- Reaction score
- 99.010
Ε, ρε, warnings που θα πέσουνε...
... πικαπ για κατοικιδιο, hi-furdelity (fur=γουνα).
Μήπως να διαβάζατε τον τίτλο του θέματος;
Ήταν λίγο κουραστικό που στα μισά το έκλεισα και προτίμησα την κρεβατάρα μου.Πάει σε χάσαμε και εσένα που ήσουν ο τελευταίος των Μοικανών, και λέγαμε και μια κουβέντα για το στέρεο ε ;
Τώρα θα κάνεις παρέα μόνο με τους ιμμερσίβιους ; Αλλαξοπίστησες ; Άς είναι. (so be it).
Σου απάντησα ... ότι δεν είναι άποψη αλλά επιστημονική εργασία, αλλά κάποιος το έσβησε.
Παιδιά .. όποιος το έσβησε το πόστ ... είπαμε σας έχω αφήσει το ελέυθερο απο μόνος μου να σβήνετε αλλά α) το έχετε παρακάνει και β) εννοούσα για θέματα που πιθανόν μπορεί να προσβάλλουν.
Απο πότε τώρα οι επιστημονικές εργασίες προσβάλλουν ;
Α, με το "άντε γειά" εγω κατάλαβα ότι εννοείς ότι ήταν φανταστικός τόσο που παρατάς ή σβήνει το στέρεο ήχο σου.Ήταν λίγο κουραστικό που στα μισά το έκλεισα και προτίμησα την κρεβατάρα μου.
Δεν έπρεπε να το είχες ξεκινήσει kan... Ομοίως και το John Wick 4Ήταν λίγο κουραστικό που στα μισά το έκλεισα και προτίμησα την κρεβατάρα μου.
Ομολογώ ότι δεν έδρασα εξ αμελείας... Όλο αυτό το πιστολίδι υπό απίθανες συνθήκες με μηδενικό σενάριο και διαλόγους νηπιαγωγείου είναι απαράδεκτο ιδίως όταν πάει να φτάσει το Φάβαταρ σε διάρκεια.Ρε συ, spoiler. Δεν το έχουμε δει ακόμα!
Ρε συ, spoiler. Δεν το έχουμε δει ακόμα!Δεν έπρεπε να το είχες ξεκινήσει kan...Ομοίως και το John Wick 4, αλλά εκεί τουλάχιστον μας έκαναν τη χάρη να σκοτώσουν τον ήρωα στον επίλογο... Επειδή βεβαίως τους ΄΄φοβάται το μάτι΄΄ αναρωτιέμαι μήπως η ταφόπλακα ήταν ΄΄μούφα΄΄ και θα τον νεκραναστήσουν ευκαιρίας δοθείσης - ανάλογα με το ύψος του... συμβολαίου - pun intended.
John Wick 4, ..... και θα τον νεκραναστήσουν ευκαιρίας δοθείσης - ανάλογα με το ύψος του... συμβολαίου
Θα κάνουνε spin-off με τον ζωόφιλο ήρωα που δήλωνε πως είναι ο Κ. Κανένας.Ανάλογα το ύψος των κερδών θα δούμε όχι 4 αλλά και 14.
Εάν εννοείς του Κιάνου συμβόλαιο , παίζει ρόλο και το γήρας του ήρωα, δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για πάντα. Θα βάλουν άλλον .... χα χα και θα τσακωνόμαστε εάν αυτός που διάλεξαν είναι κατάλληλος ή τόσο καλός όσο ο προηγούμενος.
Δεν το έβαλα εγώ.... κάποιος άλλος μου το έβαλε (νομίζω, no joke).Φτάνει με τα spoiler ε
Ελπίζω για καθέναν μας να μη συνέβαινε τακτικά κάτι τέτοιο χωρίς τη σχετική συγκατάθεση...Δεν το έβαλα εγώ.... κάποιος άλλος μου το έβαλε (νομίζω, no joke).
Better not to answer that.Ελπίζω για καθέναν μας να μη συνέβαινε τακτικά κάτι τέτοιο χωρίς τη σχετική συγκατάθεση...
Φάβαταρ
Δεξιά από τα emoticons υπάρχει το πλήκτρο με τις 3 τελείες "Insert". Από τη drop-down list επιλέγεις το Spoiler.πείτε και μένα πως μπαίνει spoiler?
Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός....
Μήπως να διαβάζατε τον τίτλο του θέματος;
Δεξιά από τα emoticons υπάρχει το πλήκτρο με τις 3 τελείες "Insert". Από τη drop-down list επιλέγεις το Spoiler.
Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να γινόσουν ... άμα ήσουν ούτως ή άλλως εξαρχής.Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός....