πηγε στα 230, τελευταια φορα ηταν 150 - και δεν υπαρχει και πουθενα αυτος.... νταξ' ελπιζω να καταφερω να πεισω τον ιδιο τον καλλιτεχνη απο κοντα να το βγαλει (ή να μου το δωσει σε ψηφιακο). 🐒

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Να κάτι που τρώγεται, να γλύφεις τα δαχτυλάκια σου:

View attachment 291390

Ολίγον τι μεγάλη, αλλά θα την καταφέρω. 😎
Να μην παίρνσ' Τζαπανέζικα κρέατα, έχουν προβλήματα με ραδιενεργά ισότοπα που κυκλοφορούν 'κει χάμου..
Για περισσότερα ψάξε section για Godzilla.. ;)
Μόνο Yamaha, Sansui από Japan, έτσι κύριε Μάρκου..? 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.929
Αυτή τη φωτογραφία την έκανα ωραίο "κάδρο" για να την αφιερώσω στον ευαίσθητο το φίλο μου τον μπουτχια, με τριαντάφυλλα ευωδιαστά από τον κήπο:

PXL_20230510_191709929.jpg

Και δε στάζει μυοσφαιρίνη, καθόλου, στεγνό.
Το λίγο λάδι που φαίνεται στο πιάτο, είναι εκλεκτό ελαιόλαδο με άρωμα τρούφας συν όμοιο καπνιστό.
Αυτό ναι, τρώγεται.
Δηλαδή να γλύφεις τα δαχτυλάκια σου..

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Συγνώμη..
Ωμό κιμά κατευθείαν απ' το χασάπικο έβαλες στο πιάτοσ' ?

Τι γίνεται 'δω ρέυ.. 😳
Δηλαδή να γλύφεις τα δαχτυλάκια σου..
Αυτό μας πάγωσε λιγουλάκ' το αίμα να ξέρ'ς.. 🥶

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.929
Ταρτάρ τρώω τουλάχιστον 2 φορές το μήνα, και ψοφαει κι ο γιος μου για αυτό το πιάτο, πέφτει μάχη, όποιος προλάβει πρόλαβε.

Εκλεκτό κρέας ωρίμανσης, με μηδενικό λίπος, μαλακό, ψιλοκομμένο. Δεν είναι "κιμάς" φυσικά..

Κι ο άλλος ο φαλακρός, έχει ίδια γούστα, να ξέρετε.

Reaction score
19.386

Jonathan Michael Richman (born May 16, 1951) is an American singer, songwriter and guitarist. In 1970 he founded the Modern Lovers, an influential proto-punk band. He recorded with his band a TopPop TV special on 16 September 1978

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Είναι ωμός τύπος .
Νταξ' την ωμότητα μέχρι τα καλώδια την πάλευα..
Τώρα είμαστε σε άλλο επίπεδο.. :biggrin:

ψοφαει κι ο γιος μου
Και το παιδί βρε στο δρόμο της βίας?
(Ευτυχώς αν ακούει κι αυτό Moby έχει ελπίδα τώρα που η καλλιτεχνάρα κάμει ενεργή διαμαρτυρία..:rolleyes:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.838
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR