- Reaction score
- 84.835
Πάντως φόρουμ interior design δεν είμαστε εδώ.
Ας μην βάζουμε ταμπέλες παρακαλώ, ότι ποθεί ο καθένας..Πάντως φόρουμ interior design δεν είμαστε εδώ.
Η εμπορική διάσταση του Atmos είναι επιπέδου παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού. Ντροπή.
Η επιτυχία και επικράτηση του Dolby Atmos (πέραν των συμφωνιών με μεγάλες φίρμες), και γενικά του ιμερσιβ ήχου, τόσο στον οικιακό κινηματογραφικό ήχο όσο και στην οικιακή αναπαραγωγή μουσικής, βασίζεται στην αποδοχή του προτύπου από την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, με φτηνές και πιασάρικες εμπορικές και μαρκετίστικες παραπλανητικές συσκευές και πληροφορίες, αλλά και με τσιτάτα περί ανωτερότητας, πασπαλισμένα με δόσεις εντυπωσιασμού του αδαούς, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι "χειρότερο" στην οικιακή απόλαυση (και με ακουστικά εννοείται) σε σχέση με προηγούμενα φορμάτ.Δεν υπάρχει κανένας τεχνικός λόγος να καπελωνει εμπορικά τον ιμερσιβ ήχο κάποια εταιρία.
Άσε που όσο το σκέφτομαι..Ας μην βάζουμε ταμπέλες παρακαλώ, ότι ποθεί ο καθένας..
Πάντως δεν είμαστε και το ΜΙΤ
Forum είναι, τεχνολογίας ναι, αλλά forum..
Υπάρχουν άνθρωποι καταρτισμένοι αλλά ανοίγουν τα θέματα, δεν γράφουν μόνο αυτοί.. (γιατί είναι forum )
Καταλαβαίνω..Διαφωνώ. Δεν έχουμε καμία σχέση εξ ορισμού με την διακοσμητική, τεχνολογία ήχου και εικόνας συζητάμε εδώ.
Το πως θα ενσωματώσει ο καθένας από εμάς τα τεχνολογικά αντικειμενικά δεδομένα στην προσωπική του υποκειμενική αισθητική είναι άλλο θέμα, που δεν απασχολεί τους υπόλοιπους.
Μα δεν είναι εξωφρενικά παράλογο;και κάνουν "ακροάσεις" σε εκθέσεις και τραμπες μηχανών και καβλωδίων, και αναβαθμίσεις στα καλώδια ρεύματος στους τοίχους κι έχουν άποψη για τις "χροιές" και τα μεταξωτά πρίμα,
Είχα ATC μαρή.. (και μπορεί να ξαναπάρω)Σε ένα θρεντ περί ATC, μόνον βλαμμένα οφείλουν να συμμετέχουν.
Τι δουλειά έχει ο μέσος καταναλωτής με τα ATC ρε;
Ποιον κοροϊδεύετε; Ούτε τον εαυτό σας.
Να αυτό είναι ωραίο θέμα.Ξέχασες εμένα που βλέπω τόσα ατσια μαζεμένα και έχω έναν.
Νταξ, και με τα τζενελεκ έχω αλλά πιο μικρό.
Είσαι ο ορισμός του "εκτός θέματος".Είχα ATC μαρή.. (και μπορεί να ξαναπάρω)
Είμαι μέσος, μέσος. μέσος..
Και δηλωμένος άσχετος..
1-0
Love u too..Είσαι ο ορισμός του "εκτός θέματος".
Α και γω, εννοείται!Love u too..
Καρφωτά 300-αρια.Να αυτό είναι ωραίο θέμα.
Ποιο από τα δυο immersive setups θα βάζαμε στο dedicated χώρο μας για να απολαμβάνουμε;
Genelec the ones ή ATC 300ρια και τα υπόλοιπα surrounds όπως τα έχουν αυτοί;
It's not a competition..Με παχιά λόγια και θεωρίες περί design, ή πως φοβάσαι τους ήχους από πίσω, δε φρουράς σε τέτοια κατηγορία βλαμμενων
Δεν αναφέρθηκα στην προσωπική μου αντίληψη-αισθητική-τάση καθόλου.Είναι η προσωπική σου αντίληψη-αισθητική-τάση.
Τα διαβάζουν λάθοςΔηλαδή όσοι δεν αγοράζουν μηχανήματα κάθε μήνα, δεν αλλάζουν καλώδια κάθε λεπτό, δεν κάθονται απέναντί από κάθε σύστημα σε μια έκθεση για ώρες, δεν μιλάνε με τους φίλους τους για μηχανήματα, softwares, μελέτες και αμελέτητα δεν πρέπει να έχουν άποψη ούτε έχουν γνώση για studios και mastering.
M@L@k@ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άσε τώρα που αυτό κατάλαβες. Ρίζο.Δηλαδή όσοι δεν αγοράζουν μηχανήματα κάθε μήνα, δεν αλλάζουν καλώδια κάθε λεπτό, δεν κάθονται απέναντί από κάθε σύστημα σε μια έκθεση για ώρες, δεν μιλάνε με τους φίλους τους για μηχανήματα, softwares, μελέτες και αμελέτητα δεν πρέπει να έχουν άποψη ούτε έχουν γνώση για studios και mastering.
M@L@k@ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί το forum εννοώ..Δεν αναφέρθηκα στην προσωπική μου αντίληψη-αισθητική-τάση καθόλου.
Ένα φόρουμ με σοβαρή διαχείριση, περιορίζει τα μέλη του σε θρεντς που όντως ενδιαφέρουν κάθε μέλος.Για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί το forum εννοώ..
Δεν έχει νόημα να βάζουμε κανόνες.Για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί το forum εννοώ..