Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.755
Κατά τη γνώμη μου, το σεταπ με τα ταβανίσια 310 θα παίζει κλάσεις καλύτερα από το σεταπ με τα ταβανίσια 120, όχι γιατί έχουν τόση πχια διαφορά τα σεταπ λόγω φορμάτ, αλλά γιατί τα 310 είναι ένα σκασμό φορές καλύτερα ηχεία από τα 120...

Για όνομα...
Τσίπηδες και αυτοί οι στουντιάδες... Άσε δε που δεν ακούνε διαρκώς σε στάθμες επιζήμιες για την ακοή. Τι να κάνεις, να ...μαλώσεις ;

Reaction score
9.082
Τσίπηδες και αυτοί οι στουντιάδες... Άσε δε που δεν ακούνε διαρκώς σε στάθμες επιζήμιες για την ακοή. Τι να κάνεις, να ...μαλώσεις ;
Εγώ διάβασα ότι διαθέτει το συγκεκριμένο στούντιο πιστοποίηση dolby atmos for music........ολα τα άλλα περιττεύουν.
Τι να κάνεις....... να ξαναμαλωσεις? :p :biggrin: :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.829
Πόσο γελοία εύκολα μοιράζουν πιστοποιήσεις ε;

Τι α κάεις; Α κατς α μαλώεις;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Άσε δε που δεν ακούνε διαρκώς σε στάθμες επιζήμιες για την ακοή. Τι να κάνεις, να ...μαλώσεις ;

Πόσο γελοία εύκολα μοιράζουν πιστοποιήσεις ε;

Τι α κάεις; Α κατς α μαλώεις;
Το νου σου εσύ.. :tongue:

348445024_254269837177994_5960909682791589395_n.jpg

Reaction score
9.082
Βρήκα τον Αυτιά της Κολωνίας. :) Tonstudio Trauthausen
11 310 με 2Subs 810G με bass management στα 80Hz. 45τμ
Ο άνθρωπος της ντολμπυ έμεινε ευχαριστημένος απ το αποτέλεσμα.
1684701284589.png

1684702018701.png

Reaction score
19.831
Βρήκα τον Αυτιά της Κολωνίας. :) Tonstudio Trauthausen
11 310 με 2Subs 810G με bass management στα 80Hz. 45τμ
Ο άνθρωπος της ντολμπυ έμεινε ευχαριστημένος απ το αποτέλεσμα.
View attachment 292711
View attachment 292714
Μπράβο βρε Ν.Κ. Και αυτή αλλά και μια άλλη που πήρε το μάτι μου επιτέλους "βλεπονται". Στούντιο γεμάτα φώς που μπορεί κάποιος να δουλέψει ευχάριστα. Γιατί όλο κάτι μαύρα μπουντρούμια έβαζες (και είναι) συνήθως. 😀

Δε με λες ; Ψήφισες ξενιτεμένο μου νιάτο εκεί στα ξένα ; 😀

Reaction score
9.082
Μπράβο βρε Ν.Κ. Και αυτή αλλά και μια άλλη που πήρε το μάτι μου επιτέλους "βλεπονται". Στούντιο γεμάτα φώς που μπορεί κάποιος να δουλέψει ευχάριστα. Γιατί όλο κάτι μαύρα μπουντρούμια έβαζες (και είναι) συνήθως. 😀

Δε με λες ; Ψήφισες ξενιτεμένο μου νιάτο εκεί στα ξένα ; 😀
Εμένα πάντως ο χώρος δεν μου αρέσει από θέμα αισθητικής πάντα.

Βρε συ ρωτάς έναν πανκη έστω πρώην εάν ψήφισε? :biggrin:

Αν και είχα την δυνατότητα, δεν πήγα για λόγους αρχής. Καλύτερα να ψηφίσουν αυτοί που ζουν στην χώρα και οι οποίοι θα λουστουν τις όποιες επιλογές τους.
Βλέπω εδώ τους Τούρκους που ζούνε χρόνια και πάνε και ψηφίζουν ερντογάν εκ του ασφαλούς. :sneaky:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.384
Για το φως μιλάει. όχι τη διακόσμηση.
Συμφωνώ, έχουμε πήξει στην κατάθλιψη. Όλα σκούρα, έως και μαύρα.

Reaction score
9.082
Για το φως μιλάει. όχι τη διακόσμηση.
Συμφωνώ, έχουμε πήξει στην κατάθλιψη. Όλα σκούρα, έως και μαύρα.
Για ποιο πράγμα μιλάμε? Για τον τεχνητό φωτισμό του δωματίου? ,
Αμφιβάλλω ότι εργάζεται με αυτόν τον φωτισμο. Έχεις ακούσει μουσική με έντονο τεχνητό φωτισμό? Εγώ δεν μπορω.
1684734988258.png

Reaction score
9.082
Χαμηλά επίπεδα φωτισμού κατά την ακρόαση είναι προαπαιτουμενο για μένα και θεωρώ για πάρα πολλούς. Αυξάνει το ποσοστό ψευδαίσθησης ότι βρίσκεσαι κάπου αλλού. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.829
Ιδίως με ανοιχτό προβολέα να βλέπεις κιόλας.

ΥΓ

Στο εργασιακό μου περιβάλλον, θέλω άπλετο φως, ακόμα κι αν βλέπω μαστούς ή αιδοία.

Στο χώρο απόλαυσης θέλω σκότος, ακόμα κι αν βλέπω τα ίδια.

Last edited:

Reaction score
19.831
Χαμηλά επίπεδα φωτισμού κατά την ακρόαση είναι προαπαιτουμενο για μένα και θεωρώ για πάρα πολλούς. Αυξάνει το ποσοστό ψευδαίσθησης ότι βρίσκεσαι κάπου αλλού. :D
Κοίταξε εμείς με τα καλά συστήματα έχουμε τόσο καλή σκηνή που διατηρείται ίδια και με πολύ φωτισμό. Αυτά με τον χαμηλό φωτισμό και τα κλειστά μάτια είναι για άματσουρς. 😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.755
Κοίταξε εμείς με τα καλά συστήματα έχουμε τόσο καλή σκηνή που διατηρείται ίδια και με πολύ φωτισμό. Αυτά με τον χαμηλό φωτισμό και τα κλειστά μάτια είναι για άματσουρς. 😀
Ως ΄΄άματσουρ΄΄ εννοείς μήπως όποιον δεν θα είχε τα μηχανήματα... καλά ματσαρισμένα ;;; :roflmao:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.357
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent